Ενω εσυ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Thelw_Gazi
Tι λάου λάου ρε παιδιά;
Σας απασχολεί το πώς θα σας "περάσουν" τις νέες τεχνικές φακελώματος και δεν σας απασχολεί το ότι είστε ήδη φακελωμένοι...
![]()
![]()
![]()
Ενω εσυ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Thelw_Gazi
Tι λάου λάου ρε παιδιά;
Σας απασχολεί το πώς θα σας "περάσουν" τις νέες τεχνικές φακελώματος και δεν σας απασχολεί το ότι είστε ήδη φακελωμένοι...
![]()
![]()
![]()
Το 666 που χλευάζεις-κι εσύ και πολύς κόσμος-προκύπτει από τον άνθρακα που είναι η βάση κάθε οργανικής ένωσης.Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Conspiracy theories .... πήξαμε είναι της μόδας τελικά...
Πειτε ρε παιδιά και τπτ για τους ψεκασμούς![]()
Υ.Γ εχω RF card στη δουλειά ειμαι son of the devil 666666????![]()
![]()
![]()
Το άτομο τού άνθρακα περιέχει 6 πρωτόνια,6 νετρόνια και 6 είναι ο μαζικός ή ο ατομικός του αριθμός,δεν θυμάμαι.
Ο άνθρωπος είναι ύλη και πνεύμα αλλά οι ισορροπίες έχουν χαθεί.Είμαστε πλήρως υποταγμένοι στο υλικό μέρος
κι αυτή η ιστορία με το τσιπάκι έρχεται για να σκοτώσει κάθε ελπίδα για κάτι καλύτερο.Έτσι πιστεύω.Ίδωμεν...
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Πειτε ρε παιδιά και τπτ για τους ψεκασμούς![]()
για τους ψεκασμους πηγαινε στα Τεχνικα....ζητα τον Oldman....![]()
αν κι εγω ειμαι οπαδος της παλιας σχολης των καΛμπυρατερ...![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Says who?Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Οταν πλέον είσαι τσιπαρισμένος (όπως τα σκυλιά) κάθε αντιδρασή σου θα είναι εις βάρος σου, καθώς θα ελέγχεσαι σαν ρομποτάκι..
Όποτε αντιδράς θα σου κόβεται το δικαίωμα να αγοράσεις και να πουλήσεις.
Αν δεν δεχτείς το τσιπάκι αυτόματα χάνεις όλα σου τα δικαιώματα...
To αντίστροφο.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ενω εσυ?
Ακόμα κι ένα ταξίδι χιλίων μιλίων αρχίζει με ένα μόνο βήμα.
itsclassifiedgr.blogspot.com
Δε φαντάζεσαι.... Απλά δεν το αποκαλούν "φόβο", υπάρχουν τόσες πιο εύηχες λέξειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Αληθεια υπαρχουν ακομα ανθρωποι,που φοβουνται να πραξουν για θρησκευτικους λογους..?
Οπότε από τη μία έχουμε τις "παραθρησκευτικές οργανώσεις" που μας έχουν "μάθει" (ροφλ.. να σηκώσει το χέρι του τώρα όποιος υπήρξε θύμα αυτών) να αμφισβητούμε αν υπάρχει θεός κι από την άλλη τις θρησκευτικές που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου από την πρώτη στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας για το ότι υπάρχει, είναι ένας και είναι των χριστιανών (/puke).Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
τις παραθρησκευτικές οργανώσεις που πλέον μας έχουν μάθει να αμφισβητούμε αν υπάρχει Θεός...
Life begins at 45°.
John...Αρχικά δημιουργήθηκε από Thelw_Gazi
Says who?
Αποκάλυψη Ιωάννου 13, 16-18
16 "Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους·
17 και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.
18 Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666.
edit: Αν δεν σου κάνει η πνευματική απάντηση... πάρε και ένα βίντεο που τα λέει διαφορετικά...
http://www.youtube.com/watch?v=vuBo4E77ZXo
Απο όποια πλευρά το κοιτάξεις.... στο τέλος όλη η ιστορία εκεί καταλήγει....
Eίναι Ένας και είναι όλων....Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Οπότε από τη μία έχουμε τις "παραθρησκευτικές οργανώσεις" που μας έχουν "μάθει" (ροφλ.. να σηκώσει το χέρι του τώρα όποιος υπήρξε θύμα αυτών) να αμφισβητούμε αν υπάρχει θεός κι από την άλλη τις θρησκευτικές που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου από την πρώτη στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας για το ότι υπάρχει, είναι ένας και είναι των χριστιανών (/puke).
ME οποια περιγραφη και σε οποιον τομεα να το δουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ
δηλαδη εγω αν σου πω οτι οι ανθρωποι δεν πεθαινουν και δεν τους βγαινει η ψυχη αλλα απλα "αποσυναρμολογειται" η φυσικη τους υποσταση και μετατρεπονται σε ανοργανη υλη....κανει τον Θανατο κατι ΛΙΓΟΤΕΡΟ κακο....?
Accipere quam facere praestat injuriam
Εδώ φτάνει το επίπεδό σας. Πάω να ρίξω κανά ψάρεμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Eίναι Ένας και είναι όλων....
Life begins at 45°.
Έρχομαι και εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Εδώ φτάνει το επίπεδό σας. Πάω να ρίξω κανά ψάρεμα.![]()
Ακόμα κι ένα ταξίδι χιλίων μιλίων αρχίζει με ένα μόνο βήμα.
itsclassifiedgr.blogspot.com
Ματθαίος 5:3Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Εδώ φτάνει το επίπεδό σας. Πάω να ρίξω κανά ψάρεμα.
"Μακάριοι οι φτωχοί στο πνεύμα· επειδή, δική τους είναι η βασιλεία των ουρανών."
Καλό ψάρεμα.![]()
Παίζει καμία περίπτωση να είσαι η κοπελίτσα στο άβαταρ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Thelw_Gazi
Έρχομαι και εγώ.![]()
Life begins at 45°.
Και εγώ που νόμιζα οτι προκύπτει απο τους aphrodite s child...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το 666 που χλευάζεις-κι εσύ και πολύς κόσμος-προκύπτει από τον άνθρακα που είναι η βάση κάθε οργανικής ένωσης.
Το άτομο τού άνθρακα περιέχει 6 πρωτόνια,6 νετρόνια και 6 είναι ο μαζικός ή ο ατομικός του αριθμός,δεν θυμάμαι.
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Παίζει καμία περίπτωση να είσαι η κοπελίτσα στο άβαταρ?![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..