Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 114

Θέμα: Το έκοψα

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    απο ανθρώπους που το έχουν κόψει (μεταξύ αυτών και ο πατέρας μου αλλά και το έταιρον ήμισυ) η τεράστια διαφορά τους , είναι αυτό που ειπώθηκε...

Έχουν γεύση , όσφρηση , καλύτερη ανάσα... μάλιστα μόλις νιώσουν καπνό τότε αλλάζουν δωμάτιο.

Γεγονός είναι όμως πως αν μπορεί κάποιος να το κόψει , καλό στον εαυτό του θα κάνει πρώτα στην υγεία του και μετά στην τσέπη του... μετά και τους 5-6 μήνες που θα μυρηκάζει τις ακριβές τσίχλες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    εγω το κοψα πριν 7 -8 χρονια..ουτε που θυμαμαι ποτε δηλαδη..και το κοψα απο πεισμα στον εαυτο μου.χωρις τσιχλες χωρισ τιποτα..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Φαντάζομαι οτι είναι αρκετά δύσκολο να το κόψει κάποιος μαχαίρι. Προσωπικά δεν γνωρίζω μιας και ποτέ δεν το γούσταρα και ποτέ δεν το ακούμπησα. Αλλά απο μαρτυριές κοντινών και μακρινών προσώπων, βλέπω οτι ο εθισμός είναι ισχυρός.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar

Re: Re: Re: Re: Το έκοψα

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Πραγματικά δεν παλεύονται αυτές οι τσίχλες,μία φορά που δοκίμασα με πονούσε ο λαιμός μία μέρα.Μπράβο σου που το έκοψες.Εγώ το είχα κόψει για 4 μήνες πολύ εύκολα μιας και θεωρώ πως δεν έχω εξάρτηση από το τσιγάρο,αλλά μετά στον στρατό το ξανάρχισα,κακώς βέβαια.Τώρα σκέφτομαι να το κόψω ξανά,οριστικά αυτή την φόρά κυρίως για λόγους υγείας και αντοχής αλλά και λόγω της τιμής που έχει φτάσει στα ύψη (Prince μαλακό 3,80? ) .Το μόνο που με ανησυχεί είναι η αύξηση του βάρους γι'αυτό θέλω να συνδυάσω την διακοπή του καπνίσματος με γυμναστική για να παραμείνω στα ίδια.Για όσους δεν ξέρουν,το τσιγάρο επιταχύνει τον μεταβολισμό και όταν το κόψεις αν έχεις και προδιάθεση το πιθανότερο είναι να πάρεις κιλά.Εσύ πήρες κιλά;
    Όταν το είχα κόψει πρώτη φορά είχα πάρει 14 κιλά στους 3 πρώτους μήνες !!!!!!!
    Την δεύτερη φορά και τώρα προσέχω, όμως είναι αναπόφευκτο να μην πάρεις κιλά.Δεν με νοιάζει όμως.Οκ είμαι τώρα 95.Με λίγη γυμναστική 4-5 που πήρα θα τα χάσω.
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

ειναι κ μερικοι που απλα δε θελουν να το κοψουν....

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    καλα μεγαλε ανθρωπε..κοψτο εσυ..ΑΝ μπορεις..και ελα και γραψε οτι γουσταρεις...εμεις μαζι σου.
    εκτος θεματος εισαι ρε φιλε
    εγω δεν εξεταζω αν ειναι ευκολο ή οχι να το κοψεις

εγω λεω οτι καλα εκανε ο φιλος και κοψε το καπνισμα και μαγκια του
    αλλα το να μας λεει ενα σωρο επιχειρηματα οπως γλιτωνω 500 ευρω το μηνα για να το κοψουμε και μεις το θεωρω ανουσιο

φιλε ρουφιανε δεν το λεω κακοπροαιρετα ή για να σε προσβαλω
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Φαντάζομαι οτι είναι αρκετά δύσκολο να το κόψει κάποιος μαχαίρι. Προσωπικά δεν γνωρίζω μιας και ποτέ δεν το γούσταρα και ποτέ δεν το ακούμπησα. Αλλά απο μαρτυριές κοντινών και μακρινών προσώπων, βλέπω οτι ο εθισμός είναι ισχυρός.

Gandalf
    ενας μηνα ειναι η πουτσα...μετα εισαι οκ..(σε μενα δηλαδη ετσι λειτουγησε ..) ασε που ετρωγα απο την ωρα που ξυπναγα μεχρι την ωρα που κοιμομουν οτι υπαρχει..αλλα οκ δεν εχω θεμα μετα απο λιγο καιρο ο μεταβολισμος ξαναρχεται στα ισα του γιατι με την αλλαγη παθαινει ενα πατατρακ..

απο ανθρώπους που το έχουν κόψει (μεταξύ αυτών και ο πατέρας μου αλλά και το έταιρον ήμισυ) η τεράστια διαφορά τους , είναι αυτό που ειπώθηκε...

Έχουν γεύση , όσφρηση , καλύτερη ανάσα... μάλιστα μόλις νιώσουν καπνό τότε αλλάζουν δωμάτιο.

Γεγονός είναι όμως πως αν μπορεί κάποιος να το κόψει , καλό στον εαυτό του θα κάνει πρώτα στην υγεία του και μετά στην τσέπη του... μετά και τους 5-6 μήνες που θα μυρηκάζει τις ακριβές τσίχλες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    12 ευρώ κοστίζουν αυτές των 2mg και το κουτάκι έχει 120 τσίχλες.
    Κοστίζει δλδ όσο η κανονική
    Το blog μου:

Βάση Δεδομένων:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

αλλα το να μας λεει ενα σωρο επιχειρηματα οπως γλιτωνω 500 ευρω το μηνα για να το κοψουμε και μεις το θεωρω ανουσιο

καλα οκ.
    πιασε εσυ μια ΟΠΟΙΑ ΝΑΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ..ΚΟΨΤΟ..και εμεις θα σου πουμε μπραβο..οτι κ αν πεις.
    τωρα μπηκες στο θεμα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

Αλίμονο δεν με προσβάλεις.Αυτό που ξέρω όμως να σου πω είναι πως την μισή Africana μου την αγόρασα κόβωντας το τσιγάρο.Έτσι την είδα και έτσι έκανα.Είναι αυτό που σου είπα.Στόχος.Ο καθένας βέβαια όπως είπαμε λειτουργεί διαφορετικά και για την πάρτη του
    Το blog μου:

Βάση Δεδομένων:

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ειναι κ μερικοι που απλα δε θελουν να το κοψουν....

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Μέλος, σκέτο
    20 χρόνια καπνιστής του ενός (περίπου) πακέτου και το έκοψα μαχαίρι πέρσι. «Έφαγα» ένα πακέτο τσίχλες, είχα και τα νεύρα μου για κάνα μήνα αλλά πάει! Δυστυχώς, ακόμα προσπαθώ να χάσω τα κιλάκια που πήρα τότε αλλά το τσιγάρο δεν το «χρειάζομαι» πλέον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Δεν θα κάνω τον έξυπνο και σοφό λέγοντας στους καπνιστές να το κόψουν. Θα πω μόνο ότι όποιος τα καταφέρει μετά θα βρίζει τον εαυτό του για χίλιους λόγους για τα χρόνια που κάπνιζε

Νέο μέλος
    Eιμαι ενας απο αυτους που προσπαθουν (ματαιανα το κοψουν..
    Κατα την αποψη μου εναν καπνιστη που εχει την διαβολοεξαρτηση δεν τον ενδιαφερει καθολου το οικονομικο θεμα η εαν ενοχλουνται οι αλλοι οταν καπνιζει σαν το ηφαιστειο της Ισλανδιας.Το κοψιμο του τσιγαρου ειναι καθαρα εγκεφαλικο θεμα.Ακομα και σε εναν βαρυ καπνιστη η νικοτινη αποβαλλεται απο τον οργανισμο του το αργοτερο μετα απο μια εβδομαδα.Αυτο που μενει ειναι οτι ο εγκεφαλος του εχει συνδυασει το τσιγαρο με μια σειρα πραξεων (χαρα,λυπη,αγχος κλπ)και σε καθε ευκαιρια του ...θυμιζει αυτη την συνηθεια.
    Το να κοψει κανεις το τσιγαρο ειναι κυρια κοινωνικη επιλογη.Ειναι σαν καποιον που ποτε στην ζωη του δεν εχει γυμναστει και αποφασιζει να συναναστραφει με ανθρωπους που εχουν κανει την γυμναστικη καθημερινη επιλογη τους.
    Ειναι σαν καποιον που αποφασιζει στα 40του να καβαλησει μηχανη και πρεπει να απαλλαγει απο τις κοινωνικες συνηθειες που ειχε ως οδηγος αυτοκινητου...

Re: Το έκοψα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Roufianos
    Εδώ και 5 μήνες ούτε τζούρα
    Εδώ και 5 μήνες 1000 περίπου ευρώ συγκεντρωμένα για το ταξιδάκι μου
    Εδώ και 5 μήνες γεύση,όσφρηση και αντοχή αρχίζουν πάλι να λειτουργούν όπως πρέπει
    Εδώ και 5 μήνες όταν αγκαλιάζω τις κόρες μου δεν παραπονιούνται πως μυρίζει η αναπνοή μου
    Εδώ και 5 μήνες έχω ζήσει απο τουλάχιστον 1 φορά ΟΛΑ αυτά που είχα συνδιάσει μαζί του

Κάπνιζα απο τα 20 μου.Το τελευταίο διάστημα 2 πακέτα περίπου την ημέρα (Marlboro lights).Έχω επιχειρήσει να το ξανακόψω άλλες 2 φορές (6 μήνες & 2 χρόνια).Πλέον ανήκω στην κατηγορία "3η και φαρμακερή".

Για κάποιον που καπνίζει πολύ είναι δύσκολο να το κόψει.Το χω ζήσει και το ζω ακόμη και τώρα 5 μήνες απο το τελευταίο τσιγάρο που έκανα.Τα κατάφερα με κάποιες τσίχλες που κυκλοφορούν στο εμπόριο (δεν λέω όνομα να μην θεωρηθεί μαύρη διαφήμιση).Τσίχλες καπνίσματος για 4 μήνες.Μετά τους 4 μήνες συνέχισα με απλές τσίχλες και τώρα σκέφτομαι να κόψω και αυτές,Μασάω σα κατσίκα.
    Συνέχισα να πίνω τον πρωινό μου καφέ και τις μπύρες μου.Πολλές οι στιγμές αδυναμίας.

Βάλτε στόχους (5ευρώ την ημέρα Χ 30 ημέρες Χ 12 μήνες = 1825 ευρώ τον χρόνο) είναι οι δόσεις σας για το καινούριο μοτόρι ή (όπως στην δική μου περίπτωση) τα χρήματα για ένα 10ήμερο στην Ευρώπη με την αγαπημένη σας.

Πάρτε ότι βοήθημα σας ταιριάζει (τσίχλα,pad,ψυχολογική βοήθεια) και πείτε στον εαυτό σας "ούτε μια τζούρα".Είναι η χειρότερη παγίδα το να δοκιμάζεις ή να πεις "θα κάνω ένα δεν πειράζει".

Προσωπικά το αγαπούσα το τσιγάρο.Το είχα συνδιάσει με σχεδόν ότι έκανα στην καθημερινότητά μου,και η απόφαση για να το κόψω δεν ήταν για την υγεία μου (μιάς και το κακό που σου κάνει δεν είναι ορατό άμεσα) αλλά για οικονομικούς λόγους (ούτε καν τα παράπονα των μικρών μου με αποθάρυναν).Στην πορεία όμως έδεσαν και τα υπόλοιπα και έτσι δυνάμωσαν τη θέλησή μου για να μην το ξαναβάλω στο στόμα μου.

Μπορείτε να συνεχίσετε το post καταθέτωντας ο καθένας την άποψή του.Υπάρχουν τόσα πολλά να σηζητήσουμε για αυτό το θέμα (και με την ευκαιρία εφαρμογής των αντικαπνιστικών μέτρων).
    Μπράβο σου!
    Ελπίζω σε μικρό χρονικό διάστημα να μπορέσω κι εγώ να λέω ότι το έκοψα...
    Μπράβο κ πάλι!
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Νέο μέλος
    εκοψα το τσιγαρο πριν 3 χρονια. ειμαι τριανταεξι και καπνιζα απο τα δεκατρια. απο θεμα οικονομιας, αυτη την στιγμη εχω ξεχρεωση ενα fazer 600 το οποιο πηρα καινουργιο 40 επι 200 ευρο 8000 μου εμειναν 4 δοσεις.αλλα το ποιο σημαντικο ειναι η ανακαλυψη που εκανα οτι το τσιγαρο μου στερουσε την ποιοτητα ζωης που εχω τωρα.κατι απλο οπως το να κανω ποδηλατο με τον γιο μου πραγμα αδυνατο πριν απο τρια χρονια.

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το ημερολόγιο ενός Ινδιάνου
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:34
  2. εκοψα το τσιγαρο...
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 12:41
  3. Το Ζανζι ...
    από GyPsy στο forum Αντιπαραθέσεις