Σελίδα 2 από 33 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 488

Θέμα: Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Οκ. Το ξέρω. Δεν περίμενα ότι θα πάρω πίσω χρήματα...
    Το ήξερα όταν τα έσκαγα...

Να κάνω πιο συγκεκριμένη την ερώτηση.

Ταλαιπωρημένα βεστρομ υπάρχουν πολλά στην αγορά και προσπαθούν να πουληθούν...

Τι είναι καλυτερο..;

Να το γδύσω εντελώς και να τα πουλήσω τα πάντα ξεχωριστά και το γυμνό, ταλαιπωρημένο βεστρομ να πάει για προκαταβολή της καινούριας, ή να το παλέψω για μία αξιοπρεπής τιμή όπως είναι;

Τα έξτρα μου πιάνουν σαν μεταχειρισμένα τουλάχιστον 2500 χιλιάρικα... Αν πάρω και από τον αντιπρόσωπο άλλα 1500 να είμαι χάπι;

Ποιος αντιπρόσωπος θα πει όχι, όταν θα του κουνάω 18 χιλιάρικα μετρητά; (+1500 το γυμνό βεστρομ)...

Ένα άλλο σενάριο είναι να καταθέσω τις πινακίδες και να αρχίσω να πουλάω κομμάτια...
    Μόνο μία μπροστινή ζάντα να σκοτώσεις έχεις το 1/4 της συνολικής τιμής του μεταχειρισμένου...

Έχουμε πέσει απίστευτα κορόιδα του μάρκετινγκ...

Τα έξτρα τα βγάζεις και τα πουλάς σκέτα. Το υπόλοιπο το δίνεις 3000 και είσαι οκ.

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
    Πάντως άμα φιλοξενείς Σοφια κάνω και delivery test ride το 990.

Σόφια φιλοξενώ και χωρίς τεστ ράιντ...

Άλλωστε είπαμε...
    Μέχρι τον Φεβρουάριο, εγώ δεν ξανα ανεβαίνω σε μηχανάκι... Τάμα...! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Τα έξτρα τα βγάζεις και τα πουλάς σκέτα. Το υπόλοιπο το δίνεις 3000 και είσαι οκ.

3κ σε βρίσκω υπερβολικά αισιόδοξο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Καντου ενα καλο πλυσιμο-γυαλισμα και τραβα για ανταλλαγες σε καταστηματα

Δεν γυαλίζει με τίποτα λέμε... Το έχω λιώσει...
    :rotflmao:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Πρίν σΕ πώ οτιδήποτε τσίμπα μερικές για το παραπάνω...

Και επίσης μιά ερώτηξη:
    το μηχανάκι θα πρέπει να μπορεί να βγάλει παρόμοια ταξίδια με αυτό που έκανες...? Για όχι...?

Τι είναι καλυτερο..;

Να το γδύσω εντελώς και να τα πουλήσω τα πάντα ξεχωριστά και το γυμνό, ταλαιπωρημένο βεστρομ να πάει για προκαταβολή της καινούριας, ή να το παλέψω για μία αξιοπρεπής τιμή όπως είναι;
    για μένα, το πρώτο!! νομίζω πως πάντα τα έξτρα, τα ανταλλακτικά, τα whatever, πιάνουν περισσότερο άμα τα δίνουμε χωριστά.

Τα έξτρα μου πιάνουν σαν μεταχειρισμένα τουλάχιστον 2500 χιλιάρικα... Αν πάρω και από τον αντιπρόσωπο άλλα 1500 να είμαι χάπι;

Ποιος αντιπρόσωπος θα πει όχι, όταν θα του κουνάω 18 χιλιάρικα μετρητά; (+1500 το γυμνό βεστρομ)...

Ένα άλλο σενάριο είναι να καταθέσω τις πινακίδες και να αρχίσω να πουλάω κομμάτια...
    Μόνο μία μπροστινή ζάντα να σκοτώσεις έχεις το 1/4 της συνολικής τιμής του μεταχειρισμένου...

μόνο 1500 θα πιάσει ρε συ? δεν ξέρω.. σίγουρα πάντως, συνολικά θα πάρεις περισσότερα αν δώσεις τα έξτρα χωριστά

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Χρυσή τομή για μένα το 800. Ταξιδεύει ασφάλτινα και χωμάτινα άνετα, φορτώνεται, έχει αρκετά καλή αυτονομία (αγγίζει τα 320 χιλ).

να σΕ θυμίσω κολλητέ ότι στα πυρηναία υπήρξε μέρα με χαλαρούς φυσιολατρικούς ρυθμούς που το 800αράκι μου έβγαλε με 12 λίτρα κοντά στα 400 χλμ και δεν είχα μπει ακόμα σε ρεζέρβα

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    για μένα, το πρώτο!! νομίζω πως πάντα τα έξτρα, τα ανταλλακτικά, τα whatever, πιάνουν περισσότερο άμα τα δίνουμε χωριστά.
    +1

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    να σΕ θυμίσω κολλητέ ότι στα πυρηναία υπήρξε μέρα με χαλαρούς φυσιολατρικούς ρυθμούς που το 800αράκι μου έβγαλε με 12 λίτρα κοντά στα 400 χλμ και δεν είχα μπει ακόμα σε ρεζέρβα
    Ετσι ειναι, αμα δεν το πηγαινεις αεροπορία εχει μεγάλη αυτονομία
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Περιμένω...

Μπέμπα με αλυσίδα και να μην έχει μπόξερ έχει νόημα...

Πάλι εν τάχη, ζητώ συγνώμη.

Διαφωνώ με τη παραπάνω δήλωση. Τα τετρακίλυνδρα της, το καινούριο 1000rr και όλα τα μονοκύλινδρα και δικύλινδρα εν σειρά τώρα.
    Δεν είναι μόνο η πομόνα και ο άξονας που κάνουν την εταιρία. & στη τελική δε νομίζω ότι αγοράζουμε κάτι καθαρά για την εταιρεία.

Λοιπόν 800, playbike, αυτονομία πολύ πολύ καλή, στήσιμο καλύτερο από τα τάνκερ της BMW. Το θέμα αλυσίδα για μένα προσωπικά είναι στα συν. Ελάττωμα βρίσκω μόνο στη σέλα. Έχεις όλα τα θετικά του ονόματος BMW και σαφώς και τα αρνητικά.

Νομίζω ότι είναι ο ορισμός της adventure μοτοσυκλέτας (να δείξει βέβαια και ο χρόνος πιθανά προβλήματα). Δε θα επέλεγα ένα τέρας να πάω στην έρημο. Θα ήθελα ένα ευέλικτο μηχανάκι, το οποίο όμως δε με περιορίζει σε μουαγιέν, κατανάλωση, φόρτωμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    :a13:

Άπαπαπαπαπαπαα.....

με τίποτα...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

Σκέφτομαι το τζιές αντβ.
    Δεν ζητάω άποψη για το τζιές, αν και είναι καλοδεχούμενη, κυρίως οι αρνητικές και το κράξιμο για το συγκεκριμένο μοντέλο... Για να έχουμε και τον χαβαλέ στο παιχνίδι.

Πρώτα-πρώτα αυτό που έκανες, με το μηχανάκι που το έκανες δεν θα το έκανα ποτέ...
    νομίζω ακόμη και να με πληρώναν...

Να σΕ πώ την αλήθεια, δεν θα το έκανα με κανένα μηχανάκι ψεκαστό, με κανένα σύγχρονης τεχνολογίας. Και σαφέστατα ΟΧΙ με RGS, είτε αντβ είτε απλό.

Καθώς επίσης θεωρώ ότι αν δεν είχατε ''άλλα'' από αξιοπιστία μεριά, ήταν καθαρά θέμα τύχης...

Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανένα τι θα επέλεγα εγώ,

αλλά θα με ενδιέφερε να πείς ΓΙΑΤΙ κατέληξες στο μπεμβέ,
    τι είδες και εκτίμησες,
    τι σΕ άρεσε,
    πόσο κατάλληλο το θεωρείς για τέτοιου τύπου ταξίδια, κλπ...

@ο mikeg προβλέψιμος...όπως πάντα. KRETE BMW sales dpt, assistant manager.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    http://www.hpn.de/bilder/high_resolu...-dakar86_2.jpg

ωτομπ00στητιειπε!

Παναγιωτη, ο road spirit ειπε κατι για το BMW κι εχει δικιο!

Αυτο γουσταρεις, αυτο ξερεις, αυτο εμπιστευεσαι!

Μη μπλεξεις με ΚΤΜ οσο offroad και να ναι αν σκοπευεις να συνεχισεις-γερός να σαι τετοια ταξιδια!

Α, και το στρωμα... θα κανω την καρδια μου πετρα να κυκλοφορω τιμητικα με αυτο αν μου το χαρισεις 2 χιλιαρικα!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παναγιώτη ήπιες το αίμα του στρώματος...!!! (μόνο ο τσακ νόρις το έχει ξανακάνει... !!! ) και τώρα ψάχνεις το επόμενο...;μάιστα...

Για αυτά που ζητάς, από ότι σαν αναγνώστης σου διαβάζω και καταλαβαίνω, από το επόμενο μηχανημά σου, νομίζω ότι τελικά 2 θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό. Μετά από μια σύντομή και εύκολη προκριματική σειρά, όπου μηχανές όπως το GS800, stelvio, super tenere και κάτι άλλες που θα εμφανιστούν μόνο για την συμμετοχή, καταλήξεις στις 2 επικρατέστερες bmw1200 adv και στην KTM990 adv....ή επιλογή θα ζοριστεί...
    ΚαΤεΜέ το ΒΜW υπερτερεί σε αυτονομία, δυνατότητα φορτόματος και άνεση αλλά είναι βαρύτερο, ακριβότερο, και με χειρότερη οδηγική συμπεριφορά σε σχέση με το 990. Νομίζω ότι όποιο και να πάρεις θα την κάνεις την δουλειά σου μια χαρά...
    Καθαρά προσωπική γνώμη, και χωρίς να έχω καβαλήσει το γερμανικό θηρίο αλλά όντας κατοχος του 990, είναι ότι στον τομέα οδηγική ευχαρίστηση (γκάζι, φρένο, στριψιμο κτλ)το 990 είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και θα ευχαριστηθείς οδήγηση αν αποτελεί και αυτό ένα κομμάτι της απόλαυσης του ταξιδιού σου ...αν η άνεση και οδηγική ηρεμία είναι αυτό που προτιμάς από την άλλη, η γερμανίδα μάλλον θα είναι μανούλα στο είδος...
    Τέλος από προσωπική εμπειρία μπορώ να σου πω ότι το 990 δικάβαλο φορτομένο μπούνια και με πλήρη εξοπλισμό καμπινγκ για 20 περίπου μέρες και 4000 περίπου χλμ ήταν "τρένο" στον δρόμο ακόμα και στα αλπικά στροφιλίκια...μόνο στο τέλος που παρέδωσε το πίσω ελαστικό έκλεινα λίγο γκάζι...
    Καλή επιλογή και ότι και να πάρεις να του φερθείς όμορφα όπως του Vstrom...να το βγάζεις να παίρνει τον αέρα του...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Re: Re: Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Πρώτα-πρώτα αυτό που έκανες, με το μηχανάκι που το έκανες δεν θα το έκανα ποτέ...
    νομίζω ακόμη και να με πληρώναν...

Να σΕ πώ την αλήθεια, δεν θα το έκανα με κανένα μηχανάκι ψεκαστό, με κανένα σύγχρονης τεχνολογίας. Και σαφέστατα ΟΧΙ με RGS, είτε αντβ είτε απλό.

Καθώς επίσης θεωρώ ότι αν δεν είχατε ''άλλα'' από αξιοπιστία μεριά, ήταν καθαρά θέμα τύχης...

Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει κανένα τι θα επέλεγα εγώ,

αλλά θα με ενδιέφερε να πείς ΓΙΑΤΙ κατέληξες στο μπεμβέ,
    τι είδες και εκτίμησες,
    τι σΕ άρεσε,
    πόσο κατάλληλο το θεωρείς για τέτοιου τύπου ταξίδια, κλπ...

Θα συμφωνήσω για το θέμα του ψεκαστού.
    Ίσως δεν ξέραμε τι κάναμε και που μπλέκαμε.

Ως γνωστόν, κάνω ταξίδια, αλλά όχι μόνο τέτοιας μορφής ταξίδια.

Ίσως ξαναπάω κάποια στιγμή στην έρημο, ίσως ξαναγεμήσω το φιλτροκούτι άμμο... Αν και θα προτιμήσω να το κάνω με ένα νοικιάρικο ελαφρύ, ή με ένα τράνσιτ φορτωμένο με ελαφριά μηχανάκια.

Σίγουρα, κάποια Παρασκευή απόγευμα, θα κλείσω το γραφείο εδώ στην Σόφια, θα καβαλήσω την μηχανή και μετά από 7 ώρες θα θέλω να είμαι στην Πάτρα, να δω την μάνα μου και τα ανίψια μου... Όχι μία αλλά πολλές φορές πρώτα ο Θεός...

Σίγουρα θα θέλω να ξανακάνω ένα φαστ φόργοαρντ στην Βαλτική ή όπου αλλού...

Εκτός από το πόσο μεγάλο θύμα του μάρκετινγκ είμαι, εκτός το πόσο πολύ μου έχουν πιπιλίσει το μυαλό οι άλλοι με τα τζιές, εκτός το πόσο πολύ πάντα θέλεις το ακριβότερο (σαν τα γυφτάκια της Τυνησίας) έχω και άλλους λόγους που σκέφτομαι το τζιές.

Είναι η αισθητική του.
    Δεν είναι κατάλληλο για τέτοια ταξίδια.
    Αλλά είναι κατάλληλο για ταξίδια.
    Υπάρχει ολόκληρη αγορά που το υποστηρίζει. Θα τα σκάσω στην αρχική αγορά και εκτός από ένα δύο πράγματα που θα του φορέσω άφτερ μάρκετ, δεν θα ξαναχαλάσω δεκάρα (εκτός από τις φλάτζες για τις διαρροές... )

Κάπως έτσι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Παναγιώτη ήπιες το αίμα του στρώματος...!!! (μόνο ο τσακ νόρις το έχει ξανακάνει... !!! ) και τώρα ψάχνεις το επόμενο...;μάιστα...

Για αυτά που ζητάς, α

Έχω ένα ακόμα κίνητρο για το ΚΤΜ...
    Όπως είπε και ο Βασίλης σε μία συζήτηση, να το πάρω. Πάντα ήθελε ένα με ΚΤΜ στην παρέα να το παίρνει και να κάνει καγκουριές...

Σίγουρα το ΚΤΜ έχει άλλες χάρες...
    Αλλά από θέμα αξιοπιστίας, αν το τζιές το σκέφτομαι μία φορά γι' αυτό τον λόγο, το ΚΤΜ το σκέφτομαι δέκα.
    Πείτε αν είμαι λάθος...

Σελίδα 2 από 33 ΠρώτοΠρώτο 123456712 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σπασμένο λεβιέ?Φτιάξ'το μόνος και σώσε την τσέπη σου!!
    από Aggelos_SV στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2007, 16:52
  2. Μετά το πέσιμο τι;...
    από stvr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 23:06
  3. μετα το ατυχημα ...ΙΚΑ κυριες και κυριοι!!!!
    από EVI στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2006, 07:57
  4. Μετά το ΧΤ... Τι;
    από nkaratz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 10:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας