1.tikosvol
2.konsttantinos
3.big-boy
4.Bar-code
5.glargkat
6.Priest
7.corvo
8.project.breeze
9.argy_kap
o sakis που είναι?!?!? ΟΕΟ?
SVX, θέλω και απο τα παλιά κανα 2......You know![]()
1.tikosvol
2.konsttantinos
3.big-boy
4.Bar-code
5.glargkat
6.Priest
7.corvo
8.project.breeze
9.argy_kap
o sakis που είναι?!?!? ΟΕΟ?
SVX, θέλω και απο τα παλιά κανα 2......You know![]()
Καλά ρε πρέπει να μοιράζουμε αυτοκόλλητα για να μαζευτούμε όλο το κλιμάκιο γμτ;Άμα είναι έτσι να πάω να βγάλω καμμιά 10αριά χιλιάδες κομμάτια να έρχεστε :rotflmao: Επιτέλους θα έχουμε απαρτία!![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
1.tikosvol ( Αποxεφματινό meating)
2.konsttantinos ( Αποxεφματινό meating)
3.big-boy ( Αποxεφματινό meating)
4.Bar-code
5.glargkat
6.Priest
7.corvo
8.project.breeze
9.ODYESE ( Αποxεφματινό meating)
9.argy_kap
Accipere quam facere praestat injuriam
ti simenei apogeumatino meeting???????????????/
rotao gt ki emena tha me voleue kalitera.....dld 4-5......
Αρχικά δημιουργήθηκε από bar-code
ti simenei apogeumatino meeting???????????????/
rotao gt ki emena tha me voleue kalitera.....dld 4-5......
kaneis????????????????????????
(de ksero an prolaveno proi logo doouleias....)
θα γινει και μια συγκεντρωση το απογευμα στο heart rock για τα ατομα απ το βολο και αυτους που δεν βολευονται πρωι λογο δουλειας (καλη ωραΑρχικά δημιουργήθηκε από bar-code
kaneis????????????????????????
(de ksero an prolaveno proi logo doouleias....))........ωρα συγκεντρωσης 5κ30 και μετα........μεχρι στιγμης αυτο ισχυει......αν αλλαξει κατι φανταζομαι θα υπαρξει και εδω ενημερωση
![]()
στην ανθιμου γαζη........ειναι ενας απο τους τρεις δρομους που βρισκονται στην πλατεια εβραιων.....νομιζω αυτος ο δρομος που ειναι ακριβως απεναντι απο αυτον που οδηγει στην κεντρικη πλατεια....(δεν ειμαι σιγουρος ομως, ας πει καποιος που ξερει σιγουρα).......Αρχικά δημιουργήθηκε από ODYESE
Που ειναι αυτο ρε παιδες?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
στην ανθιμου γαζη........ειναι ενας απο τους τρεις δρομους που βρισκονται στην πλατεια εβραιων.....νομιζω αυτος ο δρομος που ειναι ακριβως απεναντι απο αυτον που οδηγει στην κεντρικη πλατεια....(δεν ειμαι σιγουρος ομως, ας πει καποιος που ξερει σιγουρα).......![]()
![]()
Ανθίμου Γαζή είναι ο δρόμος που περνάει από την πλατεία Εβραίων και συνεχίζει ευθεία μέχρι την Ηρώων Πολυτεχνείου,αν σας είναι πιο εύκολο είναι ο δρόμος που περνάει μπροστά από τα σχολεία.Αν ακόμα δεν καταλάβατε ορίστε
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Τελικα προεκηψε δουλεια και δεν θα μπορεσω να παραβρεθω. Να πιουμε εναν καφε βρε παιδι μου, να γνωριστουμε απο κοντα.
Τελος παντων, στο μελλον.
καλο καφε παιδες και κρατηστε κανενα αυτοκολλητο και για μενα.
![]()
![]()
![]()
![]()
distixos ki ego tora mpika spiti apo ti douleia kai den mporo na pareuretho sto "meeting"....
krima re gamoto mou...![]()
αυτοκόλλητα υπάρχουν ακόμα?
καθότι ξενιτεμένος Λαρισαίος και στη Λήμνο μάλλον δεν στείλανε, μήπως μπορεί να καβατζωθεί κανένα σετάκι και να παραλαβω με πρώτη επίσκεψη στην πατρίδα?
πάντως πολύ καλή ιδέα και προσπάθεια!
γεια σας!!!
Exeis pmΑρχικά δημιουργήθηκε από pakosgemistos
αυτοκόλλητα υπάρχουν ακόμα?
καθότι ξενιτεμένος Λαρισαίος και στη Λήμνο μάλλον δεν στείλανε, μήπως μπορεί να καβατζωθεί κανένα σετάκι και να παραλαβω με πρώτη επίσκεψη στην πατρίδα?
πάντως πολύ καλή ιδέα και προσπάθεια!
γεια σας!!!![]()
Accipere quam facere praestat injuriam