Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 221

Θέμα: Track Days στα Μέγαρα

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    αν θέλετε το ότι δεν έχω αντιπρόταση δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κατακρίνω και την υπάρχουσα κατάσταση...

Στους τυφλούς βασιλέυει ο μονόφθαλμος αλλά για μένα και ο μονόφθαλμος δεν μου κάνει...

...προσωπική επιλογή τεσπα αλλά για κάθε "αρχάριο" θέλει μεγάλη προσοχή και πολλές συμβουλές από εμπειρότερους και όχι πως να κάνουν +1.12 που και πάλι χρόνος φραπέ είναι και τίποτε αλλο... τους βλέπω πως πέφτουν και γιατί.

Δεν το παίζω έμπειρος απλά ήμουν τυχερός και με ανθρώπους που ξέρανε και μου είπαν λίγα πράγματα πριν έτσι ώστε να σκεφτώ....

Αν θέλετε με πιστεύετε για να πας καλά θέλει μυαλό , ούτε ίππους ούτε καραφλά ούτε χρυσά βατόμουρα
    Ban 'em all

gourou
    @stab

συμφωνώ και επ'αυξάνω, αλλά δεν έδωσες λύσεις!

Ή αφήνουμε τα supersports και πιάνουμε τα Motard αλωνίζοντας ότι πίστα κάρτ υπάρχει εντός ελληνικής περιφέρειας ή (το καλύτερο) γινόμαστε μόνιμοι κάτοικοι Σερρών
    s..
    My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.

...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"

www.fireblades.org

Ρε σπορκυ , λες να μην είμαι καυλωμένος?
    Είμαι αρκετά αλλά δεν παύω να μην σκέφτομαι όταν γίνεται κάτι και να το κρίνω.... κάποιος άλλος δεν ξέρει όμως και αναθεωρώ την βαρύτητα των λέξεων μου πάντα. Είναι πολλοί που δεν ξέρουνε και ακόμα περισσότεροι αυτοί που νομίζουν πως ξέρουνε. Δεν είναι κρίμα?

Ρανερ το ότι είναι τεχνική η πίστα ξανασκέψου το ! Δεν είναι έτσι. Ποιο σφιχτή ναι με τα μυστικά της ναι αλλά τεχνική όχι περισσότερο από άλλες. Οι γραμμές είναι γραμμές είτε έχει 8 μέτρα πλάτος είτε 12... μην μπερδεύεστε...
    Ban 'em all

Για να τελειώνω την κουβέντα μου, οι νέοι μην νομίζετε ότι η ασφάλεια που προσφέρει μια πίστα και που όντως είναι πολύ μεγαλύτερη από τον δρόμο δεν περιέχει και τους κινδύνους της. Δεν είναι λουνα παρκ οπότε το μυαλό σας στην θέση του... Μόνο αυτό!
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Ρε σπορκυ , λες να μην είμαι καυλωμένος?
    Είμαι αρκετά αλλά δεν παύω να μην σκέφτομαι όταν γίνεται κάτι και να το κρίνω.... κάποιος άλλος δεν ξέρει όμως και αναθεωρώ την βαρύτητα των λέξεων μου πάντα. Είναι πολλοί που δεν ξέρουνε και ακόμα περισσότεροι αυτοί που νομίζουν πως ξέρουνε. Δεν είναι κρίμα?

Ρανερ το ότι είναι τεχνική η πίστα ξανασκέψου το ! Δεν είναι έτσι. Ποιο σφιχτή ναι με τα μυστικά της ναι αλλά τεχνική όχι περισσότερο από άλλες. Οι γραμμές είναι γραμμές είτε έχει 8 μέτρα πλάτος είτε 12... μην μπερδεύεστε...
    Stabak ισως δεν το εδωσα σωστα εγω, ποιο τεχνικη οδηγηση ειναι σε μια πιστα γενικως, και οχι ο δρομος, (δεν εννοουσα τα Μεγαρα αποκλειστικα)...

οσον αφορα τωρα το 1:12 που ειπες, ναι ειναι χρονος φραπε, ομως σε ρυθμο αγωνα η χρονομετρημενων ειναι χρονος φραπε, με το χαρμανι ομως των αναβατων στα trackdays που σε συνολο μπορει να ειναι 25-30 μεσα στην πιστα, και ειδικα στην περιεργη και σφιχτη των Μεγαρων, πιστευω οτι δεν ειναι χρονος ασχημος εαν καποιος θελει να λεγεται ασφαλης και προσεχει και τους αλλους... ειναι χρονος που διασκεδαζει καποιος αρκετα με αυτες τις συνθηκες, ξυνει και ευχαριστιεται τις κλισεις, και θελει να μεινει ορθιος ξανα και ξανα................
    για καποιους ομως αυτο ειναι οριακη κατασταση, οποτε τοτε γινεται λιγο επικινδυνο.............................................

Ρανερ υποκειμενικότατο αυτό... και εκεί βρίσκεται η σκέψη μου ασχετα αν δεν περνάει έυκολα...

Εσύ το φχαριστιέσαι στο 1.12 και φεύγεις με χαμόγελο κοιτώντας τις ξύστρες σου.
    Αλλος αν δεν κάνει 1.08 δεν του λεέι τίποτε...
    Αλλος κοιταει την βίδα στα μαρσπιέ
    και άλλος με το δικύλινδο του, του γλιστράει πίσω και καυλώνει άσχετα αν χαροπαλεύει....

οπότε τι αποζητάμε; Αυτό το χαμόγελο στο τέλος της μέρας ! Αυτή την προσωπική ευχαρίστηση. Τι σημαίνει για τον καθένα δεν ξέρω.

Τελευταίες 2 φορές δεν το ένιωσα αυτό και προσωπικά δικαιολογημένα. Αν εσας σας ευχαριστεί να λέτε ότι έξυσα και έκανα και έδειξα σε ένα φόρουμ λες και είναι άθλος και δεν σας απασχολεί η ασφάλεια και οι παροχές των εμπλεκομένων σε σχέση με την τσέπη σας ΠΑΣΟ!
    Ban 'em all

Τελευταίες 2 φορές δεν το ένιωσα αυτό και προσωπικά δικαιολογημένα. Αν εσας σας ευχαριστεί να λέτε ότι έξυσα και έκανα και έδειξα σε ένα φόρουμ λες και είναι άθλος και δεν σας απασχολεί η ασφάλεια και οι παροχές των εμπλεκομένων σε σχέση με την τσέπη σας ΠΑΣΟ!
    Ποιος ειπε οτι δεν μας (με) απασχολει... αλλα δεν βρισκω λυση... για πες εσυ κατι που να δουλεψει..................................
    γιατι καλα ειναι να κρινουμε τους αλλους, αλλα να προτεινουμε και κατι που να εχει αποτελεσμα... οχι επεδη εσυ μπορει(?) να φοβασαι να μπεις στα Μεγαρα, και να μην χαμογελας, παει να πει οτι νιωθουμε το ιδιο και οι υπολοιποι και εφοσον δεν εχουμε λυση για κατι αλλο, η πρεπει να αρχισουμε τις τρελες στον δρομο... εγω προσωπικα δεν εχω φοβηθει ουτε εχω νιωσει ασχημα στα Μεγαρα, ουτε εχω αισθανθει οτι κινδυνευω ιδιαιτερα, (ειδικα θεμα στο προσφυσης ακομα και με κωλολαστιχα)... το χαμογελο παντα ειναι μεγαλυτερο και ειναι εκει σε σχεση με οποιονδοιποτε δρομο.........................

Αυτό σου λέω και εγώ. Δεν είναι άσπρο μαύρο όλα... είναι και γκρί (όπως αυτό που σε περνάει :ZZZ: κάθε φορά:rotflmao: και δεν το πέρνεις χαμπάρι). Είναι υποκειμενικό και χωράει πολύ συζήτηση....
    Ban 'em all

Αυτό σου λέω και εγώ. Δεν είναι άσπρο μαύρο όλα... είναι και γκρί (όπως αυτό που σε περνάει :ZZZ: κάθε φορά:rotflmao: και δεν το πέρνεις χαμπάρι). Είναι υποκειμενικό και χωράει πολύ συζήτηση....
    Ασχετο............

Θα ερθεις τελικα Μεγαρα??? :a029:

Δεν ξέρω, μάλλον όχι!
    Δεν έχω λάστιχα, και πρέπει να φορέσω τα καλά μου... έχω ματώσει και τώρα τελευταια...

...μπορεί όμως να φέρω ένα γυμνό

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p1010004.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	45,7 KB 
ID:	22146
    Ban 'em all

V2

:rotflmao:

Όνομα:	p1010007.jpg 
Προβολές:	99 
Μέγεθος:	96,4 KB 
ID:	22147
    Ban 'em all

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Σαββατο ή Κυριακη λεμε?

τη Κυριακη εχει και GP....

Δεν ξέρω, μάλλον όχι!
    Δεν έχω λάστιχα, και πρέπει να φορέσω τα καλά μου... έχω ματώσει και τώρα τελευταια...

...μπορεί όμως να φέρω ένα γυμνό
    Ελα ρε σιγα... και γω δεν εχω λαστιχα, κατι παρταλια εχω, ψιλοκρατανε ομως ακομα... ειμαι και απο εγχειριση στο γονατο (κομμενος τενοντας)... θα μπαινω μονος μου στην πιστα... και μολις βγαινω, απο την κουραση του ποδιου θα με κατεβαζετε να μην πεσω (επεσα στην Β.εβοια επροχτες μπροστα στον Andrian και GTZ750 σταματημενος γιατι δεν με κρατησε το ποδι)..................... αλλα δεν μασαω... λεμε τωρα να το παιζουμε σκληροι , παραμυθι.. δηλαδη θα δουμε εκει, γιατι αλλο κουραση δρομου και αλλο πιστας.......
    χαβαλες να γινεται.....................

ωραιο το γυμνο.................

την κανω μαγκες, παω σε μια δουλεια... τα λεμε.......

Όνομα:	dsc00010.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	64,4 KB 
ID:	22149

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Να πω κι εγώ την χαζομάρα μου μια και με ενδιαφέρει το ζήτημα.
    Σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα μέγαρα και στις Σέρρες αυτό το ξέρουμε όλοι από αρχάριους μέχρι γνώστες. Όταν όμως διοργανώνει το 0 300 τρακ ντευ όπως το τελευταίο υπάρχει μια σχετική προσοχή . Διαχωρισμός ικανοτήτων βάση μαθημάτων. Με ευχαρίστησε το ότι δεν ένιωσα καμιά απειλητική στιγμή με τα καλά λάστιχα , και ακόμη περισσότερο ότι όσοι έτυχαν στο τελευταίο τρακ στο γκρούπ των μαθητών ήταν αρκετά σοβαροί με εξαίρεση ένα συμπαθή φιλαράκο με τουόνο που όντως το παλικάρι πήγαινε αέρα, αλλά όταν του έκλινες την εσωτερική καθότανε σωστά. Όμως η πίεση όπως την ένοιωσα με έκανε να πάω καλύτερα και να ανακαλύψω σιγά σιγά την μηχανή μου όσο μπόρεσα βέβαια.
    Προσωπικά με βοήθησε πολύ η προηγούμενη συμμετοχή και ο προβληματισμός μου είναι σχετικά με το ότι το τρακ το διοργανώνει ο χαλαρης που απλά δεν τον ξέρω πως συμπεριφέρεται σε τέτοιες διοργανώσεις.
    Απλά θα περάσω και αν νιώθω ότι υπάρχει η σιγουριά θα μπω να το ευχαριστηθώ .

Μια και το έφερε η κουβέντα πότε οργανώνεστε για Σέρρες???
    και η ζωή συνεχίζεται...

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟ SBS CLUB ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΣΩΜΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ(ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΠΟΥ ΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΚΟΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ).
    ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

POKERMON ETOIMAZE ΔΕΡΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 157
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 17:22
  2. Track Day ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ 13/7
    από kawasaki ZX-12 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2005, 07:42
  3. TRACK DAY στα Μέγαρα
    από warm up στο forum Track Days