μην ξεχάσεις να αναφέρεις πως έχεις την ικανότητα να διακρίνεις κατασκευαστικά λαθοι απο
videakia στο youtube
μην ξεχάσεις να αναφέρεις πως έχεις την ικανότητα να διακρίνεις κατασκευαστικά λαθοι απο
videakia στο youtube
Εσυ πάρε το Yamapα ρε φίλε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Και καλά ρε Πάνο ....δεν μπορούσε να βιδώσει ένα νύχι, και πάνω στο νύχι να πιάσει το σταντ...???
Δεν μπορούσε να το διαστασιολογήσει έτσι τα υλικά, ώστε να κόβεται πρώτα η βίδα και μετά να σχίζεται το κάρτερ , άμα κοπανήσει το σταντ....????
Αλλά όχι....εμείς θέλουμε 180 άλογα και 150 κιλά...για να μεγαλώνει το μπιμπί μας όταν στρίβουμε το καρπό ....
Ενημερωτικά το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο σε περίπτωση που εχει απενεργοποιηθεί η βαλβίδα του σταντ και ξεκινήσει ο αναβάτης με το σταντ ανοιχτό και σε αριστερη στροφή βρεί άσχημα κάτω.
Παίζει βέβαια και σταματημένο να ανεβει κανεις 120 κιλά να κάνει κούνια, η να το βρεί αυτοκίνητο και να το σπρωχνει σε κανα τοίχο κλπ.
Παντως δεν σπαει η βαση υπο νορμαλ συνθήκες.
Για να κόβεται η βίδα, θα έπρεπε να βάλει 8 χιλιοστά, αλουμίνιο είναι το κάρτερ, μην λεμε οτι ναναι.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τώρα..... εσύ έχεις μεγάλο καϊλέ αγορίνα μ' ...άστο ...ας μην πηδάμε το θρέντ με τα οικογενειακά μας...Αρχικά δημιουργήθηκε από S.T.A.
videakia στο youtube
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
+Ολα..οπως επισης για το παρε γιαμαχα στον τυπο με το ρημαδι..Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εσυ πάρε το Yamapα ρε φίλε!
Ενημερωτικά το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο σε περίπτωση που εχει απενεργοποιηθεί η βαλβίδα του σταντ και ξεκινήσει ο αναβάτης με το σταντ ανοιχτό και σε αριστερη στροφή βρεί άσχημα κάτω.
Παίζει βέβαια και σταματημένο να ανεβει κανεις 120 κιλά να κάνει κούνια, η να το βρί αυτοκίνητο και να το σπρωχνει σε κανα τοίχο κλπ.
Για να κπόβεται η βίδα, θα έπρεπε να βάλει 8 χιλιοστά, αλουμίνιο είναι το κάρτερ, μην λεμε οτι ναναι.
μας τα χε κανει τουμπανο για το αγριμι που θα βγαλει η γιαμαπα..και τωρα το χει γυρισει στο ξεψιρισμα των αλλων μιας και η γιαμαπα εβγαλε νεο βαραντερο..
Αυτό έλειπε , να σπάει και υπό νορμάλ συνθήκες...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εσυ πάρε το Yamapα ρε φίλε!
Παίζει βέβαια και σταματημένο να ανεβει κανεις 120 κιλά να κάνει κούνια, η να το βρί αυτοκίνητο και να το σπρωχνει σε κανα τοίχο κλπ.
Για να κπόβεται η βίδα, θα έπρεπε να βάλει 8 χιλιοστά, αλουμίνιο είναι το κάρτερ, μην λεμε οτι ναναι.
Παίζει να την ακούσει, αν την έχεις φορτωμένη στο κεντρικό, και να πας να την κατεβάσεις , με το πλαϊνό ανοιγμένο....το χω δει (όχι σε ντουντούκα).
....και βασικά στα π@παρια μου και η Υαμάπα και η Ντουντούκα.....το φουκαρά που θα πλερώσει 21 χαρτιά για σουπερ-ντουπερ κινητήρα, που θα ανοίξει σαν γαρύφαλλο στην πρώτη απροσεξία σκέφτομαι αφεντικό....
Που 'σαι συ έρωτα μου...????:a07: :a07: :a07:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
+Ολα..οπως επισης για το παρε γιαμαχα στον τυπο με το ρημαδι..
μας τα χε κανει τουμπανο για το αγριμι που θα βγαλει η γιαμαπα..και τωρα το χει γυρισει στο ξεψιρισμα των αλλων μιας και η γιαμαπα εβγαλε νεο βαραντερο..
αχ αγαπη μου..ερχομαι το Σαββάτο πανω..Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Που 'σαι συ έρωτα μου...????:a07: :a07: :a07:
Anty θα περάσω σήμερα από την ducati στην (Γ. Παπανδρέου λέγεται?) Αν είναι ανοικτό θα το κοιτάξω. Το έχει φέρει.
edit: Κ. Καραμανλή. :rotflmao:
Sent from me using a computer.
Με τον Andy τα είπαμε. Για τους άλλους που πιθανώς τους ενδιαφέρει στο καινούριο multi (σαν μίξερ μου ακούστηκε αυτό!) το σταντ δεν στηρίζεται στα κάρτερ αλλά στο πλαίσιο.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΠΜ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ BUSA ΚΑΙ 990 ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΤΙΕΣΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Με τον Andy τα είπαμε. Για τους άλλους που πιθανώς τους ενδιαφέρει στο καινούριο multi (σαν μίξερ μου ακούστηκε αυτό!) το σταντ δεν στηρίζεται στα κάρτερ αλλά στο πλαίσιο.
ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕ ΑΛΛΑ 4 VFR 800
Αρχικά δημιουργήθηκε από HFK
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΠΜ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ BUSA ΚΑΙ 990 ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΤΙΕΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΜΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕ ΑΛΛΑ 4 VFR 800
Για πες, για πες.
edit. Αν και το χαμόγελό σου τα λέει όλα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Για πες, για πες.
edit. Αν και το χαμόγελό σου τα λέει όλα!
Το μηχανάκι απλά ζωγραφίζει !!
Ξεχάστε ότι ξέρετε απο μοτοσυκλέτες (πλην super sport)
Πετάξτε ότι έχετε στα σκουπίδια και πάρτε το
Αν θέλετε χώμα πολύ πάρτε husuberg
Το μηχανάκι είναι ΟΝ-off ( 70/30) . Σε καλά χωματερά χέρια μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω
Υπόψη ότι κανένα μηχανάκι που είναι tubelless και χωρίς ακτίνες δεν κάνει ιδιαίτερα πράγματα
Το συγκεκριμένο εξελίχτηκε απο TROY BEΥLLIS και απλά γαμάει , είναι συρραπτικό μηχάνημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν σου πώ ότι το πήρα 14/5 και έχω ήδη 2400 km !! σημαίνει ότι δεν θέλω να κατέβω απο τη σέλλα . Δεν θέλω να γυρίσω στο σπίτι μου και έχω γυναίκα και παιδί !!
ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ : θα ήθελα να ήταν 170 αλογα τροχό και 200 κιλάκια
ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ΄???
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ( ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ ΚΛΠ)
ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑΝΤ
ΘΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΣΤΑΝΤ ΓΙΑ ΜΟΝΟΜΠΡΑΤΣΑ
ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΠΟ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ( 4.000 ΚΜ) ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΟΤΕΡΑ
ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ ΛΥΣΑΞΕΕΕΕΕΕΕ ΜΙΛΑΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΡΘΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1400 CC ΜΕ 200 ΑΛΟΓΑ ΣΤΡΟΦΑΛΟ ΚΑΙ 210 ΚΙΛΑ
ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 25 000 Ε . ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΑΥΤΑ ( ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΤΜ 990 SM ME 115 HP)