Εκτός από την οικονομία και την ανάσταση των νεκρών αισθήσεων, υπάρχει κάποιος άλλος σοβαρός λόγος για να κόψει κάποιος το κάπνισμα ;
Εκτός από την οικονομία και την ανάσταση των νεκρών αισθήσεων, υπάρχει κάποιος άλλος σοβαρός λόγος για να κόψει κάποιος το κάπνισμα ;
Πέρα λοιπόν απο οικονομία και νεκρανάσταση αισθήσεων γεύσης, όσφρησης, υπάρχουν τα ακόλουθα
1. Μείωση καρδιαγγειακών παθήσεων.
2. "Καθαρισμός" πνευμόνων βραχυπρόθεσμα απο πίσσα που περιέχει το τσιγάρο.
3. Δεν έχεις πλέον εθισμό σε ενα αντικείμενο που πρέπει ντε και καλά να συνοδεύει τις όποιες πράξεις που κάνεις.
4. Ανάσα και μυρωδιά αυτής. Γενικά οτι έχει να κάνει με ζημιά σε στοματική κοιλότητα και δόντια.
5. Μείωση αλλεργικών καταστάσεων. Το τσιγάρο κάνει ζημιά σε πολλά σημεία που αντιστέκονται σε αλλεργίες του περιβάλλοντος.
6. Κιτρινισμένα δάχτυλα αν είσαι μανιώδης καπνιστής.
7. Καταστρφοή γρηγορότερη του δέρματος λόγω του καπνίσματος.
Γενικά είναι μια βρώμικη συνήθεια όσον αφορά θέματα υγείας και εμφάνισης. Τα σκέφτεται ο καθένας , βλέπει τι μπορεί να κάνει και τι οχι , και πράττει για τον εαυτό του.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Ασσος σκετος,Σαντε σκετο,Pall Mall σκετο,Camel σκετο,Drum.
Mετα απο 30+ χρονια τοκοψα με βελονισμο.Μετα απο 5-6 μερες ξανακαπνισα.Ξαναπηγα για επαναληψη.10 μερες τωρα ολα καλα.Δεν θελω να ξανακαπνισω κι ελπιζω να τα καταφερω.Βοηθαει πολυ που το εκοψα μαζι με την γυναικα μου.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ΠΑΙΔΕΣ..... εγω περασα απο το βρωμερο αυτο "σταδιο" αρκετα νωρις....
ΜΟΥ εκανε εντυπωση ομως οταν ταξιδευα Αμερικη μπρος πισω 9,5 ωρες μεσα στο αεροπλανο.... ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΗ στα προσωπα των καπνιστων....και την λαχταρα μετα στο αεροδρομιο(στους ειδικους θαλαμους) Junkie φαση![]()
ΕΓΩ δεν θα το αντεχα αλλα ΚΑΙ ΝΑ το αντεχα ειναι εξευτελιστικο....
Accipere quam facere praestat injuriam
Εναλλακτικά του μπλέ cpt black μπορεί να φουντώσω κανά σαντεδάκι αφιλτρέξ...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
..Σαντε σκετο...
άρε πάλιουρα...![]()
![]()
Ψιτ κυριος,που να σου πω για Hellas special και Δελφοι φιλτρο.5αρι,Καρελια Αγρινιου κλπ.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Εναλλακτικά του μπλέ cpt black μπορεί να φουντώσω κανά σαντεδάκι αφιλτρέξ...
άρε πάλιουρα...![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
plusΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
1. Μείωση καρδιαγγειακών παθήσεων.
2. "Καθαρισμός" πνευμόνων βραχυπρόθεσμα απο πίσσα που περιέχει το τσιγάρο.
3. Δεν έχεις πλέον εθισμό σε ενα αντικείμενο που πρέπει ντε και καλά να συνοδεύει τις όποιες πράξεις που κάνεις.
4. Ανάσα και μυρωδιά αυτής. Γενικά οτι έχει να κάνει με ζημιά σε στοματική κοιλότητα και δόντια.
5. Μείωση αλλεργικών καταστάσεων. Το τσιγάρο κάνει ζημιά σε πολλά σημεία που αντιστέκονται σε αλλεργίες του περιβάλλοντος.
6. Κιτρινισμένα δάχτυλα αν είσαι μανιώδης καπνιστής.
7. Καταστρφοή γρηγορότερη του δέρματος λόγω του καπνίσματος.
8. Μετα απο 6 μηνες μερικη επαναφορα και μετα απο 1 1/2 χρονο ολικη επαναιματωση των αγγειων.
9. Δραματικη μειωση της κοπωσης και της υπνηλιας.
10. Αυξηση των γεννετισιων ορμων.Φιλος του πατερα μου (56) μου ειπε χαρακτηριστικα οτι ξανανακαλυψε το σεξ υστερα απο 25 χρονια καπνιστικης μανιας.
11. Υποχωρηση πονολαιμων, ξαφνικων καυσων (καουρες), βραδινων παροξυσμικων επεισοδιων (διακοπη υπνου με ξαφνικο, εντονο και ανυποχωρητο βηχα)
12. Μειωση πονοκεφαλων, ζαλαδων, ιλιγγων.
13. Μειωση πιθανοτητας Χ.Α.Π. (Χρονια Αποφρακτικη Πνευμονοπαθεια), που ως γνωστον ειναι προθαλαμος καρκινου πνευμονων.
Αν αναγνωριζετε καποιο συμπτωμα απο τα παραπανω τωρα ξερετε τι φταιει.
Επισης, ελπιζω να ξερετε οτι το καπνισμα προκαλει πιο γρηγορα εμφραγμα.
Η βεβαρημενη διατροφη δημιουργει συσσωρευση αθηροματικης πλακας στα αιμοφορα αγγεια, και ερχεται στο καπακι η νικοτινη (οπως το WD 40 στην σκουρια) ''ξεκολλωντας'' την πλακα, και αυτη με την σειρα της παρασυρμενη απο την ροη του αιματος φρασσει το αγγειο και την συνεχεια την ξερετε ολοι.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
ρε παιδιά ,εμείς που δε καπνίζουμε και θέλουμε να εξοικονομησουμε αυτα τα 1000+ ευρώ το χρόνο,πως θα το πετύχουμε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΠΡΑΒΟ,
πρόσεξε μόνο με τόσα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να μην το ρίξεις στο ποτό....
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ρε παιδιά ,εμείς που δε καπνίζουμε και θέλουμε να εξοικονομησουμε αυτα τα 1000+ ευρώ το χρόνο,πως θα το πετύχουμε;![]()
![]()
κόβεις το γ@μ!σ!
βάζε στην άκρη πέντε ευρώ κάθε ημέραΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
![]()
και, προς θεού,
ΜΗΝ αρχίσεις το κάπνισμα
![]()
Τη γυναικα πως μπορω να τη βοηθησω να το κοψει??Να της πω ποσα ζευγαρια παπουτσια θα μπορουσε να αγορασει αν δεν καπνιζε??![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
Τη γυναικα πως μπορω να τη βοηθησω να το κοψει??Να της πω ποσα ζευγαρια παπουτσια θα μπορουσε να αγορασει αν δεν καπνιζε??![]()
κατι μου περναει απο το μυαλο αλλα ισως το παρεξηγήσεις!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
![]()
Κόβουμε την αναπνοή μας![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
To πρωτο τσιγαρο το καπνισα τεταρτη δημοτικου.
Απο πρωτη γυμνασιου κυκλοφορουσα με πακετο στην τσεπη (εννοειται κρυφα απο γονεις.)
Φετος το νοεβρη αγορασα μια κουτα με 100 πακετακια χαρτακια και ειπα οτι μολις τα καψω τελος το καπνισμα.
28 φεβρουαριου εστριψα το τελευταιο τσιγαρο,το απολαυσα και τελος.
3 μηνες τωρα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Τον πρωτο μηνα με πειραξε και πηρα και 3-4 κιλα
Καπνισα για 29 χρονια συνεχως και βαρια τσιγαρα απο 1 εως 3 πακετα. Οταν εγιναν 3 τα πακετα το γυρισα στο στριφτο ,τα τελευταια 9 χρονια.
Η διαφορα ειναι τεραστια αν και για μενα ειναι νωρις ακομη.
Ειμαι 42 και σκοπευω τα υπολοιπα χρονια μου οσα ειναι αυτα να τα περασω χωρις τσιγαρο.
Τελος