Τι έκανε τελικά αυτός;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εσύ και ο npat είστε δύσκολη περίπτωση ρε γαμώτο..![]()
![]()
Ή απλά άλλαξε ελατήριο...;
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι έκανε τελικά αυτός;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εσύ και ο npat είστε δύσκολη περίπτωση ρε γαμώτο..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
…αφού έχεις καταλήξει…. Έχει και επέτειο…. 30 χρόνια….αντε,καλοταξιδη...![]()
BMW R 1200 GS Adventure ‘30 Years GS’
The R 1200 GS Adventure ‘30 Years GS’ model celebrates the anniversary of the most successful BMW model series ever. In 1980, BMW Motorrad launched an entirely new type of motorcycle, with both on and off road capability, a powerful engine and a robust chassis - the GS class was born.
The R 1200 GS Adventure is the successor of the R 80 GS Paris-Dakar model , which increased its long-distance capabilities with an enlarged fuel tank. Today, the ‘Adventure’ represents the crowning glory of the GS idea - and is for all those of you who just can’t travel far enough. The special edition model features white bodywork with red & blue ‘30 Years GS’ graphic, red seat with three-dimensional embossed GS logo, large hand protectors and aluminium engine guard.
![]()
Τι να σου πω εγώ απ'τα Χανιά ρε'σύ Βασίλη, εγώ λέω ευτυχώς που υπάρχει κι αυτός και βλέπουμε και τις αντοχές του μηχανήματος να'ούμ..Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Τι έκανε τελικά αυτός;
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιας και μαζεύονται πολλοί υπέρ της μεγάλης Μπέμπας μού'ρθε και κάτι άλλο στο μυαλό, χάραξε πορεία προς αυτήν αποκλειστικά μα η ζωή μας είναι μία κι εσύ το ξέρεις και το εκμεταλλεύεσαι καλύτερα από πολλούς από εμάς..!![]()
![]()
![]()
f800gs
αν περιμένεις πιθανόν απο Σεπ να υπάρχει και το Triumph Τiger το μικρό με 3κύλινδρο
το στρώμα και για ανταλλακτικά να το δώσεις πιάνει τουλάχιστον 1500.
όπως είναι το δικό σου πιάνει 2500(πλύντο πρώτα μια) στη χειρότερη.
την 1200 την θεωρώ γαιδούρι σαν μέγεθος και μόνο το telever είναι πραγματικά δελεαστικο για εμένα(δεν συμπαθώ άξονες κλπ)
το 990 θα ήταν το επόμενο μετά το 800gs που θα κοιτούσα αλλά όχι αν ήταν η μηχανή που θα παντρευτώ (αφού έτσι λες οτι θα εξελιχθούν τα πράγματα)
οπότε αν ήταν να πάρω κάτι τώρα θα έπαιρνα 800gs (που διαβάζω οτι ψιλοζητάει διορθωτικές πινελιές στο τομέα ανάρτηση)
Γειά σου και απο μένα!μόλις διάβασα το ταξιδιωτικό σου!δεν ξέρω ποια θα ειναι η επόμενη αγορά σου(εγω θα επαιρνα ΚΤΜ 990 ADV) αλλά αν πήγες εκεί που πήγες με το 650,με το καινούριο θα πρέπει να κανεις το γύρο του κόσμου!
μπραβο σου!
Υ.Γ. α!και αν αρχιζεις να δίνεις τα εξτρα χώρια,στείλε πμ
να εισαι πάντα καλά!
Ρε συ μικρος ειμαι σε χιλιομετρα,τωρα θα κανω το δευτερο μεγαλο...Τς τς τς ε ρε κατι ανθρωποιΑρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Ακόμα στο βεστρομ..;
Για πες μας λεπτομέρειες... Πόσα χιλιόμετρα, πως και που..;
Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι
Λοιπον να πω και εγω την αποψη μου΅΄
Για την περιπτωση σου ..ενα gs 1200 adv.(αυτο θες κατα βαθος)
Ξεροντας οτι ειναι πολλα τα λεφτα,δυσκολες οι εποχες,κ.τ.λ. θα σου προτεινα ενα gs 1150 καλομεταχειρισμενο με λιγα χιλιομ.Υπαρχουν αρκετα τετοια στην πατρα σε καλες τιμες .
Τα περισσοτερα απ αυτα οι διαδρομες που εκαναν ηταν μεχρι Αγ. Νικολαου για καφε-μοστρα
καλοκαιρι κανα ριο και καμια κυριακη με καλο καιρο Ναυπακτο για καφε
Τα περισσοτερα δεν εχουν πατησει χωμα.Χτυπα ενα τετοιο πιες του το αιμα ,κρατα το για κανα 3,4,χρονια-ταξιδια και μετα ....βλεπεις!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από aristrom
θα σου προτεινα ενα gs 1150 καλομεταχειρισμενο με λιγα χιλιομ.Υπαρχουν αρκετα τετοια στην πατρα σε καλες τιμες .
Τα περισσοτερα απ αυτα οι διαδρομες που εκαναν ηταν μεχρι Αγ. Νικολαου για καφε-μοστρα
καλοκαιρι κανα ριο και καμια κυριακη με καλο καιρο Ναυπακτο για καφε
Τα περισσοτερα δεν εχουν πατησει χωμα.
τα GS που αναφερεσαι ( τα περισσοτερα ) κυκλοφορουν σε αγέλες δηλαδη; :wacko:
Accipere quam facere praestat injuriam
Να φιλε μου .Πριν λιγα χρονια αν ηθελες να πας σε '"ιν"κλαμπ-καφε-μποζουκλερι απλως περναγες απεξω και...μετραγες GS οσο πιο πολλα τοσο πιο hi το ....μαγαζι :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
τα GS που αναφερεσαι ( τα περισσοτερα ) κυκλοφορουν σε αγέλες δηλαδη; :wacko:
Σε αυτο δεν φταιν βεβαια τα gs ουτε βεβαια και οι ιδιοκτητες τους ,δημοκρατια εχουμε ο καθενας
αγοραζει οτι θελει.παει οπου θελει και..σκεφτεται οπως θελει:rotflmao:
με την ταπεινη μου γνωμη θα λεγα οτι το 800 πιστευω σε καλυπτει.
done.
θα πω και εγω τη γνωμη μου:o (τσαμπα ειναι)
σαν κατοχος και εγω στρωματος,χωρις τοσα πολλα
πολλα ταξιδια σαν τον πανβας,αλλα με 40000χμ σε
3,5 χρονια,εντως χωρας αλλωτε μικρα και αλλωτε μεγαλυτερα (2 36ωρα)
και με γνωμονα το τι θα κοιταξω και εγω σε κανα δυο χρονια.
λοιπον πανβας τα καλα και τα κακα του στρωματος τα ξερεις,δεν χρειαζεται
νομιζω να τα αναφερω,παμε λοιπον στους πιθανους αντικαταστατες:
1) τζι ες 800 πιο γρηγορο πιο χωματινο καλυτερα ζυγισμενο στο ιδιο βαρος,
δεν παιρνω ορκο ομως για τις ικανοτητες του στο δρομο και το ταξιδι. (σαν ανεση)
2) κτμ 990 το γουσταρω ειναι πολυ αλητικο,αλλα ρε αδερφε...
το ρισκαρεις;εκει στην ερημο που θα ξαναπας! (ντε φακτο) να ψαχνεις
για μηχανικο;
3) βαρκαντερο σε γενικες γραμμες σαν το στρωμα,φυσικα πιο γρηγορο,
αλλα και πιο βαρυ,ταξιδιαρικο λιγο χωμα κτλ-κτλ
4) οτιδηποτε σε απριλια-ντουκατι-γκουζι μακρια φτου κακα,7000 φορες κτμ
5) ο τιγρης καλος ειναι,αλλα το καινουριο στριτιζει πολυ ρε γαμοτο,σαν τδμ ειναι (δεν εχουν κατι τα τδμ απλα δεν ειναι ον οφ)
6) το τενερε 1200 ακομα δεν το ξερει κανεις![]()
7) τζι ες 1200 δεν χρειαζετε και πολλες συστασεις το "απολυτο εργαλειο"
αλλα αν το παρεις απο τωρα στα 29 σου (παρεμπιπτοντως εχουμε γεννηθει ιδια μερα αλλα με ενα χρονο διαφορα)
μετα τι; ειναι νωρις για να παντρευτεις μια μηχανη ασε να πας 37-40 και βλεπουμε.
παντα παιζουν και πιο μικρα,οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω,
τενερε η ακομα και τρανσαλπ αλλα δεν νομιζω οτι ψαχνεις κατι τετοιο.
τελος παντων καλα τα λεμε εμεις εδω,αλλα η αποφαση ειναι κατι που
βαρενει εσενα και την τσεπη σου![]()
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Σίγουρα, κάποια Παρασκευή απόγευμα, θα κλείσω το γραφείο εδώ στην Σόφια, θα καβαλήσω την μηχανή και μετά από 7 ώρες θα θέλω να είμαι στην Πάτρα, να δω την μάνα μου και τα ανίψια μου... Όχι μία αλλά πολλές φορές πρώτα ο Θεός...
Δοκιμάζεις και αποφασίζεις.
ΥΓ. Εχετε παλαβώσει όλοι με τα on-off !
Χωρίς να επιχειρηματολογήσω, F800GS. Απλά γιατί δεν θέλω άξονα, τελε-παρα λεβερς και μπόξερ. Και για εμένα, όπως είπε ο Mike είναι χρυσή τομή.
Αν είναι να δώσεις το στρώμα 1500 ρίξε ένα πμ.![]()
Συγνώμη που μπαίνω σφήνα στη συζήτηση αλλά μου δημιουργήθηκε το εξής ερώτημα :
Παναγιώτη αν το μηχανάκι δε σου είχε βγάλει ότι σου έβγαλε στο ταξιδιωτικό θα ρωτούσες αυτή τη στιγμή για άλλο μηχανάκι?
Επίσης όπως είπαν και κάποιοι άλλοι συμφορουμίτες νομίζω ότι ήδη έχεις ψηθεί για το BMW οπότε όποιο κι αν επιλέξεις καλούς δρόμους.
![]()
![]()
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
To Τransalp ΔΕΝ κάνει για τον Παναγιώτη . + _ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
παντα παιζουν και πιο μικρα,οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω,
τενερε η ακομα και τρανσαλπ αλλα δεν νομιζω οτι ψαχνεις κατι τετοιο.