Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Βγηκε η αλυσίδα τι κανω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από papalife
    Δεν θα σου πω ψέματα αλλα αυτος απο τον οποιο αγόρασα την μηχανη είναι πολύ παπάρας. Επειδη δεν είμαι και πολυ γνώστης τεχνικων και ετσι θεμάτων (ειμαι νεος στις μηχανες) κοιταζε πως θα μπορούσε να με κλέψει ακομα και στην αλλαγή λαδιών οπότε δύσκολα θα πάω σε αυτον ξανα. Σε εναν άλλον που πήγα για κάτι πραγματα που ήθελα να αγοράσω το μονο που έκανε ηταν να χλευάζει χωρίς να ξερω τον λόγο (φυσικα δεν επικοινωνησε ποτε μαζι μου) οποτε όπως καταλαβαίνεις σε αυτους τους παπάρες δύσκολα να ξαναπάω. Πιεσεις που με ρωτας δεν εχω ελεγξει αλλα σε μ* δεν παω να ελεγξω γιατι ειναι ικανοι να μου πουνε 5? για ελεγχο πιεσεις( για τοσο μ* λεμε)
    Πιέσεις ελαστικών μπορείς να ελέγχεις και μονος σου σε βενζινάδικο ρε φιλε, δε θα πας σε μαστορα, έλεος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πιέσεις ελαστικών μπορείς να ελέγχεις και μονος σου σε βενζινάδικο ρε φιλε, δε θα πας σε μαστορα, έλεος
    Ναι φιλε ενταξει δεν λεω, απλα σου περιγράφω μια κατάσταση που ζω αν δεν ξερεις κάποια πραγματα να τα κανεις μονο σου, ολοι να σε κλέψουν

Τυχαινει να μπορω να βρίσκομαι σε επικοινωνια με την εταιρεια κατασκευης στο εξωτερικο και απο εκει με ενημερωνουν ποια είναι τα ορθα ανταλακτικα. Καπως ετσι θα γινει και σε αυτην την περίπτωση. Δεν παω σε παπαρες να μου πουλησουν οτι τους καπνισει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από papalife
    Ναι φιλε ενταξει δεν λεω, απλα σου περιγράφω μια κατάσταση που ζω αν δεν ξερεις κάποια πραγματα να τα κανεις μονο σου, ολοι να σε κλέψουν
    μην κοστολογεις την σωματικη σου ακεραιοτητα και την ζωη σου 5-10 ή 50 ευρω φιλε μου.
    και θα κοστισει πολυ περισσοτερο μια τουμπα που θα μπορουσε να αποφευχθει.

καταλαβαινω οτι δεν εχεις πολλες γνωσεις στα μηχανολογικα αλλα τα βασικα πρεπει να τα μαθεις για να μπορεις να τα φροντιζεις.
    το ατυχημα (που ποτε να μην σου κατσει) ομως φιλε μου δεν αφορα μονο εσενα για να λες οτι αναλαμβανεις την ευθυνη.
    κι αυτο γιατι δεν κυκλοφορεις μονος στον δρομο.
    ενα φαγωμενο τακακι που δεν γνωριζες οτι πρεπει να αλλαχτει δεν θα σταματησει το μηχανακι σου σωστα και μπορει να πεσεις πανω σε ενα αυτοκινητο ή ακομα χειροτερα πανω σε ενα πεζο.
    οση ευθυνη κι αν αναλαβεις δεν θα σου φταιει σε τιποτα πχ να τον στελεις στο νοσοκομειο.

ενα ξεφουσκωτο λαστιχο θα σε βγαλει απο την πορεια σου με αγνωστη καταληξη της μηχανης σου.

βρες ενα μαστορα αδελφε να το τσεκαρει το μηχανακι και κατσε απο πανω του να βλεπεις σιγα σιγα τι κανει για να μαθαινεις.
    να εισαι σιγουρος τα 20 ευρω που θα του δινεις μια φορα τον μηνα
    ειναι πολυ πιο φθηνα απο το κοστος της βλαβης της σωματικης σου ακεραιοτητας και της ψυχικης σου ηρεμιας.

Τι ειναι ο τυπος 428x134 για παραδειγμα στην αλυσιδα???
    Πρεπει οπωσδηποτε να αλλάξω και γρανάζι?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΤΡΑΚΑΡΑ:ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ?
    από requiem στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2018, 12:26
  2. Σκουριά στην αλυσίδα.Τί μπελάς!!!
    από athandim στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2006, 22:24
  3. Αλυσίδα..Τι εχει άραγε?
    από Suner στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks