Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 114

Θέμα: Το έκοψα

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar

Το έκοψα

Εδώ και 5 μήνες ούτε τζούρα
    Εδώ και 5 μήνες 1000 περίπου ευρώ συγκεντρωμένα για το ταξιδάκι μου
    Εδώ και 5 μήνες γεύση,όσφρηση και αντοχή αρχίζουν πάλι να λειτουργούν όπως πρέπει
    Εδώ και 5 μήνες όταν αγκαλιάζω τις κόρες μου δεν παραπονιούνται πως μυρίζει η αναπνοή μου
    Εδώ και 5 μήνες έχω ζήσει απο τουλάχιστον 1 φορά ΟΛΑ αυτά που είχα συνδιάσει μαζί του

Κάπνιζα απο τα 20 μου.Το τελευταίο διάστημα 2 πακέτα περίπου την ημέρα .Έχω επιχειρήσει να το ξανακόψω άλλες 2 φορές (6 μήνες & 2 χρόνια).Πλέον ανήκω στην κατηγορία "3η και φαρμακερή".

Για κάποιον που καπνίζει πολύ είναι δύσκολο να το κόψει.Το χω ζήσει και το ζω ακόμη και τώρα 5 μήνες απο το τελευταίο τσιγάρο που έκανα.Τα κατάφερα με κάποιες τσίχλες που κυκλοφορούν στο εμπόριο (δεν λέω όνομα να μην θεωρηθεί μαύρη διαφήμιση).Τσίχλες καπνίσματος για 4 μήνες.Μετά τους 4 μήνες συνέχισα με απλές τσίχλες και τώρα σκέφτομαι να κόψω και αυτές,Μασάω σα κατσίκα.
    Συνέχισα να πίνω τον πρωινό μου καφέ και τις μπύρες μου.Πολλές οι στιγμές αδυναμίας.

Βάλτε στόχους (5ευρώ την ημέρα Χ 30 ημέρες Χ 12 μήνες = 1825 ευρώ τον χρόνο) είναι οι δόσεις σας για το καινούριο μοτόρι ή (όπως στην δική μου περίπτωση) τα χρήματα για ένα 10ήμερο στην Ευρώπη με την αγαπημένη σας.

Πάρτε ότι βοήθημα σας ταιριάζει (τσίχλα,pad,ψυχολογική βοήθεια) και πείτε στον εαυτό σας "ούτε μια τζούρα".Είναι η χειρότερη παγίδα το να δοκιμάζεις ή να πεις "θα κάνω ένα δεν πειράζει".

Προσωπικά το αγαπούσα το τσιγάρο.Το είχα συνδιάσει με σχεδόν ότι έκανα στην καθημερινότητά μου,και η απόφαση για να το κόψω δεν ήταν για την υγεία μου (μιάς και το κακό που σου κάνει δεν είναι ορατό άμεσα) αλλά για οικονομικούς λόγους (ούτε καν τα παράπονα των μικρών μου με αποθάρυναν).Στην πορεία όμως έδεσαν και τα υπόλοιπα και έτσι δυνάμωσαν τη θέλησή μου για να μην το ξαναβάλω στο στόμα μου.

Μπορείτε να συνεχίσετε το post καταθέτωντας ο καθένας την άποψή του.Υπάρχουν τόσα πολλά να σηζητήσουμε για αυτό το θέμα (και με την ευκαιρία εφαρμογής των αντικαπνιστικών μέτρων).
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: Το έκοψα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Εδώ και 5 μήνες ούτε τζούρα
    Εδώ και 5 μήνες 1000 περίπου ευρώ συγκεντρωμένα για το ταξιδάκι μου
    Εδώ και 5 μήνες γεύση,όσφρηση και αντοχή αρχίζουν πάλι να λειτουργούν όπως πρέπει
    Εδώ και 5 μήνες όταν αγκαλιάζω τις κόρες μου δεν παραπονιούνται πως μυρίζει η αναπνοή μου
    Εδώ και 5 μήνες έχω ζήσει απο τουλάχιστον 1 φορά ΟΛΑ αυτά που είχα συνδιάσει μαζί του

Κάπνιζα απο τα 20 μου.Το τελευταίο διάστημα 2 πακέτα περίπου την ημέρα (Marlboro lights).Έχω επιχειρήσει να το ξανακόψω άλλες 2 φορές (6 μήνες & 2 χρόνια).Πλέον ανήκω στην κατηγορία "3η και φαρμακερή".

Για κάποιον που καπνίζει πολύ είναι δύσκολο να το κόψει.Το χω ζήσει και το ζω ακόμη και τώρα 5 μήνες απο το τελευταίο τσιγάρο που έκανα.Τα κατάφερα με κάποιες τσίχλες που κυκλοφορούν στο εμπόριο (δεν λέω όνομα να μην θεωρηθεί μαύρη διαφήμιση).Τσίχλες καπνίσματος για 4 μήνες.Μετά τους 4 μήνες συνέχισα με απλές τσίχλες και τώρα σκέφτομαι να κόψω και αυτές,Μασάω σα κατσίκα.
    Συνέχισα να πίνω τον πρωινό μου καφέ και τις μπύρες μου.Πολλές οι στιγμές αδυναμίας.

Βάλτε στόχους (5ευρώ την ημέρα Χ 30 ημέρες Χ 12 μήνες = 1825 ευρώ τον χρόνο) είναι οι δόσεις σας για το καινούριο μοτόρι ή (όπως στην δική μου περίπτωση) τα χρήματα για ένα 10ήμερο στην Ευρώπη με την αγαπημένη σας.

Πάρτε ότι βοήθημα σας ταιριάζει (τσίχλα,pad,ψυχολογική βοήθεια) και πείτε στον εαυτό σας "ούτε μια τζούρα".Είναι η χειρότερη παγίδα το να δοκιμάζεις ή να πεις "θα κάνω ένα δεν πειράζει".

Προσωπικά το αγαπούσα το τσιγάρο.Το είχα συνδιάσει με σχεδόν ότι έκανα στην καθημερινότητά μου,και η απόφαση για να το κόψω δεν ήταν για την υγεία μου (μιάς και το κακό που σου κάνει δεν είναι ορατό άμεσα) αλλά για οικονομικούς λόγους (ούτε καν τα παράπονα των μικρών μου με αποθάρυναν).Στην πορεία όμως έδεσαν και τα υπόλοιπα και έτσι δυνάμωσαν τη θέλησή μου για να μην το ξαναβάλω στο στόμα μου.

Μπορείτε να συνεχίσετε το post καταθέτωντας ο καθένας την άποψή του.Υπάρχουν τόσα πολλά να σηζητήσουμε για αυτό το θέμα (και με την ευκαιρία εφαρμογής των αντικαπνιστικών μέτρων).

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas

μετά από 19 χρόνια καπνίσματος και 15 μήνες κοψίματος αυτού... σε καταλαβαίνω!

μάγκες μην το σκέφτεστε! κερδισμένοι θα βγείτε από οποια πλευρά και να το δείτε!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εμενα η αποψη μου ειναι

πως οταν καποιος το κοβει το κοβει για την παρτι του
    και απολαμβανει τα οφελη της νεας του ζωης

με λιγα λογια δεν χρειαζετε να προσπαθειτε να μας πεισετε με ενα καρο επιχειρηματα
    για "το ποσο καλα θα κανουμε να το κοψουμε"

μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε ολοι και κανουμε τις επιλογες μας..

φιλικα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εμενα η αποψη μου ειναι

με λιγα λογια δεν χρειαζετε να προσπαθειτε να μας πεισετε με ενα καρο επιχειρηματα

φιλικα
    καλα μεγαλε ανθρωπε..κοψτο εσυ..ΑΝ μπορεις..και ελα και γραψε οτι γουσταρεις...εμεις μαζι σου.

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Το έκοψα

.Τα κατάφερα με κάποιες τσίχλες που κυκλοφορούν στο εμπόριο (δεν λέω όνομα να μην θεωρηθεί μαύρη διαφήμιση).
    Δεν είναι μαύρη διαφήμιση. Πες ποιες είναι μπας και δεν ειναι οι Nicorette, γιατί δεν αντέχονται με τίποτα αυτές....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εμενα η αποψη μου ειναι

φιλικα
    Εννοείται πως είναι του καθενός επιλογή και φυσικά κανείς δεν προσπαθεί να πείσει κανέναν για κάτι.Ο λόγος που το έγραψα είναι για να βρω κάποιους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση ώστε έστω και με μια κουβέντα να βοηθήσει ο ένας τον άλλον.Επίσης ίσως,λέω ίσως,αν κάποιος βρίσκεται στο μεταίχμιο μπορεί κάτι να βοηθήσει διαβάζοντάς το
    Το blog μου:

Βάση Δεδομένων:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    καλα μεγαλε ανθρωπε..κοψτο εσυ..ΑΝ μπορεις..και ελα και γραψε οτι γουσταρεις...εμεις μαζι σου.
    +990

Όπως είχε πει και ο Oscar Wilde " To να κόψεις το κάπνισμα είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Εγώ το έχω κόψει τουλάχιστον 50 φορές" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Το έκοψα

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Δεν είναι μαύρη διαφήμιση. Πες ποιες είναι μπας και δεν ειναι οι Nicorette, γιατί δεν αντέχονται με τίποτα αυτές....
    Αυτές είναι (εγώ μάσαγα των 2mg,υπάρχουν και των 4mg).Η αλήθεια είναι πως η γεύση τους είναι κάπως άσχημη αλλά όλα μια συνήθεια δεν είναι τελικά?
    Το blog μου:

Βάση Δεδομένων:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

Re: Re: Re: Το έκοψα

Αυτές είναι (εγώ μάσαγα των 2mg,υπάρχουν και των 4mg).Η αλήθεια είναι πως η γεύση τους είναι κάπως άσχημη αλλά όλα μια συνήθεια δεν είναι τελικά?
    ενω του τσιγαρου ηταν μια υπεροχη γευση ε μαν?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    Κι εγω το κοβω καθε πρωι...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    απο ανθρώπους που το έχουν κόψει (μεταξύ αυτών και ο πατέρας μου αλλά και το έταιρον ήμισυ) η τεράστια διαφορά τους , είναι αυτό που ειπώθηκε...

Έχουν γεύση , όσφρηση , καλύτερη ανάσα... μάλιστα μόλις νιώσουν καπνό τότε αλλάζουν δωμάτιο.

Γεγονός είναι όμως πως αν μπορεί κάποιος να το κόψει , καλό στον εαυτό του θα κάνει πρώτα στην υγεία του και μετά στην τσέπη του... μετά και τους 5-6 μήνες που θα μυρηκάζει τις ακριβές τσίχλες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Εγω καπνιζα 3.5χρονια ενα πακετο περιπου τη μερα.
    Το 2005 το εκοψα απο συνηθεια μαχαιρι ουτε τσιχλες ουτε τιποτα μονο αεροβια γυμναστικη.
    Απο τοτε μου τη δινει μια φορα στους τρεις η εξι μηνες και περνω ενα πακετο το κανω σε καμια εβδομαδα μεσα και υστερα παλι τελος για κανα εξαμηνο....
    Περιστασιακα....

non serviam Το avatar του/της kachius

πλέον παίζουν και οι freshmint της ίδιας εταιρείας με αρκετά βελτιωμένη γεύση
    Ξέρω από βέσπα!

Πραγματικά δεν παλεύονται αυτές οι τσίχλες,μία φορά που δοκίμασα με πονούσε ο λαιμός μία μέρα.Μπράβο σου που το έκοψες.Εγώ το είχα κόψει για 4 μήνες πολύ εύκολα μιας και θεωρώ πως δεν έχω εξάρτηση από το τσιγάρο,αλλά μετά στον στρατό το ξανάρχισα,κακώς βέβαια.Τώρα σκέφτομαι να το κόψω ξανά,οριστικά αυτή την φόρά κυρίως για λόγους υγείας και αντοχής αλλά και λόγω της τιμής που έχει φτάσει στα ύψη (Prince μαλακό 3,80? ) .Το μόνο που με ανησυχεί είναι η αύξηση του βάρους γι'αυτό θέλω να συνδυάσω την διακοπή του καπνίσματος με γυμναστική για να παραμείνω στα ίδια.Για όσους δεν ξέρουν,το τσιγάρο επιταχύνει τον μεταβολισμό και όταν το κόψεις αν έχεις και προδιάθεση το πιθανότερο είναι να πάρεις κιλά.Εσύ πήρες κιλά;
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το ημερολόγιο ενός Ινδιάνου
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:34
  2. εκοψα το τσιγαρο...
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 12:41
  3. Το Ζανζι ...