Σα δε ντρεπεσε μωρη σαχληΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
στο πουτσο μου..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σα δε ντρεπεσε μωρη σαχληΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
στο πουτσο μου..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προνοώ καλέ μου Τάσε ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
χουατ δα φακ..?
κάτι έπαθε τούτος...![]()
![]()
(φαντάζεσαι να το πάρει και να έρχεται τετράκις ημερησίως να μας λέει πόση είναι η αναλογία του και γιατί ...??)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εδω δεν τολμαω εγω να το φανταστωΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(φαντάζεσαι να το πάρει και να έρχεται τετράκις ημερησίως να μας λέει πόση είναι η αναλογία του και γιατί ...??)![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
για συνεχιστε...![]()
για βοηθα....![]()
![]()
Βεβαίως....Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
για βοηθα....![]()
![]()
Αλλιώς όμως. Θωμάκο, δε θέλω να μπαίνω σε ξενα χωράφια, κουμαντο κανεις εσυ. Αλλα σε εχω πετυχει σε 2-3 θρεντ νομιζω να λες οτι δε μπορείς να πας μακρινες βολτες λογω χρηματων. Αντι λοιπόν να ξοδευτείς σε αχρηστα για μενα καλούδια, κανε τα λεφτα χλμ, πιο πολύ θα το ευχαριστηθείς
Γνώμη μου
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δεν δυναμαι...λογιστης ειμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
για βοηθα....![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Ηλια μου,αν ειδες πιο πανω ειπα ξεκαθαρα οτι δεν θα μπω φυλακη για το μαραφετι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Βεβαίως....
Αλλιώς όμως. Θωμάκο, δε θέλω να μπαίνω σε ξενα χωράφια, κουμαντο κανεις εσυ. Αλλα σε εχω πετυχει σε 2-3 θρεντ νομιζω να λες οτι δε μπορείς να πας μακρινες βολτες λογω χρηματων. Αντι λοιπόν να ξοδευτείς σε αχρηστα για μενα καλούδια, κανε τα λεφτα χλμ, πιο πολύ θα το ευχαριστηθείς
Γνώμη μου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειπα οτι σειρα εχουν αλλα πραγματα οπως ταξιδακια...Απλα λεω,αν καποια χρονικη στιγμη εχω 200-300Ε για πεταμα,να το παρω και να αρχισω να ασχολουμε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δεν δυναμαι...λογιστης ειμαι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαστε ανησυχα πνευματα εμεις οι Θωμαδες...Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πρέπει να το έχει τ' όνομα, δεν εξηγείται αλλιώς...![]()
Εσυ ξέρεις. Απλα σε όλα τα πιθανά αντικείμενα που μπορείς να αγοράσεις με 200-300 ευρώ "για πέταμα", είσαι σιγουρος οτι χρειάζεσαι κατι τέτοιο;Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ηλια μου,αν ειδες πιο πανω ειπα ξεκαθαρα οτι δεν θα μπω φυλακη για το μαραφετι...![]()
Ειπα οτι σειρα εχουν αλλα πραγματα οπως ταξιδακια...Απλα λεω,αν καποια χρονικη στιγμη εχω 200-300Ε για πεταμα,να το παρω και να αρχισω να ασχολουμε?
Αντε και σου λεει σε πραγματικό χρονο την αναλογία (υποθέτωντας οτι ξέρεις 10 πραγματα και πιάνουν και τα χερια σου)
Μετά; Αν δεις οτι φευγει απο το 12.77 (που είπε κι ο πατερας), τί θα κάνεις; Θα εισαι μονιμως στο σταντ να ζιγκλερώνεις;
![]()
Είσαι πλήρης απο εξοπλισμό ταξιδιού πχ;
Τεσπα, καταλαβες τι θέλω να πω, κρινε και πράξε. Να 'χες κι ενα καλό λογιστή να σε βοηθούσε![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εχω κοπελα στο οικονομικο ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να 'χες κι ενα καλό λογιστή να σε βοηθούσε![]()
![]()
![]()
![]()
Επειδή το ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, γιαυτό μΕ κάνει εντύπωση που συμφωνΑς να το πάρει.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εχω κοπελα στο οικονομικο ρε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(φρόντισε να τα έχεις όλα στο όνομά σου)
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais