Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: Ναι μπορούμε, αγοράζετε Ελληνικά!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Και μη ξεχνας οτι πολλα απο τα προιοντα του lidl ειναι ελληνικης προελευσης

Βλεπε γαλα ΓΑΛΠΟ που στην ουσια ειναι Εβροφαρμα και διαφορα κρεατικα και αρτοσκευασματα (χρυσος μυλος αν δεν κανω λαθος)

Λογω τεραστιων ποσοτητων που αγοραζει (και εφαρμογης λογικου κερδους(?) πανω στην τιμη αγορας) καταφερνει και εχει καλες τιμες.

Αποψη μου

Δεν με ενδιαφερει ποιος επιχειρηματιας θα με κλεβει. Αν ειναι να με κλεβουν θα προτιμησω αυτον που θα με κλεψει λιγοτερο.

Αν η Δελτα και η Μεβγαλ θελουν να κανουν πωλησεις ας ριξουν τις τιμες τους εκει που θα επρεπε να ειναι.

Και δεν σωθηκε ο κοσμος αν χρεωνουν το λιτρο 1ε. Τοσα χρονια κοντα στο 1,5 το ειχαν. Μη τρελαθουμε που μας κανουν και χαρη.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    μα δεν κοντραρω το λιντλ
    κοντραρω ολες τις αλυσιδες!

απλα λεω οτι ειναι προτιμοτερο να στηριξω προιοντα κατευθειαν απο την Εβροφαρμα παρα απο την λιντλ που ψωνιζει απο την εβροφαρμα
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Δεν διαφωνω

Η ενσταση μου ειναι κυριως σε οτι αφορα την ποιοτητα και την προελευση.

Αν και σκεψου καποιον που ισα που τα βγαζει περα στο μηνα του.

Η διαφορα 20ε στο τελος του μηνα (αυτη που προκυπτει απο τα 0,20λ της διαφορας διαφορων προιοντων) ειναι σημαντικοτατη.

Και οσο σκεφτομαι οτι απο το χωριο μου που αγοραζει η Δελτα γαλα τα τελευταια 10 χρονια πληρωνει ολο και λιγοτερο ενω αντιστοιχα η τιμη στο ραφι ανεβαινει σταθερα.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    ok μπορει να κανω λαθος δεν ξερω

αλλα αυτα ατα λουκανικα που βλεπω μεσα σε κατι γυαλινες κονσερβες και τιγκα σε ενα υγρο δεν θα τα εβαζα ποτε στο στομα μου-που ετσι και αλλιως δεν το αγοραζω απο κανενα καταστημα

δεν αντιλαμβανομαι δηλαδη γιατι να μην παρω φρεσκο λουκανικακι απο τον χασαπη που τον βλεπω να τα ετοιμαζει κατι τριτη απογευμα?

ασε που η δικαιολογια "ελλειψη χρηματων" ακυρωνεται διοτι παιρνει φθηνο λουκανικο και βλεπω στο καροτσακι του 12αδες κολα ....ποιοτικη , υγιεινη αλλα βεβαιως φθηνη

φιλε μου το φθηνο με το ποιοτικο δεν εχει καμμια σχεση.
    σε αυτο που λες με το οπτικο αποτελεσμα εχεις δικιο και θα μπορουσε καποιος να το χαρακτηρισει αντιαισθητικο.
    αν εστιασουμε ομως στην ουσια κι οχι στο φαινεσθε θα σου πω οτι ακριβως την ιδια εικονα παρουσιαζει κι ενα προιον το οποιο ειναι συσκευασμενο σε αδιαφανη συσκευασια.
    η μια διαφορα ειναι οτι απλα δεν το βλεπεις.
    η αλλη διαφορα ειναι το κοστος συσκευασιας που επιβαρυνει την τελικη τιμη του προιοντος.
    και το κοστος συσκευασιας δεν διαφοροποιειται τοσο εξαιτιας του κοστους των υλικων (γυαλι vs μεταλλου ) αλλα εξαιτιας της διαφορετικης και πιο απαιτητικης αναγκης των μεταλλικων συσκευασιων σε ανοξειδωποιηση, παστεριωση, στεγανοποιηση κι αποβακτηριδιοποιηση.

για το γιατι να μην παρεις πχ φρεσκο λουκανικακι απο τον χασαπη που το ετοιμαζει με τα χερακια του απογευματακι μπρος στα ματια σου θα σου πω οτι ενας απο τους λογους που δεν πρεπει να το κανεις ειναι οτι το λουκανικακι εκτος απο τα διαφορα κρεατικα που θα εχει μεσα του, θα εχει και κατα 99.9 % ωραια ολοζωντανη αφρατη σαλμονελα η οποια κατα πασα πιθανοτητα θα ανταγωνιζεται σε ποσοτητα τα κωλοβακτηριδια.
    (ενταξει ειμαι λιγο γλαφυρος στην περιγραφη)
    στις γραμμες παραγωγης των τροφιμων επιβαλεται στο προσωπικο που ερχεται σε επαφη με τα τροφιμα να εχουν απολυμανει τα χερια τους και να φορουν ολοσωμες φορμες και γαντια.
    αντιθετα ο βρασιδας ο χασαπαρος, θα ξυσει τα @@δια του, θα σκουπισει τον ιδρωτα του
    θα βγαλει και το κουτσουλι απο την μυτη του και θα τυλιξει και το λουκανικακι..

τωρα αυτα η δικαιολογια για την ελλειψη χρηματων κτλ εμενα μου θυμιζει αυτους που τρωνε ενα βοδι στην καθισια τους αλλα πινουν μονο λαιτ κοκακολα γιατι κανουν διαιτα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    μα δεν κοντραρω το λιντλ
    κοντραρω ολες τις αλυσιδες!

απλα λεω οτι ειναι προτιμοτερο να στηριξω προιοντα κατευθειαν απο την Εβροφαρμα παρα απο την λιντλ που ψωνιζει απο την εβροφαρμα
    δυστυχως ειναι τοσο σκληρες οι οικονομικες πολιτικες των μεγαλων αλυσιδων που τις περισσοτερες φορες απαιτουν αποκλειστικοτητα (για να μπορουν να ελεγχουν την τιμη)
    και δεν αγοραζουν αν δεν τους διατεθει ολη η παραγωγη.
    κι αυτη την απαιτηση μπορουν να την σπασουν μονο εταιρειες που παρασκευαζουν λιντερ προιοντα.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    ..................ασε που εχω βαλει μπαχτσεδακι 4 χρονια τωρα!
    θελω να βαλω και κανα ζωο αλλα τα προβληματα ειναι δυο: ειναι χειροτερα απο παιδια (καθημερινη απασχοληση χωρις αδεια) και δεν μπορω να σφάξω.... [/B][/QUOTE]

Σήφη εδώ και 2 χρόνια περίπου έβαλα κότες, κοτέτσι χαντμειντ από παλέτες που "απαλοτρίωσα" και αυγά για 8-10 άτομα χαλαρά (7 κοτες και 1 κοκόρι). Κλώσησα, "χάλασα" και ένα κόκορα και έπονται εξελίξεις...
    Επίσης βάλαμε δοκιμαστικά ντοματιές, πιπεριές, κρεμύδια, και τα τοιάυτα... λεμόνια, πορτοκάλια, μούσμουλα, πατάτες, σύκα έχουμε... θυμάρια, ρίγανες, φασκόμηλα,κάπαρη φριιι...

Οι κότες θέλουν καθημερινή φροντίδα αλλά μπορείς να λείψεις και 2-3 μέρες άνετα αφήνοντας παραπάνω νερό και τροφή και για παραπάνω μέρες όλο και κάποιος θα βρεθεί να θέλει να πάρει τα αυγουλάκια με αντάλαγμα ένα νεράκι και ένα φαγάκι για τα ζωντανά...

Κρασί μέχρι πέρσι βγάζαμε με ένα φιλαράκι καλό, αλλά το χωράφι ήταν δανεικό και τώρα πάμε για άλλα... βραστήρας για ρακί...και όλο και κάτι θα σκεφτούμε για τα υπόλοιπα...

Αντισταθείτε στη σαβούρα που μας πλασάρουν γενικώς...

υ.γ. Τώρα θα μου πεις για το ΚΤΜ ...αλλά τι να κάνω... έπσα και εγώ θύμα του πάθους μου...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

AMA KAPNIZOUME SEKAP.... 8A GINEI H FWNH MAS SAN HARLEY D.

Για τα προφυλακτικά δεν μας είπες!!!!
    Αντί για duo durex και Again μπορείτε άνετα να βάλετε έντερο προβάτου.
    Άσε μας ρε αρχηγέ!

Όταν θα γίνουν επαγγελματίες σωστοί οι δικοί μας και όχι αρπαχτάκιδες όπως τώρα ίσως ψωνίσω ελληνικά ή από ελληνικά μαγαζιά. Τώρα ebay lidl και aldi μέχρι να γίνου άνθρωποι.Καλύτερα να καταστραφούν αυτοί που δεν κάνουν σωστά την δουλεία τους παρά εγώ από τις παράλογες απαιτήσεις τους.
    Και στο φινάλε τι το καλύτερο έχει το Μακεδονικό από το Γκούντα που πρέπει να το πληρώνω παραπάνω????

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
    Για τα προφυλακτικά δεν μας είπες!!!!
    Αντί για duo durex και Again μπορείτε άνετα να βάλετε έντερο προβάτου.
    Άσε μας ρε αρχηγέ!

Τα STOP δεν βγαινουν πια ?
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    σε εργοστάσια άλλων χωρών που απασχολούν αποκλειστικά αλλοδαπούς.
    μη στεναχωριεσαι, και στα ελληνικα εργοστασια το πακιστάνι παει γονατο...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Ο Επιμένων ΕλληΝΙΚΑ!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	039_enjoycocoretsi_preview_11.jpg 
Προβολές:	286 
Μέγεθος:	25,2 KB 
ID:	200125

Αντί για ταξίδια εκτός Ελλάδας, προτιμήστε φέτος την Ελλάδα και

μόνο!! τι λες ρε μεγαλε , με 1.70 που θα παει η βενζινα σε λιγο , εγω κοιταω να βγω απο τα ποιο κοντινα συνορα εδω εβλεπα πριν κανα μηνα μια εκπομπη στο πηλιο και ελεγε ενας μακακας οτι οι τιμες μας ειναι φυσιολογικες και ειχε πιατο μοσχαρακι με ρυζι 15 ευρώ LOL

επεισης σαν την coca cola δεν υπαρχει η ελληνικες μουφες απλα δεν πινοντε

θα συμφωνισω για την ΒΕΡΓΙΝΑ που γινετε στην κομοτηνη παντως και ειναι και γαμω τα μπυρονια να δοκιμασετε και πολυ καλες τιμες .
    υ.π οσο για καποτες χρησιμοποιειστε καμια καλτσα (οχι σπορτεξ ) τις κυριλαδικες

αα και για να ξερετε η ΔΕΛΤΑ αγοραζει γαλα απο Βουλγαρια πλεων
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Ο Επιμένων ΕλληΝΙΚΑ!!
    το έχω...
    :rotflmao: :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Να αγορασετε ελληνικα. Εγω ευχαριστω, αλλα δεν θα παρω

Πέρσι μαμήσαμε το ισοζύγιο με την κατάργηση του τέλους ταξινόμησης και της απόσυρσης και φέτος το γυρίσαμε στον οικονομικό πατριωτισμό....

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αποκατασταση???? Ναι,ευΧαριστω..!!!
    από Μικρή Λουλού στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2004, 16:42
  2. bmw f650 gs manual στα ελληνικα η αγγλικα
    από nkbl στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2004, 00:21
  3. Ελληνικά (ellinika)
    από Boxer στο forum Προτάσεις & σχόλια