Σελίδα 15 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 488

Θέμα: Μετά το vstrom τι; Πες και εσύ την άποψή σου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Ασ τα γιατι μαλλον δεν εχεις ζησει με Αφρικα και ποσο καυλα ειναι να ξερεις οτι μονο αυτα τα 2 μπορει να σου βγαλει και το επομενο 10λεπτο εισαι και παλι ετοιμος να συνεχισεις το ταξιδι σου!
    Για πε, ρε Μητσο....

Εκεί μεταξυ Σιντι Μπαρανι - Ελ Αγκέιλα (στο νότιο πέρασμα) τον άλλαξες εύκολα τον ανορθωτή;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    -Μήτσο μη το παίρνεις προσωπικά...

δεν είσαι μόνο εσύ παλιόγερος που τα ξέρει όλα...

άσε λίγο χώρο και για τους άλλους...

-Δεν απεχθάνομαι ουσιαστικά κανένα μηχανάκι, απλά δεν προτιμώ κάποια...το μοναδικό που λέω σε σας που τα ξερετε όλα είναι ότι εγώ που έχω ΚΤΜ από το 2002 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ... (λες να είμαι... ; ). Και εγώ το κλειδί γυρνάω και φεύγω...και επιστρέφω πάντα...γκέγκε...?

-ξαναλέω ότι αν ήταν ΚΤΜ με τα ίδια χλμ και την ίδια ζημιά τώρα κάποιοι θα έκαναν πάρτυ βλογώντας τα γέννια τους...Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι τετοιες βλαβες συμβαίννουν ακόμα και στα γιαπωνέζικα...(65 δεν είναι πολλά και την ταλαιπωρία του συγκεκριμένου στρώματος δεν την έχω διαβάσει πουθενα... πρωτη φορά ζορίστηκε ουσιαστικά λίγο...γνώμη μου...εκτός και αν ξέρεις κάτι παραπάνω...)

-Άφρικα δεν είχα ποτέ γιατί δεν επέλεξα να πάρω βάρκα... είχα όμως το μικρό adv 640 και δεν με άφησε ποτέ και πουθενά μετά από 55.000χλμ και ταξίδια σε βουνά και ραχούλες...)

- αυτά τα 2 τα βγάζει μαζί και σε 10 λεπτά τα αλλάζεις και τα 2 με νυχοκόπτη μέσα στην ερημιά? ...
    Ρε συ Μήτσο κάντω συνεργείο το φωτοτυπάδικο να χεστείς στο χρήμα...και τις Τρίτες θα περνάω για καφεδάκι... σε πορτοκαλί κούπα...

υ.γ. "Ιούδα" μίλα ρε... μονο ποπκορν και γελάκια...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Για πε, ρε Μητσο....

Εκεί μεταξυ Σιντι Μπαρανι - Ελ Αγκέιλα (στο νότιο πέρασμα) τον άλλαξες εύκολα τον ανορθωτή;

αναμεσα Βολλισσο και Κηπουριες στο ρεμα ρε χαμενε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    -Μήτσο μη το παίρνεις προσωπικά...

δεν είσαι μόνο εσύ παλιόγερος που τα ξέρει όλα...

άσε λίγο χώρο και για τους άλλους...

-Δεν απεχθάνομαι ουσιαστικά κανένα μηχανάκι, απλά δεν προτιμώ κάποια...το μοναδικό που λέω σε σας που τα ξερετε όλα είναι ότι εγώ που έχω ΚΤΜ από το 2002 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ... (λες να είμαι... ; ). Και εγώ το κλειδί γυρνάω και φεύγω...και επιστρέφω πάντα...γκέγκε...?

-ξαναλέω ότι αν ήταν ΚΤΜ με τα ίδια χλμ και την ίδια ζημιά τώρα κάποιοι θα έκαναν πάρτυ βλογώντας τα γέννια τους...Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι τετοιες βλαβες συμβαίννουν ακόμα και στα γιαπωνέζικα...(65 δεν είναι πολλά και την ταλαιπωρία του συγκεκριμένου στρώματος δεν την έχω διαβάσει πουθενα... πρωτη φορά ζορίστηκε ουσιαστικά λίγο...γνώμη μου...εκτός και αν ξέρεις κάτι παραπάνω...)

-Άφρικα δεν είχα ποτέ γιατί δεν επέλεξα να πάρω βάρκα... είχα όμως το μικρό adv 640 και δεν με άφησε ποτέ και πουθενά μετά από 55.000χλμ και ταξίδια σε βουνά και ραχούλες...)

- αυτά τα 2 τα βγάζει μαζί και σε 10 λεπτά τα αλλάζεις και τα 2 με νυχοκόπτη μέσα στην ερημιά? ...
    Ρε συ Μήτσο κάντω συνεργείο το φωτοτυπάδικο να χεστείς στο χρήμα...και τις Τρίτες θα περνάω για καφεδάκι... σε πορτοκαλί κούπα...

υ.γ. "Ιούδα" μίλα ρε... μονο ποπκορν και γελάκια...

δε μιλας προσωπικα, δε μιλας προσωπικα αλλα ολο σε μενα κανεις παραθεση!

:rotflmao:

Βαριεμαι τωρα να απαντησω, εχω να τελειωσω και ενα σερβις σε δακτυλογραφιση με θεμα την ψυχασθενεια!

:hypnotize :wacko:

Αυτό.
    Με 45 λίτρα η αυτονομία ξεπερνάει τα 600χλμ και αφήνεις τους άλλους να κουβαλάνε κουβαδάκια.
    Εννοείται ότι κρατάς τα μαμά και αυτά τα χρησιμοποιείς για τέτοια ταξίδια που σκέφτεσαι !!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	resizer.jpeg 
Προβολές:	288 
Μέγεθος:	32,5 KB 
ID:	200139

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Πρώτα-πρώτα αυτό που έκανες, με το μηχανάκι που το έκανες δεν θα το έκανα ποτέ...
    νομίζω ακόμη και να με πληρώναν...

Να σΕ πώ την αλήθεια, δεν θα το έκανα με κανένα μηχανάκι ψεκαστό, με κανένα σύγχρονης τεχνολογίας. Και σαφέστατα ΟΧΙ με RGS, είτε αντβ είτε απλό.

Καθώς επίσης θεωρώ ότι αν δεν είχατε ''άλλα'' από αξιοπιστία μεριά, ήταν καθαρά θέμα τύχης...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    για την χρηση που κανεις εσυ χρειαζεται ,ενα μεγαλο,αξιοπιστο και με ελαχιστα ηλεκτρονικα μηχανακι...

θα ακουστω γραφικος,αλλα θα πω r100gs παλιο...

Χ 100

Στα τα 3-4 μηχανάκια που ΚΑΝΟΥΝ για τέτοιες ''δουλειές'' σαφέστατα το 100άρι είναι στις πρώτες δύο θέσεις.
    ΚΑΙ ΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ.

@ ΡΕ ΣΕΙΣ: συνεχίζετε ορισμένοι και μιλάτε ακόμη για 800άρια, για κτμ και για δουκάτια...? πάτε καλά..?

r100gs ε;Τώρα έχετε την προσοχή μου...Να αντιπροτείνω και κάτι άλλο;

Όνομα:	triumph-scrambler-black-white-15-560x372.jpg 
Προβολές:	277 
Μέγεθος:	52,6 KB 
ID:	200142
    Fortis Fortuna Adiuvat

Για όσους δεν κατάλαβαν,Triumph Scrambler

Όνομα:	scramb_1024_1.jpg 
Προβολές:	277 
Μέγεθος:	85,2 KB 
ID:	200143
    Fortis Fortuna Adiuvat

http://www.advrider.com/Bikes/Bikes.html

Και ΝΑΙ υπάρχει το adv μέσα

Αλλά τί να ξέρουν αυτοί οι παλιοξένοι οι φλώροι.
    Εμείς εδώ έχουμε τους παντογνώστες και οι υπόλοιποι τουμπεκί......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Αυτό.
    Με 45 λίτρα η αυτονομία ξεπερνάει τα 600χλμ και αφήνεις τους άλλους να κουβαλάνε κουβαδάκια.
    Εννοείται ότι κρατάς τα μαμά και αυτά τα χρησιμοποιείς για τέτοια ταξίδια που σκέφτεσαι !!

+990

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    http://www.advrider.com/Bikes/Bikes.html

Και ΝΑΙ υπάρχει το adv μέσα

Αλλά τί να ξέρουν αυτοί οι παλιοξένοι οι φλώροι.
    Εμείς εδώ έχουμε τους παντογνώστες και οι υπόλοιποι τουμπεκί......
    Μαλιστα υπαρχει καποιος εκει με 150,000 μιλια σε 950adv (δε τολμω να σκεφτω ποσες φορες χαλασε...).

ultimate adventure bike for the buck = Ενα 950 με 5000 +2000 για να γινει καινουργιο. Το καρμπυρατερατο μαλιστα ειναι και οικονομικοτερο απο το ιντζεξιον. Το δικο μου ταξιδευει στα 140 με 6-7λτρ/100 κμ.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

[offtopic]

Ρε τι τραβάμε εδω μέσα...

Εν μέσω εξετάσεων (ΕΑΠ) και με δουλειά να βαράω 10ωρα, βρήκα το χτες το βράδυ το συγκεκριμένο θέμα του Παναγιώτη...

Μετά απο 1-2 σελίδες ανακαλύπτω το ταξιδιωτικό στην Αλγερία-Τυνησία, κάθομαι και το διαβάζω ΟΛΟ, στο καπάκι πιάνω και το ταξίδι του Uraia στην Τυνησία...

ΓΜΣΤ κοιμήθηκα στις 5 το πρωί... Με πεθάνετε πάλι.. [/offtopic]

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    δε μιλας προσωπικα, δε μιλας προσωπικα αλλα ολο σε μενα κανεις παραθεση!

:rotflmao:

Βαριεμαι τωρα να απαντησω, εχω να τελειωσω και ενα σερβις σε δακτυλογραφιση με θεμα την ψυχασθενεια!

:hypnotize :wacko:
    Πρόσεξε λίγο καλύτερα...καμία παράθεση σε εσένα Δημήτρη... (αυτή είναι η πρώτη...)Μόνο εσύ σε μένα...κυριολεκτικά... και φυσικά εκεί ακριβός σου απαντώ χωρίς και πάλι καμία παράθεση μιας και δεν θα είχε νόημα...
    Χιούμορ έχεις, με πιάνεις νομίζω...

Παναγιώτη αποφάσισε γιατί όσο αργείς...μας βλέπω για τις αντιπαραθέσεις...

υ.γ. πέρα από τα ρεζερβουάρ αυτά για το 950-990 παίζουν τίποτα μικρότερα και φτηνότερα ίσως πλαινά...;
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

"Ιούδα" μίλα ρε... μονο ποπκορν και γελάκια... [/B]

Σε 4 ποστ σου τα έχεις πει όλα. Το θέμα είναι ότι δεν σε άκουσε κανείς, όπως θα γίνει και ΄μένα.
    Έχεις ρωτήσει 3 φορές ''αν τη βλάβη που έβγαλε το V Strom την είχε βγάλει ένα ΚΤΜ τι θα γραφότανε εδώ μέσα'' και κανένας δεν απάντησε έστω και σε επίπεδο χιουμοριστικό.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω περισσότερο απ΄όλα τ΄άλλα, είναι γιατί ποτέ μα ποτέ σε μια παρέα off-road δεν υπάρχει ένα ΚΤΜ.
    Κι αν υπάρχει... γιατί ποτέ δεν ακούγονται γνώμες αναβατών άλλων μοτό (από την ίδια παρέα), για τα ΚΤΜ.
    (Ενάμιση χρόνο περιμένω π.μ. από τον Άντυ12 για βόλτα κι όλο ''κάτι έτυχε''. Τώρα που πήρα το αξιόπιστο επιτέλους βρεθήκαμε έστω και για καφέ. )

Ο ταξιδευτής φίλος μας είναι σχεδόν πεπεισμένος για το τι θέλει από την καινούρια του μοτό, αλλά και για το ποια θέλει. Ο μόνος τρόπος που ίσως θα τον κάνει να δει με άλλο μάτι τα ΚΤΜ, είναι να πάει ένα χωμάτινο 2μερο με τον el patron.
    Το θέμα αξιοπιστίας των ΚΤΜ είναι δυστηχώς μία καραμέλα που δεν θα λιώσει ποτέ. Κάποιοι άκουσαν πως έχει γλυκόξινη γεύση, και το διαδείδουν αριστερά και δεξιά.
    Ως αναβάτης ΚΤΜ για δύο χρόνια και 37.000 χλμ έχω να πω ένα μόνο.
    Για την δουλειά που το θέλεις το μηχανάκι δεν έχει ανταγωνιστή
    Σε σύγκριση με το GS 1200 Adv μπορεί να χάνει λίιιιγο στην άσφαλτο, αλλά στο χώμα κερδίζει χωρίς να παλέψει. Εκτός κι αν έχεις τα @@ του Σπανού.
    Και το R 100 καλά ακούγετε, αλλά αν είναι να γυρίσεις τόσο πίσω υπάρχει και το Elefant της gagiva.

@ Tpap, θέλεις να μας πεις τα άλλα 2 για την τετράδα σου?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Σε 4 ποστ σου τα έχεις πει όλα. Το θέμα είναι ότι δεν σε άκουσε κανείς, όπως θα γίνει και ΄μένα.
    Έχεις ρωτήσει 3 φορές ''αν τη βλάβη που έβγαλε το V Strom την είχε βγάλει ένα ΚΤΜ τι θα γραφότανε εδώ μέσα'' και κανένας δεν απάντησε έστω και σε επίπεδο χιουμοριστικό.
    Να απαντήσω εγω και να πω οτι έχετε απόλυτο δίκιο. Και οχι μονο για τα ΚΤΜ. Εαν τα έβγαζε οποιοδήποτε ευρωπαϊκο ισως (ακομα και τα bmw) θα γινοταν φοβερό τζέρτζελο για τα "παρταλια τα ευρωπαϊκα ενω το τζαΜπαν ειναι σκυλος κλπ κλπ"

Τωρα, τιποτα... αδιαφορο σφυριγμα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Σπασμένο λεβιέ?Φτιάξ'το μόνος και σώσε την τσέπη σου!!
    από Aggelos_SV στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2007, 16:52
  2. Μετά το πέσιμο τι;...
    από stvr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2007, 23:06
  3. μετα το ατυχημα ...ΙΚΑ κυριες και κυριοι!!!!
    από EVI στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2006, 07:57
  4. Μετά το ΧΤ... Τι;
    από nkaratz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/10/2005, 10:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας