τελικα εισαι μεγαλη κολοτουμπα και κοτα...πρωτον γιατι δεν μου απαντησες και το παιζεις τρελλιτσα και γενικα κολοτουμπιαζεις...ρε μηπως γουσταρεις τα χουγια τον γαυρων και των βαζελων αναλογα με το ποιος εχει το πανω χερι???Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ ΦΥΛΑΚΗΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ............
Όντως παγιδεύτηκα.........:rotflmao: :rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=BunUpbFVg6c
Καληνύχτα σας.........ένας παγιδευμένος.
ΣΦΑΙΡΟ...............ουούουυυυυυυυυυυυυυ
Τί νά πώ ρέ παιδιά.........όμαδική παράκρουση.....??
Ή ΑΕΚ........δέν είναι τού Μπάγιεβιτς,τού Μανωλά,τού κοντού σου......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Η ΑΕΚ................ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ
Η ΑΕΚ...........ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ...........!!!!!!!!!!
Κι έμείς.........δέν είμαστε άπλοί πελάτες.........ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Αν ήμουν γαύρος, αν λέμε, μακρυά από μένα αλλά τέλος πάντων,
αν λέω ξανά ήμουν γαύρος ,
θα πήγαινα μόνο στα παιχνίδια της Ευρώπης, άντε και σε κανά ντέρμπυ ,
εκεί δηλαδή που θάβλεπα πάθος και ρυθμό.
εχεις και αλλα μαργαριταρια αλλα βαριεμε να τα ψαχνω...τελικα η ομαδα που υποστηριζει ο καθενας μας ειναι ιδεα???φανελα???θεαμα???αποτελεσμα???ειναι πανω απο ονοματα και διοικησεις???αλλα αν αυτες ειναι παραρτημα τι γινετε???κλπ κλπ...βαλε τωρα κανα λινκ με κλαρινα και να γελας παλι μονος σου...
κριτικη απο καποιον που δεν εχει διαρκειας δεν δεχομαι...γιατι αν υποστηριζεις την ομαδα/ιδεα πρεπει να εισαι απο τους πρωτους που την στηριζει και οικονομικα...επειδη εγω υποστηριζω ιδεα που αποτελειτε απο ανθρωπους οταν αυτοι δεν με εκπροσωπουνε απλα δεν ασχολουμε...δεν παω σε αλλη ομαδα...απλα περιμενω να φυγουν αυτοι που με χαλανε...δεν μπορω να πανυγηρισω και να ζητωκραυγασω καποιον που βριζω...δεν γλυφω εκει που φτυνω...περι αγαπης και πορωσης για την ΑΕΚ δεν δεχομαι παλι απο κανεναν εχοντας παει σε ολη την Ελλαδα με κινδυνο της σωματικης μου ακαιρεοτητας πολλες φορες...η οτι εχω φθειρει/σπασει/χτυπησει ολα τα σημεια του σωματος μου στο Γ.Μοσχος στο τμημα μπασκετ και βολλευ καποια χρονια...ανιδιοτελος...μονο για να μπορω να φοραω τον δικεφαλο επισημα...
@σφαιρο +1299
φιλακιααααααααααααααα
![]()