Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 221

Θέμα: Track Days στα Μέγαρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
    Αν έχω παραλάβει το μηχανάκι μέχρι Παρασκευή, θα έρθω κι εγώ.

...Να στρώσω τα λάστιχα βρε αδερφέ!
    Αντε ρε να ξαναβρεθουμε καμια φορα...

καλα δεν το παραλαβες το εργαλειο??? ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    κερασεις?????????

ερχομαιιιιιιιιιιιι
    για σένα idi θα φέρω ένα ταψί γεμιστά homemade

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Στην υπάρχουσα φάση τα Μέγαρα είναι μεγάλη κοροΙδία, σκεφτείτε το λιγάκι....

και που στε, σκεφτείτε λιγάκι και την ασφάλεια σας, χωρίς λάστιχα και αρχάριοι και μου πάτε και για χρόνους....
    Ban 'em all

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    Ποσο κοστίζει περιπου η βολτα στο "ποδηλατοδρόμιο"
    50 έουρο περίπου...........

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    50 έουρο περίπου...........
    +ΛΑΣΤΙΧΑ
    +ΤΑΚΑΚΙΑ
    +ΒΕΝΖΙΝΕΣ
    + ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    +ΛΑΣΤΙΧΑ
    +ΤΑΚΑΚΙΑ
    +ΒΕΝΖΙΝΕΣ
    + ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΕΙ
    +ΛΑΣΤΙΧΑ ????????????????????????
    +ΤΑΚΑΚΙΑ ????????????????????

Σωστόοοοοοος......................!

Μήπως ειναι 70? Λέω εγώ τώρα...
    Ban 'em all

.
    Γυρω στα 65-70 νομιζω εκτος και ενα πηρε αυξηση
    Το κοστος ειναι οντως πολυ υψηλο για μια τετοια πιστα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Γυρω στα 65-70 νομιζω εκτος και ενα πηρε αυξηση
    Το κοστος ειναι οντως πολυ υψηλο για μια τετοια πιστα.
    SBS, ΔΩΣΤΕ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΠΜ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Μήπως ειναι 70? Λέω εγώ τώρα...
    Στο προτελευταίο ήταν 50! Το ανεβάσαν 70 ?????!!!!??????

Δεν πάνε καλά..............

gourou

και που στε, σκεφτείτε λιγάκι και την ασφάλεια σας, χωρίς λάστιχα και αρχάριοι και μου πάτε και για χρόνους....
    ok...αλλά πες μου ποιός είσαι ΕΣΥ που θα υποδείξεις στους άλλους (τους "αρχάριους") αν θα πρέπει και ΄πως πρέπει να μπούνε. Μήπως έχουμε να τους προτίνουμε μία Ορχομενό ή Χαλανδρίτσα - καλά θα ήτανε - ή μια γρήγορη την Επίδαυρο, στο Νησί ή στην Ιτέα; Και επειδή η ιστορία Σέρρες για επίσκεψη μία το δίμηνο είναι για την πλειοψηφία απαγορευτική (εκτός και αν λέγεσαι Αραούζος ή Τσουκαλάς)...πες μου σε παρακαλώ τί έχουμε να προτείνουμε στα παιδιά.

Και για να μην παρεξηγούμαι, πριν λίγους μήνες ήμουν και εγώ κάθετος στα Μέγαρα, μέχρι που μερικά γεγονότα μου έκοψαν τον τσαμπουκά (οικείων και γνωστων), οι δε Σέρρες είναι μόνο για τρίμηνες επισκέψεις.

τίποτα προσωπικό,
    Κωστής
    My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.

...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"

www.fireblades.org

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    η χειροτερη πιστα του κοσμου ειναι καλυτερη και ασφαλεστερη απο τους Ελληνικους δρομους... αρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
    ok...αλλά πες μου ποιός είσαι ΕΣΥ που θα υποδείξεις στους άλλους (τους "αρχάριους") αν θα πρέπει και ΄πως πρέπει να μπούνε. Μήπως έχουμε να τους προτίνουμε μία Ορχομενό ή Χαλανδρίτσα - καλά θα ήτανε - ή μια γρήγορη την Επίδαυρο, στο Νησί ή στην Ιτέα; Και επειδή η ιστορία Σέρρες για επίσκεψη μία το δίμηνο είναι για την πλειοψηφία απαγορευτική (εκτός και αν λέγεσαι Αραούζος ή Τσουκαλάς)...πες μου σε παρακαλώ τί έχουμε να προτείνουμε στα παιδιά.

Και για να μην παρεξηγούμαι, πριν λίγους μήνες ήμουν και εγώ κάθετος στα Μέγαρα, μέχρι που μερικά γεγονότα μου έκοψαν τον τσαμπουκά (οικείων και γνωστων), οι δε Σέρρες είναι μόνο για τρίμηνες επισκέψεις.

τίποτα προσωπικό,
    Κωστής
    Συμφωνω με τον Κωστα... δηλαδη το θεμα ειναι λιγη καταναλωση ελαστικου και τα 70 ευρω??? οκ μας πιανουν τον κωλο 70 ερυω για τις παροχες και το επιπεδο της πιστας, αλλα ειναι καλυτερα το ξυσιμο σε καθε ειδος δρομου??? μια πτωση για καποιο-οποιοδηποτε λογο στον δρομο, και ειδικα σε μπραλους αρτεμισια κλπ ισοδυναμει σχεδον σε θανατο η' καροτσακι... τα ιδια ισως και στην Β.Εβοια πχ... χιλιες φορες Μεγαρα...........
    ασε που η πιστα ειναι πιο τεχνικη και απαιτει ικανοτητα για να παει καποιος γρηγορα, και οχι τοσο το απολυτο γκαζι, εξαιρουμενων αγωνιστικων μοτοσυκλετων, εκει ξεχωριζουν οι καλοι αναβατες, στον δρομο μετραει το περισσοτερο γκαζι και το ρισκο που παιρνει εκει ο καθενας... στην πιστα οσο και τσαμπουκα να εχει καποιος, εαν δεν διαθετει ταλεντο και δεν εχει εργαστει, παντα πισω θα ειναι... ας εχει και το Κ5 με αντισπιν.....................

παντα καλοπροεραιτα...............

Spork θα προσπαθήσω να είμαι απλός...

Τα μέγαρα έχουν καταντήσει πλέον να είναι χειρότερα από την Επίδαυρο και εξηγούμαι...

1. Κόσμος πολύς
    2. Χωρίς τον απαραίτητο έλεγχο της μηχανής και των αξεσουάρ της ασφάλειας.
    3. Χωρίς σαφή διαχωρσμό των ικανοτήτων του καθενός γκρούπ
    4. με μηδαμινή υποστήριξη για το κόστος που απαιτείται
    ... και πάω στα σημαντικότερα

5. Παντελής έλειψη ελέγχου της πίστας λόγω των ανωτέρω από τους οργανωτές
    6. Μην πω για ασθενοφόρο κλπ...

Όσοι ήστασταν τακτικοί θα βλέπετε κάθε φορά να πέφτουν 6-7 σαν σταφύλια.... γιατί ; πες ότι δεν πρέπει να με νοιάζει και συμφωνώ αλλά όταν :

1. Λέιπει το ασθενοφόρο γιατί έχει πάει κάποιον στο νοσοκομείο και πέφτει ένας άλλος, τι γίνεται?
    2. Πέφτουν 2 μηχανάκια μπροστά μας και μέχρι να σηκωθεί ο τύπος που μετράει τα λεφτά από το ταμείο έχουμε αναγκαστεί να πάμε εμείς με τις φόρμες στα χέρια και να κουνάμε τα χέρια μας μην πέσει και κανείς άλλος...

και πληρώνεις 70 ευρώ για τι?
    μην σου πω ότι είναι γύρω στα 120 στην ουσία συν λάστιχα

για να κανεις 3 σέσιον ζέστης ελεούσας; Να κινδυνέψεις από 3-4 άλλους? να κινδυνέψεις από ανεπαρκής πληροφόρηση; να πάρεις στον λαιμό σου κανέναν άλλον;

Ρώτα κανένα που έχει πέσει εκεί μέσα και θα σου πει ότι τα φιλαράκια μου ήρθαν και με βοηθήσανε? Και νομίζεις ότι είναι σωστό αυτό ?
    Και νταξει να είναι μικρός ο τραυματισμός! Αν δεν είναι ? τι γίνεται?

Και όλοι ανεξαιρέτως ειναι με τα χρονομετρα στο χέρι να αποδείξουν τι?? ότι είναι γρήγοροι? από ποιόν? αντί να βελτιωθούν και να τα κρύψουν μου κάνουν τους Rossi και γυρνάνε σαν τον χάρο με τα πισινά τους να σκάβουν...

όποιος κατάλαβε κατάλαβε
    Ban 'em all

Spork θα προσπαθήσω να είμαι απλός...

Τα μέγαρα έχουν καταντήσει πλέον να είναι χειρότερα από την Επίδαυρο και εξηγούμαι...

1. Κόσμος πολύς
    2. Χωρίς τον απαραίτητο έλεγχο της μηχανής και των αξεσουάρ της ασφάλειας.
    3. Χωρίς σαφή διαχωρσμό των ικανοτήτων του καθενός γκρούπ
    4. με μηδαμινή υποστήριξη για το κόστος που απαιτείται
    ... και πάω στα σημαντικότερα

5. Παντελής έλειψη ελέγχου της πίστας λόγω των ανωτέρω από τους οργανωτές
    6. Μην πω για ασθενοφόρο κλπ...

Όσοι ήστασταν τακτικοί θα βλέπετε κάθε φορά να πέφτουν 6-7 σαν σταφύλια.... γιατί ; πες ότι δεν πρέπει να με νοιάζει και συμφωνώ αλλά όταν :

1. Λέιπει το ασθενοφόρο γιατί έχει πάει κάποιον στο νοσοκομείο και πέφτει ένας άλλος, τι γίνεται?
    2. Πέφτουν 2 μηχανάκια μπροστά μας και μέχρι να σηκωθεί ο τύπος που μετράει τα λεφτά από το ταμείο έχουμε αναγκαστεί να πάμε εμείς με τις φόρμες στα χέρια και να κουνάμε τα χέρια μας μην πέσει και κανείς άλλος...

και πληρώνεις 70 ευρώ για τι?
    μην σου πω ότι είναι γύρω στα 120 στην ουσία συν λάστιχα

για να κανεις 3 σέσιον ζέστης ελεούσας; Να κινδυνέψεις από 3-4 άλλους? να κινδυνέψεις από ανεπαρκής πληροφόρηση; να πάρεις στον λαιμό σου κανέναν άλλον;

Ρώτα κανένα που έχει πέσει εκεί μέσα και θα σου πει ότι τα φιλαράκια μου ήρθαν και με βοηθήσανε? Και νομίζεις ότι είναι σωστό αυτό ?
    Και νταξει να είναι μικρός ο τραυματισμός! Αν δεν είναι ? τι γίνεται?

Και όλοι ανεξαιρέτως ειναι με τα χρονομετρα στο χέρι να αποδείξουν τι?? ότι είναι γρήγοροι? από ποιόν? αντί να βελτιωθούν και να τα κρύψουν μου κάνουν τους Rossi και γυρνάνε σαν τον χάρο με τα πισινά τους να σκάβουν...

όποιος κατάλαβε κατάλαβε
    ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΦΡΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ.
    Ο ΚΩΣΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΒΛΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΝΑΚΙ 3-4
    ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΄΄ΤΡΕΑΝΑΚΙΑ΄΄.
    ΟΠΟΤΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ.

Σελίδα 6 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567891011 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 157
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 17:22
  2. Track Day ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ 13/7
    από kawasaki ZX-12 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 07:42
  3. TRACK DAY στα Μέγαρα
    από warm up στο forum Track Days