Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 116

Θέμα: Αυτοκίνητα Vs. Μηχανές

Αυτοκίνητα Vs. Μηχανές

ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ FORUM....
    ANAZHTOYN KAI ΘΥΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ.....

http://www.tfrc.gr/forums/index.php?showtopic=961&st=0

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Δε χρειάζεται νομιζω να πεφτουμε στο επιπεδο αυτο

Ασ’ τους να ψάχνουν θυματα αυτοι...

Εμεις θα ψάχνουμε ημερομηνίες για track days στη πιστα να διασκεδασουμε και να μάθουμε να στρίβουμε με ασφάλεια...

ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ ΑΛΛΑ Η ΑΛΑΖΩΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ....
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.....
    ΕΛΕΟΣ

και αρκετα ασχοληθηκαμε...
    οτι μπορει να κανει καποιος καλος ιδιωτης αναβατης σε πιστα με ενα πχ Aprilia RS250 διχρονο αξιας μεταχειρα 4000 ευρω, θα χρειαστει καποιος ΙΧης με κουτι πανω απο 50.000 ευρω... ασε το τεραστιο κοστος αναλωσιμων........................................
    για επιταχυνσεις ειδικα απο σταση δεν θα ασχοληθω γιατι ειναι εντελως γελοιο.........
    γιαυτο και εχουν τετοιο κομπλεξ, ξοδευουν ολοκληρες περιουσιες για αγορες και βελτιωσεις, εχουν τρελα εξοδα σε αναλωσιμα, και ξαφνικα πεταγεται ενα ταπεινο SV650 η' ενα Μονστερακι, και ακομα και αυτα και τους παιρνει τα σωβρακα στην Βουτα... να μην πω για 1000ρια...........................

Συμφωνω με τον IDI...

δεν αξιζει καν....... the end.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    έβαλα post στο αρχικό thread που αφορά ακριβώς αυτά τα στοιχεία που αναφέρεις Παναγιώτη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

GEORGE NO BRAKES Το avatar του/της SAM46
    αυτοι ειναι ικανοι να βλεπουν μοτο στο δρομο μετα απο αυτην την κουβεντα και να κανουν λες και βλεπουν κοκκινο πανι
    George no brakes

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    ουδέν περαιτέρω σχόλιο..........τα άτομα είναι απλώς επικίνδυνα....και με ημερομηνία λήξης δυστυχώς...............
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΤΟ ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ, ΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ:a31:

Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΜΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕ 300.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΛΗ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ, ΠΑΟ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ.

ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΧΙΛΙΑΡΙΑ ΣΑΣ Η ΤΑ 600αρια ΣΑΣ ΣΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΤΕ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700hp KAI TA EXΩ ΔΕΙ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΤΣΑΓΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ SS.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ :a31: ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΣΤ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ 1 ΣΩΡΟ

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Συμφωνώ με Tiga και προειδοποιώ κάποιους να μην κρύβονται πίσω από τους χρόνους και τις κόντρες διότι είναι μια τέχνη και αυτή. Προσωπικά δεν τη κατέχω και δεν μπορώ να λέω κάτι αν δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    εγω παρατηρω οτι ολοι λενε γαμαω και παταω τα παντα και οταν βγηκε ενα παιδι και εδωσε χρονους πραγματικους....
    ... το ριξανε στο " επ, παντρευεσαι? τι εγινε θα φαμε κουφετα? η γιαγια καλα?κτλ.."

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lospsi
    εγω παρατηρω οτι ολοι λενε γαμαω και παταω τα παντα και οταν βγηκε ενα παιδι και εδωσε χρονους πραγματικους....
    ... το ριξανε στο " επ, παντρευεσαι? τι εγινε θα φαμε κουφετα? η γιαγια καλα?κτλ.."
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΜΑΣ ΛΙΑΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΙ ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ

ακουσε κοσμε....

"Ναι, αλλά η απορία μου είναι η εξής: ΓΙΑΤΙ να συγκρίνουμε την Enzo με τη ΖΧ-10?
    Τί κοινό έχουν ώστε να τα βάλουμε δίπλα δίπλα?
    Γιατί στη θέση της μηχανής να μη βάζαμε μια ΖΧ-6 (ή όπως αλλιώς λέγεται) ή στη θέση του αυτοκινήτου ένα Edonis?
    Τότε μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν άλλο..."

ε...εγω λεω να βαλουμε το ΧR125 με το FOCUS WRC. ειναι πιο βολικο.

εμ ρε τιγκα, διαβασε λιγο το συγκεκριμενο thread....
    ολα ετοιμα τα θες??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    και αρκετα ασχοληθηκαμε...
    Συμφωνω με τον IDI...
    δεν αξιζει καν....... the end.
    +1

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon

Re: Αυτοκίνητα Vs. Μηχανές

Αρχικά δημιουργήθηκε από duck456
    ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ FORUM....
    ANAZHTOYN KAI ΘΥΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ.....

http://www.tfrc.gr/forums/index.php?showtopic=961&st=0
    Να κάνω μια άλλη ερώτηση. Όλα τα μηχανάκια που σπάνε καθρέπτες, τσακίζουν πόρτες και δεν σταματάνε ποτέ. Αυτοί που κάθονται μπροστά στα φανάρια και δεν με αφήνουν να καρφώσω 1η στις 6000 τι πρέπει να τους κάνουμε?
    Εγώ έχω επιλέξει να παίρνω από κάτω κόσμο γιατί όταν δεν σέβεται κάποιος δεν τον σέβομαι κι εγώ. Κι ας καβαλάω μηχανάκι από τα 15 μου...
    @ Pokerland

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 15:03
  3. Μηχανές vs Κουτάκια
    από Maira στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 33