δυστυχως....
τερμα οι διακοπες
Αντε να ανοιξει και το μαγαζι να οργανωθουμε.
Εχουμε γινει σκορποχωρι
δυστυχως....
τερμα οι διακοπες
Αντε να ανοιξει και το μαγαζι να οργανωθουμε.
Εχουμε γινει σκορποχωρι
Άντε να (ξανα)έρθει ο χειμώνας, να (ξανα)γραφτούμε στο bikenet, να (ξανα)πάρουμε μηχανή....ώωωωρε φούστη μου πάλι όλα από την αρχή doooohh![]()
...κύριοι και δεσποινίδες, αν ιδωθούμε την Παρασκευή... έχετε την μοναδική ευκαιρία να με περάσετε. Θα ...στρώνω!
'Οχι... δεν πήρα το R1.
Με γειά το CBR 600RR...σωστόοοοοοοοοοος????Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
...κύριοι και δεσποινίδες, αν ιδωθούμε την Παρασκευή... έχετε την μοναδική ευκαιρία να με περάσετε. Θα ...στρώνω!
'Οχι... δεν πήρα το R1.![]()
![]()
Γιατι μετα τι νομιζεις οτι θα σε κανουμε??? με το μοτοποδηλατο που πηρες... :a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
'Οχι... δεν πήρα το R1.
καλοταξιδο και καλογλεντιστο ρε...
![]()
![]()
![]()
![]()
ξεκολατε ρε, ti cbr και παπαριες, αφου το δηλωσε ο ανθρωπας, θα στρωνει, αρα πηρε οδοστρωτηρα να στρωσει ασφαλτο στην πεντελη..
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
Αν ιδωθούμε πριν την Πρασκευή, έχετε την ευκαιρία να δείτε .... εμένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
...αν ιδωθούμε την Παρασκευή... έχετε την μοναδική ευκαιρία να με περάσετε.
Αφού σιγά-σιγά επιστρέφουμε (κλάψ), πότε πάμε Πεντέλη για καφεδάκι?
Η διαφορά του άντρα απο το παιδί είναι στην τιμή των παιχνιδιών τους....
Κανονίστε για κανα καφέ τώρα που ευκαιρούμε....
Ban 'em all
Αν κανονιστεί τίποτα και προλάβω από τη δουλειά, μέσα. Θα έρθω με το 1600 μου (όχι δεν πήρα Honda ValkyrieΑρχικά δημιουργήθηκε από mikeSF
Αφού σιγά-σιγά επιστρέφουμε (κλάψ), πότε πάμε Πεντέλη για καφεδάκι?)
Να λέγαμε κατα τις 19:00?
Η διαφορά του άντρα απο το παιδί είναι στην τιμή των παιχνιδιών τους....
Γι αυτό εκνευρίζομαι που δεν ζω πια Αθήνα!!!!!![]()
Καλά να τον πιείτε!!!!
:rotflmao:
Κουνιάδος του Μπάμπη του Ανεμιστήρα...
επιστροφή κι απο μένα... γμτ πάλι λίγο ήταν....
Παρασκευή 3+1?