Σελίδα 14 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 491011121314151617181924 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 488

Θέμα: Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    εγω οπως ξες εχω τα κολληματα μου δεν ειμαι για να προτεινω μοτο γιατι αν δεν ειναι κτμ..

δεν ειναι μοτο φιλε.

Να και λίγη ειλικρίνεια επιτέλους.Στο είπα 2-3 σελίδες πριν (είδες που τα πιάνω πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζεις; ) ,πες του να πάρει KTM να τελειώνουμε,αφού τα επιχειρήματά σου εκεί οδηγούν
    Fortis Fortuna Adiuvat

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    εγω οπως ξες εχω τα κολληματα μου δεν ειμαι για να προτεινω μοτο γιατι αν δεν ειναι κτμ..

δεν ειναι μοτο φιλε.
    Πες το ρε παιδάκι μου...
    Μια οικογένεια είμαστε....

990 και τα μυαλά στα κάγκελα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Πες το ρε παιδάκι μου...

Απο την αρχή το λέω εγω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ε ναι δε του προτεινα να παρει ομως κτμ γιατι δε ειναι ..εγω.
    εγω σμτ θα περνα και αν ειχε το ταξιδι χωμα σμτ με ζαντες αλλες με ακτινες και λαστιχακι ΜΤ πανω.

απο κει κ περα στη θεση σου θα περνα κατι πιο μαλακο..πιο "αξιοπιστο" κτλ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    με δουλευει αυτος ε? :rotflmao:

Κοιτα, να σου πω εγω? σοβαρα!
    Κι επειδη εχεις κολημα με τα ΚΤΜ τα οποια τα μπ00ρδελα κι εγω τα γουσταρω κι ας λεμε μλκιες κατα καιρους...
    Θα σε παει ανετα και γ@μ@ τους παραπανω κραδασμους σε σχεση με το BMW. Στο χωμα, ναι... πιο ελαφρυ και καλυτερο απο τη μπεμπα!
    Ασε βεβαια αυτονομιες και προστασιες απο αερα κλπ...

Δεν ειναι ομως ρε φιλε μηχανη που δε θα εχεις 70% τουλαχιστον το νου σου μη τυχει κατι, πως να το κανουμε?
    Στα υπολοιπα, (τις μπεμπες εννοω) εισαι αν θες, στη χειροτερη 50-50!

Ο Αντυ πιο πανω ειπε για Αφρικα, που ασφαλως δε νομιζω οτι περναει καν απο το μυαλο του Παν και καλως γιατι σε πολλα δεν τον καλυπτει...
    Αγγιζει η πορνη ομως το 90% να χεις το ρημαδοκεφαλο σου ησυχο!

Για το Ντουκ, οκ...παιζεις στο 100% να ευχεσαι εστω και ελαιολαδο να εχεις στην αναγκη μαζι σου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Να και λίγη ειλικρίνεια επιτέλους.Στο είπα 2-3 σελίδες πριν (είδες που τα πιάνω πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζεις; ) ,πες του να πάρει KTM να τελειώνουμε,αφού τα επιχειρήματά σου εκεί οδηγούν
    ρε μαστορα το θεμα δεν ειναι τι θα περνα εγω...τι δε καταλαβαινεις.το οτι μαρεσει εμενα το κτμ δε παει να πει οτι το προτεινα.τωρα που με ρωτησε του ειπα οτι δε νομιζω οτι ειναι για αυτον.

εγω απλα του προτεινα πολυ πριν να αλλαξει το βστρομ.
    και αυτα τα λιγο ειλικρεινια δε τα καταλαβαινω..τι του λεω ψεματα μπας με κανει παρεα?
    τη παλευεις τωρα ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Κοιτα, να σου πω εγω? σοβαρα!
    Κι επειδη εχεις κολημα με τα ΚΤΜ τα οποια τα μπ00ρδελα κι εγω τα γουσταρω κι ας λεμε μλκιες κατα καιρους...
    Θα σε παει ανετα και γ@μ@ τους παραπανω κραδασμους σε σχεση με το BMW. Στο χωμα, ναι... πιο ελαφρυ και καλυτερο απο τη μπεμπα!
    Ασε βεβαια αυτονομιες και προστασιες απο αερα κλπ...

Δεν ειναι ομως ρε φιλε μηχανη που δε θα εχεις 70% τουλαχιστον το νου σου μη τυχει κατι, πως να το κανουμε?
    Στα υπολοιπα, (τις μπεμπες εννοω) εισαι αν θες, στη χειροτερη 50-50!

Ο Αντυ πιο πανω ειπε για Αφρικα, που ασφαλως δε νομιζω οτι περναει καν απο το μυαλο του Παν και καλως γιατι σε πολλα δεν τον καλυπτει...
    Αγγιζει η πορνη ομως το 90% να χεις το ρημαδοκεφαλο σου ησυχο!

Για το Ντουκ, οκ...παιζεις στο 100% να ευχεσαι εστω και ελαιολαδο να εχεις στην αναγκη μαζι σου!

ωχ ασε με ρε ντιμ αυτο λεω..μην αγοραζετε μοτο αν φοβαστε λεμε μη χαλασει..

ρε μαστορα το θεμα δεν ειναι τι θα περνα εγω...τι δε καταλαβαινεις.το οτι μαρεσει εμενα το κτμ δε παει να πει οτι το προτεινα.τωρα που με ρωτησε του ειπα οτι δε νομιζω οτι ειναι για αυτον.

εγω απλα του προτεινα πολυ πριν να αλλαξει το βστρομ.
    και αυτα τα λιγο ειλικρεινια δε τα καταλαβαινω..τι του λεω ψεματα μπας με κανει παρεα?
    τη παλευεις τωρα ?

Όλα όσα έλεγες από την αρχή ότι το ένα είναι βαρύ,το άλλο είναι ακριβό,το άλλο είναι χαμηλό κτλ με οδηγούσαν στο ότι ήθελες να πεις ΚΤΜ ΡΕ! αλλά δεν το έλεγες,εκεί που είπα επιτελους ειλικρίνεια ήταν γιατί το ειπες στα ίσα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Εννοώ πώς από την αρχή όλα σου τα επιχειρήματα οδηγούσαν στο ΚΤΜ ακόμα και αν δεν το 'έλεγες,το ένα είναι βαρύ,το άλλο είναι χαμηλό άρα ΚΤΜ.Τα στοιχεία αυτά που δίνεις εκεί οδηγούσαν ακόμα και αν δεν το έλεγες,ακόμα και αν δεν ήξερα ότι έχεις κόλλημα με τα ΚΤΜ από αυτά που έλεγες εκεί θα με οδηγούσες,αυτό λεω.Και εκεί που είπα επιτέλους ειλικρίνεια ήταν γιατί είπες στα ίσα για τα ΚΤΜ
    για κανενα δεν ειπα ειναι βαρυ..τι στη πλατη θα το παρει??
    για το ντουκατι που εβαλες ειπα πολλα γιατι ειναι αλλη κατηγορια μοτο δε κανει.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Πετάγομαι λίγο.

Κατ' αρχάς συμφωνώ μαζί σου. Το θέμα όμως, για εμένα τουλάχιστον, είναι το πόσο διασκεδαστικά πάει στο χώμα για τα δικά μου κριτήρια. Όλα πάνε παντού. Υπάρχει ο τύπος που έβαζε το R1 στην άμμο. Έχω δει ταξιδιωτικό στο Μαρόκο με ένα XT660 και ένα CBR900, σε αμμολόφους κανονικά. ΑΛΛΑ αμα είναι κάθε τρεις και λίγο να σταματάω για να σπρώξω, να μην μπορώ να το γύρω πολύ σε ένα κλειστό κομμάτι γιατί δεν μπορώ να το κρατήσω κτλ κτλ εγώ προτιμώ να μην μπω στο χώμα. Εξαρτάται λοιπόν από το τι θέλει να κάνει ο καθένας στα off κομμάτια.

Για εμένα είναι ιδανική μια μηχανή κοντά στα 200 κιλά, με 21 μπροστινό και ικανοποιητική δύναμη. 990/800GS δηλαδή.

Όπως είπα και παραπάνω όμως για τις απαιτήσεις που έχω καταλάβει πως έχει ο Παναγιώτης το 1200 θα είναι μια χαρά.
    Οι 2 μηχανές που αναφέρεις ήταν αυτές που πέρασαν στον δικό μου "τελικό" πριν αποφασίσω τελικά οτι θα πάρω το 990. Ο βασικός λόγος της επιλογής ήταν η αναλογία της τιμής με αυτά που προσέφερε η μηχανή... φαντάσου ότι η διαφορά τους τότε (κούτα) ήταν περίπου 2000 ευρώ... μια διαφορά που κατά την γνώμη μου δεν κάλυπτε την ποιοτική διαφορά στην ανάρτηση, τα φρένα, και την ιπποδύναμη... (μιλάω για το 800 εξοπλισμένο με τα έξτρα που η ΚΤΜ τα είχε ήδη πάνω στο μηχανάκι...). Σε αυτά πρόσθεσα την άνεση,το φόρτωμα και τέλος την ασθητική και η πλάστιγκα έγειρε ξεκάθαρα στη Αυστριακή πλευρά. Η κατανάλωση/αυτονομία που είναι το σημείο που μειονεκτεί τότε δεν μου φαινόταν σοβαρό πρόβλημα...τώρα η οικονομική διαφορά στο καύσιμο δεν είναι αμελητέα... (το γεγονός ότι τελικά αγόρασα μεταχείρω ήταν κάτι που αποφασίστηκε κατόπιν...)
    Στην ουσία βέβαια δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ήμουν ένας άλλος οδηγός αν είχα διαλέξει την μπέμπα...

Ο Παναγιώτης νομίζω θέλει κάτι ποιο στιβαρό από το στρομ που θα περάσει από παντού με άνεση και θα το κρατήσει χρόνια... Μου έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν έχει σκοπό να κυνηγάει το στροφιλίκι και ούτε θα κάνει σκληρό οφ-ροαντ ταξίδι...θέλει να κινηθεί σβέλτα και να μην κολώσει στην πρώτη αμμοπαγίδα ή λασπουριά που θα βρει... έχει φάει και ένα κόλλημα με την "γερμανίδα" και τον βλέπω να καταλήγει σύντομα εκεί και να είναι καταχαρούμενος...όπως ακριβώ είπες και εσύ δηλαδή... δεν ξέρω ο Παναγιώτης αν συμφωνεί...

αυτιά...

υ.γ. QSpec νομίζω ότι συμφωνούμε και σε κάτι που έγραψες για την Αλγερία...δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα σωστά, αλλά είχε ενδιαφέρον η άποψή σου... ξαναρίχτη κάπου...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

για κανενα δεν ειπα ειναι βαρυ..τι στη πλατη θα το παρει??
    για το ντουκατι που εβαλες ειπα πολλα γιατι ειναι αλλη κατηγορια μοτο δε κανει.
    Τέλος πάντων,για να μη παρεξηγούμαστε,τα ΚΤΜ τα γουστάρω κι εγώ με χίλια αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.Εγώ απλά πρότεινα το Duc γιατί είναι πολύ φρέσκο,δυνατό,όμορφο,διαφορετικό βρε αδερφέ από αυτά που βλέπουμε κάθε μέρα έξω και στάθηκα ιδιαίτερα στο γεγονός ότι θέλει ένα μηχανάκι για να πηγαινοέρχεται Βουλγαρία-Ελλάδα.Όπως και να το κάνουμε,ένα μηχανάκι 1200 κυβικά με 150 άλογα,κορυφαία περιφερειακά,χαμηλό βάρος αλλά υψηλή τιμή είναι ό,τι καλύτερο για τέτοια ταξίδια.Αν ο φίλος Panvas έχει σκοπό να διασχίσει την έρημο Σαχάρα,να πιεί καφέ στα υψίπεδα του Θιβέτ ή να κάνει μπάνιο στους καταράκτες των Αγγέλων στη Βενεζουέλα σίγουρα είναι καλύτερο να πάρει το 800GS ή το ΚΤΜ.Αν όμως σκοπό του από δω και πέρα έχει ταξίδια σε όλη την Ευρωπαϊκή επικράτεια και με δεδομένο ότι οι περισσότερες χώρες έχουν καλό οδικό δίκτυο θα μπορούσε να πάρει και το multi
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Πες το ρε παιδάκι μου...

Στρώνεις σιγά σιγά...

ωχ ασε με ρε ντιμ αυτο λεω..μην αγοραζετε μοτο αν φοβαστε λεμε μη χαλασει..
    Πέστα ρε Δούκα γιατί μου φαινεται ότι έχουμε μπλέξει με συντηριτικούς παλιόγερους, θεωρητικούς που δεν βγήκαν παραπέρα από την πόρτα τους αλλά ξέρουν τα πάντα και φέρνουν, βεβαίος- βεβαίος, πάντα την καταστροφή....
    Η ζημιά είναι η εξαίρεση ρε...ακόμα και για τα ευρωπαικά... :rotflmao:

υ.γ.1 Το ότι έπαθε αβαρία το στρομ κανεις δεν το θυματε...; παρά σαν το αλατοπίπερο του στόρυ για να δέσει η σάλτσα της περιπέτειας... !!!;

υ.γ.2 Τα περι Άφρικα-αξιοπιστία- παιρνω μόνο ανορθωτή και αντλία βενζίνης μαζί μου...ασχολίαστα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Πέστα ρε Δούκα γιατί μου φαινεται ότι έχουμε μπλέξει με συντηριτικούς παλιόγερους, θεωρητικούς που δεν βγήκαν παραπέρα από την πόρτα τους αλλά ξέρουν τα πάντα και φέρνουν, βεβαίος- βεβαίος, πάντα την καταστροφή....
    αν με το να θελω να κοιμαμαι ησυχος και να βαζω ως επι το πλειστον το κλειδι στην κλειδαρια και να παιρνει μπρος, με θεωρεις παλιογερο και συντηρητικο, ναι, τοτε ειμαι!

Τα παντα δεν τα ξερω και αν εξαιρεσεις οτι απεχθανομαι τα καβασακι και 1-2 ακομα μηχανακια, ειμαι πολυ λιγοτερο κολημενος σε σχεση με καποιους αλλους εδω μεσα!

υ.γ.1 Το ότι έπαθε αβαρία το στρομ κανεις δεν το θυματε...; παρά σαν το αλατοπίπερο του στόρυ για να δέσει η σάλτσα της περιπέτειας... !!!;
    δε νομιζω οτι το ξεχναει κανεις αλλα ποιος ειναι αυτος που σε ενα μηχανακι με 65000 χιλιομετρα, οχι "νορμαλ" πολλα απο αυτα, θα του ζητησει το λογο για μια τετοια ζημια?

υ.γ.2 Τα περι Άφρικα-αξιοπιστία- παιρνω μόνο ανορθωτή και αντλία βενζίνης μαζί μου...ασχολίαστα...

Ασ τα γιατι μαλλον δεν εχεις ζησει με Αφρικα και ποσο καυλα ειναι να ξερεις οτι μονο αυτα τα 2 μπορει να σου βγαλει και το επομενο 10λεπτο εισαι και παλι ετοιμος να συνεχισεις το ταξιδι σου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Ασ τα γιατι μαλλον δεν εχεις ζησει με Αφρικα και ποσο καυλα ειναι να ξερεις οτι μονο αυτα τα 2 μπορει να σου βγαλει και το επομενο 10λεπτο εισαι και παλι ετοιμος να συνεχισεις το ταξιδι σου!

[/B]

:rotflmao:
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παρόμοια θέματα

1. Σπασμένο λεβιέ?Φτιάξ'το μόνος και σώσε την τσέπη σου!!
    από Aggelos_SV στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2007, 16:52
  2. Μετά το πέσιμο τι;...
    από stvr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 23:06
  3. μετα το ατυχημα ...ΙΚΑ κυριες και κυριοι!!!!
    από EVI στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2006, 07:57
  4. Μετά το ΧΤ... Τι;
    από nkaratz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 10:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας