Περαστικά κι αγύριστα νά'ναι παλίκαρε![]()
![]()
Περαστικα στον φιλο.Παθων και γω αλλα που?Μεσα στο περιστερι νταλα μεσημερι κανα δυο χρονια πριν.....εγω δεν ειχα την ζελατινα ανοικτη τελειως,περασε ομ ως η $##$@!$@ απο το μικροτερο ανοιγμα πριν κουμπωσει και μου τραβηξε 2 καλες στο φρυδι...ε αυτο ηταν...με ακουσε ολο το μπουρναζι :rotflmao: :rotflmao:
Σημειωση δεν ειμαι αλλεργικος ευτυχως.Την πρωτη μερα ολα καλα,πηρα καποια αλλοιφη απο το φαρμακειο για να μην πρηστει οπως μου ειπαν αλλα @@@δια.την επομενη μερα ειχε κλεισει ο ματις και για δυο μερες δεν εβλεπα τιπουτις απο κεινη την μερια.:hypnotize
Συμπερασμα....δεν ανοιγουμε ποτε την ζελατινα (ποτε θα βαλουν αιν κον ρε πστ μου στα arai??![]()
) εν κινηση.
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Μην στενοχωριεσαι ειναι και μαμω τα Βοττοξ αλλοι πληρωνουν να τα κανουν αυτα
Περαστικα :wacko:![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Τι να λέμε ρε παιδιά τώρα... Είναι να μη σου τύχει....
Εδώ πριν από 3-4 χρόνια, μέσα στο κέντρο της Αθήνας(Βασιλίσσης Σοφίας) σφήνωσε σφήκα, μεταξύ του μπουφάν και του κράνους....
Μέχρι να κάνω δεξιά, με κίνδυνο να με πατήσουν λεωφορεία, ταξί και λοιπά καννιβαλίζοντα οχήματα, και μέχρι να ανοίξω το μπουφάν και να βγάλω το κράνος, με είχε τσιμπήσει στον αυχένα, 6-7 φορές!!!![]()
Τι άλλο να κάνεις ρε γμτ.....![]()
Περαστικά φίλος!![]()
Έτσι ειναι οι σωστοι μηχανοβιοι! με σημαδια με ουλές και με τσιμπηματα!![]()
ποιός ξέρει τι θα γραφουν στα δικα τους φορα οι σφίγκες; " εκει που πεταγα απο λουλουδι σε λουλουδι βρεθηκα απανεμα μπροστα σε μια μαυρη τζαμαρια, οταν ξαναβγηκα ημουν στην γειτονα χωρα! "
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Έτσι ειναι οι σωστοι μηχανοβιοι! με σημαδια με ουλές και με τσιμπηματα!![]()
ποιός ξέρει τι θα γραφουν στα δικα τους φορα οι σφίγκες; " εκει που πεταγα απο λουλουδι σε λουλουδι βρεθηκα απανεμα μπροστα σε μια μαυρη τζαμαρια, οταν ξαναβγηκα ημουν στην γειτονα χωρα! "![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
οχι την ρουφιανα μου την γλυτωσε...με το που κουνησα τα γυαλια εφυγε....απο shoei να παει...
:rotflmao: :rotflmao:
Περαστικά αγορίνα, μόνο με ψυχραιμία παιδιά και δεν αφήνουμε ποτέ το τιμόνι μέχρι να σταματήσουμε (μαρτύριο)
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Μέχρι να κάνω δεξιά, με κίνδυνο να με πατήσουν λεωφορεία, ταξί και λοιπά καννιβαλίζοντα οχήματα, και μέχρι να ανοίξω το μπουφάν και να βγάλω το κράνος, με είχε τσιμπήσει στον αυχένα, 6-7 φορές!!!
σαν τον σουγλακο ενα πραμα δλδ???
οσο για το μποτοξακι απο δω και τουδε θα περιμενω και στην αριστερη πλευρα τσιμπιμα να ειμαι κομπλε....
για τα κοριτσια της παρεας μην στεναχωριεστε...ηδη εχει αρχισει να στρωνει....συντομα κοντα σας....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Τι περνάει τελευταίο απο το μυαλό μιας σφήκας σε σύγκρουση στην ζελατίνα του κράνους?
Ο κώλος της![]()
Περαστικά φίλος και καλά έκανες και το ποστάρισες
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
ειστε ψυχανωμαλοι ολοι σας................
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
nio1981
Τωρα το ειδα ρε φιλε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πω πω παλι καλα που την γλιτωσες με μερικα τσιμπηματα...Γρηγορα περαστικα Σακη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε παπάρα πες ποιος σε τουμπάνιασε κι άσε τα περί σφίγγας και μέλισσας.
Ρε φίλε τώρα το είδα και μάλιστα σκεφτόμουνα να σε πάρω και τηλ να σου τα χώσω που δεν ήρθες το Σάββατο και με άφησες να τα βγάλω μόνος μου πέρα με τον camen. Τώρα πως είσαι φίλε καλά?
Να πας μια βόλτα σε παραλία να κάνεις οφθαλμόλουτρο (πες στο κορίτσι "εντολή Ιατρού") και όλα θα είναι οκ.
Φιλαράκι περαστικά θα σε πάρω τηλ το απόγευμα να δω τι κάνεις.....
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
vaska στα ειπα...κανονισε με τους κακους να παμε να τις βαρεσουμε....
camen τυχερουλη παλι ο πιο ομορφος εισαι...(για λιγο ακομα)![]()
nio1981