Σελίδα 4 από 33 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 488

Θέμα: Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

Τώρα που ξανακοιτάω το 800άρι το GS το κιτρινόμαυρο μπορώ να πω ότι δεν με χαλάει καθόλου (δεν έχει και boxer κινητήρα),αλλά στα λεφτά που έλεγες πριν θα προτιμούσα το Ducati από το μεγάλο GS
    Fortis Fortuna Adiuvat

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Ας μη συγκρίνουμε σε παρακαλώ τις π#$@% με τις βούρτσες...Μεγάλη κουβέντα,εγώ πάντως αν είχα να επιλέξω ανάμεσα στα δύο ούτε καν θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ.Multistrada με κλειστά μάτια...
    Για ευρωπαικό τούρινγκ θα έλεγα ότι δεν έχεις άδικο αλλά για να πατήσεις και λίγο χώμα και να ταξιδέψεις και σε οφ κομμάτια

Για το θέμα της αξιοπιστίας με το ΚΤΜ έχουν χυθέι τόνοι μελάνη, ποιο πολλοί και από τα λάδια των σπαμένων κάρτερ τους...... αν το ψάξεις με ψυχραιμία και σοβαρότητα θα διαπιστώσεις ότι τα 990 είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα και σκληροτράχηλα.... κάποιοι τώρα ίσως να γελάνε αλλά είναι οι ίδιοι που διαβάζουν με αγωνιά ολα τα συνομοσιολογικά σενάρια και "καταπίνουν" αμάσητο ότι τους σερβίρουν οι "άλλοι".... :rotflmao:
    Υπάρχει ένας μύθος γύρο από το θέμα που έχει δημιουργήσει και ένα κόλλημα...Φαντάσου να ήσουν με ΚΤΜ και να πάθαινες ότι έπαθε το στρομ... το τι θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε δεν θα είχε προηγούμενο... τώρα βέβαια όλοι το αντιμέτωπίζουν σαν μια μικρή ατυχία με την οποία θα γελάς όταν θα την θυμάσε και οι γιαπωνέζικες εξαιρέσεις- αβαρίες είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα... Αν ας πούμε γύρναγες και με ένα μπουζί θα το θεοποιούσαμε κιόλας που στάθηκε σκύλος και δεν "κατάλαβε" τίποτα το γιαπωνέζικο στρομάκι...
    Τέλος μηχανές για ταξίδια υπάρχουν πολλές και όλες πάνε παντού...εμείς είμαστε οι φλωροι και πάμε και σκάμε ένα σωρό φράγκα και μετά κλεγόμαστε ότι δεν έχουμε για τα ναύλα... Πιστεύω ότι το στρομ έχει ακόμα να δώσει και να αποσβέσει... μην το ξεγράφεις, εκτός και αν το οικονομικό δεν σε απασχολεί...

υ.γ. Ένα πραγματικό μειονέκτημα του 990 είναι όντως η αυτονομία του...ή η καταναλωσή του...πες το όπως θες....
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    μα το μποξερ στα χωματα χρειαζεται
    http://www.youtube.com/watch?v=ciRDT1MaXb4

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    μα το μποξερ στα χωματα χρειαζεται
    http://www.youtube.com/watch?v=ciRDT1MaXb4

αλλος απο κει, με ενα βιντεο που εχει παιξει πολλες φορες και ειναι κουτο αν το εννοειτε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Για ευρωπαικό τούρινγκ θα έλεγα ότι δεν έχεις άδικο αλλά για να πατήσεις και λίγο χώμα και να ταξιδέψεις και σε οφ κομμάτια

Εγώ απ'ότι κατάλαβα για τουρισμό το θέλει επειδή είπε ότι θέλει να κλείνει το γραφείο στην Σόφια και να κατεβαίνει Ελλάδα.Τώρα στην άμμο,στην κροκάλα και στις λάσπες δεν ξέρω πως θα συμπεριφέρεται το Ducati,αλλά αφού μπήκε με το V-strom το ίδιο εύκολα (και ευκολότερα μάλλον) θα μπει και με το Ducati (με τα ανάλογα λάστιχα βέβαια) λόγω βάρους
    Fortis Fortuna Adiuvat

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    αλλος απο κει, με ενα βιντεο που εχει παιξει πολλες φορες και ειναι κουτο αν το εννοειτε!

βασικα εγω τον πιστευω τον τυπα.οπως επισης οταν περνας ποταμια και μπει νερο στην μηχανη,ειναι πιο ευκολο με τον boxer να βγαλεις μπουζι κλπ για να αδειασεις το νερο.και οταν πεσεις στο χωμα δε θα σε πλακωσει η μηχανη γιατι θα κατσει στα κυλινδρα

διαβαζοντας το ταξιδιωτικο σου και αν ημουν στη θεση σου οι επιλογες που θα κοιτουσα ειναι ολες bmw και ειναι οι εξης :1150 adv,gs 1200, f-800 gs,1200 adv.

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Λεβεντάκο μου που λέει και ο "Μανούλα μου" κατ' αρχήν πολλά μπράβο που μπορείς και εκπληρώνεις τέτοια ονειρικά ταξίδια και κάνεις πολλούς απο εμάς να αναστενάζουμε απο ζήλια και προσμονή. Επειδή ως κάτοχος και εγώ Vstrom με 45000Κμ σε 20 μήνες και πολλά ταξίδια πέρασα κάποτε απο τον μανούλα να δώ αν μπορώ να αλλάξω το vstrom με 1200 Adv. Όπως θα ξέρεις και εσύ εδώ στην Πάτρα που βρίθει gs adv τα περισσότερα κάνουν την διαδρομή Ζούγκλες Ψηλαλωνίων-Τούνδρες Αγ. Νικολάου και πολλοί έχουν αρχίσει και τα στοκάρουν στο καινούριο μαγαζί του μανούλα μου στην Εθνική. Νομίζω οτι αν του κουνήσεις ζωντανό μαρούλι σήμερα που το κοιτάνε όλοι με κιάλι θα βρείς 2χρονο gs adv πραγματικά ευκαιρία. Καλά και ασφαλή ταξίδια ότι και αν αποφασίσεις και συνέχισε να μας ταξιδεύεις και εμας μέσα απο τις φωτό σου!

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas

Re: Re: Re: Re: Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Εννοείς οδηγική συμπεριφορά όταν το πιέζεις (ελαστικότητες, κλπ);
    Αν ναι, τότε πάω πάσο, οι λοιποί υποψήφιοι (νομίζω) είναι αρκετά πιο στιβαρά μηχανάκια...
    Ναι και αυτό.

Ένα καινούριο V-Strom με ένα ψαγμένο και καλό setup αναρτήσεων;
    Εκτός και μιλάμε για τα τζιτζιβλίκια τύπου ESA στο 1200GS.
    Πάλι σε μονυηφιές και τιούνινγκ. Από παλία, αλλά κυρίως από αυτό το ταξίδι, το πόρισμα είναι ότι "αν δεν είναι μαμά δεν το θέλω στο μηχανάκι μου"

Kάλυψη από αέρα;
    Ποιότητα σέλας;
    Εργονομία;

Κυρίως αέρα και θέση οδήγησης

Την άλλαξες για καλύτερη κάλυψη από τον αέρα;
    Στο αισθητικό πάω πάσο...
    Συνδυασμό των δύο και μεταπώληση...

Να το συζητήσουμε, γιατί όχι;
    420 χιλιόμετρα χαλαρά βγήκαν στο ταξίδι με ένα ντεπόζητο.

Τι παραπάνω θα ήθελες από ένα V-Strom.
    Μάλλον τίποτα. Ίσως να μην το είχαν όλοι. Αλλά από την άλλοι με τους δικηγόρους και τους φαρμακοτρίφτες που θέλω να μπλέξω...

Ούτε για τους υποψήφιους αντικαταστάτες θα έχεις...
    Οπότε να πάω να πάρω πάλι βεστρομ;
    Είπα, ότι το βεστρομ έτσι όπως το έχω φέρει αυτή την στιγμή είναι κοντά σε αυτό που θέλω. Τα 5 χρόνια και τα 70κ χμλ είναι το πρόβλημα που θέλει πιο προσεχτική συντήρηση για να πάω σοβαρό ταξίδι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    .. . Νομιζω σου παει σαν μηχανη...

http://i49.tinypic.com/rswx9c.jpg

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf

http://i49.tinypic.com/rswx9c.jpg

ΘΕΟΣ!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	rswx9c.jpg 
Προβολές:	453 
Μέγεθος:	68,4 KB 
ID:	200041

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Re: Re: Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Είναι η αισθητική του.
    Δεν είναι κατάλληλο για τέτοια ταξίδια.
    Αλλά είναι κατάλληλο για ταξίδια.
    Υπάρχει ολόκληρη αγορά που το υποστηρίζει. Θα τα σκάσω στην αρχική αγορά και εκτός από ένα δύο πράγματα που θα του φορέσω άφτερ μάρκετ, δεν θα ξαναχαλάσω δεκάρα (εκτός από τις φλάτζες για τις διαρροές... )
    Κάπως έτσι...
    Ok...μου αρκούν αυτά που είπες.
    δείχνει να είναι από αρκετά έως πολύ συνειδητοποιημένη η επιλογή σου και επομένως δεν θα μπορούσες να με βρείς πιό σύμφωνο...(και ας είναι μπεμβε. )

Εύχομαι καλές αγορές όποτε και ό,τι και να είναι...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    .. απο διαφορα ταξιδιωτικα και το Bmw δεν ειναι τραγικα αξιοπιστο...τουλαχιστον οχι πολυ περισσοτερο απο το ktm...και ολοι μιλανε για το βαρος του...

Αυτό ξαναπέστο...

Το βάρος του δεν είναι θέμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Τώρα που ξανακοιτάω το 800άρι το GS το κιτρινόμαυρο μπορώ να πω ότι δεν με χαλάει καθόλου (δεν έχει και boxer κινητήρα),αλλά στα λεφτά που έλεγες πριν θα προτιμούσα το Ducati από το μεγάλο GS

Αν σου πω ότι έχω χάσει επαφή με την αγορά και τώρα που είδα το ντουκάτι μου έκανε κάτι...
    Ανώτερη αισθητική, τρελά γκάζια, χάι έντ τεχνολογία...

Αλλά ντουκάτι και απρίλια... Δεν με γεμίζουν...

Μικρή εμπειρία στο παρελθόν, έχω την αίσθηση ακριβής γκόμενας (συντήρηση και αγορά) με πλαστικά νύχια...
    Ας μας πει κάποιος πόσο λάθος είμαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από broum
    διαβαζοντας το ταξιδιωτικο σου και αν ημουν στη θεση σου οι επιλογες που θα κοιτουσα ειναι ολες bmw και ειναι οι εξης :1150 adv,gs 1200, f-800 gs,1200 adv.
    Γιατί από το ταξιδιωτικό κατέληξες μόνο σε μπέμπα..;

Το απλό το τζιές δεν το κουβεντιάζω καθόλου.

Σελίδα 4 από 33 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σπασμένο λεβιέ?Φτιάξ'το μόνος και σώσε την τσέπη σου!!
    από Aggelos_SV στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2007, 16:52
  2. Μετά το πέσιμο τι;...
    από stvr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 23:06
  3. μετα το ατυχημα ...ΙΚΑ κυριες και κυριοι!!!!
    από EVI στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2006, 07:57
  4. Μετά το ΧΤ... Τι;
    από nkaratz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 10:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας