Α' γειά σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Πέρσι μαμήσαμε το ισοζύγιο με την κατάργηση του τέλους ταξινόμησης και της απόσυρσης και φέτος το γυρίσαμε στον οικονομικό πατριωτισμό....
+10Δις
![]()
Α' γειά σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Πέρσι μαμήσαμε το ισοζύγιο με την κατάργηση του τέλους ταξινόμησης και της απόσυρσης και φέτος το γυρίσαμε στον οικονομικό πατριωτισμό....
+10Δις
![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
..................ασε που εχω βαλει μπαχτσεδακι 4 χρονια τωρα!
θελω να βαλω και κανα ζωο αλλα τα προβληματα ειναι δυο: ειναι χειροτερα απο παιδια (καθημερινη απασχοληση χωρις αδεια) και δεν μπορω να σφάξω....
Σήφη εδώ και 2 χρόνια περίπου έβαλα κότες, κοτέτσι χαντμειντ από παλέτες που "απαλοτρίωσα" και αυγά για 8-10 άτομα χαλαρά (7 κοτες και 1 κοκόρι). Κλώσησα, "χάλασα" και ένα κόκορα και έπονται εξελίξεις...![]()
Επίσης βάλαμε δοκιμαστικά ντοματιές, πιπεριές, κρεμύδια, και τα τοιάυτα... λεμόνια, πορτοκάλια, μούσμουλα, πατάτες, σύκα έχουμε... θυμάρια, ρίγανες, φασκόμηλα,κάπαρη φριιι...
Οι κότες θέλουν καθημερινή φροντίδα αλλά μπορείς να λείψεις και 2-3 μέρες άνετα αφήνοντας παραπάνω νερό και τροφή και για παραπάνω μέρες όλο και κάποιος θα βρεθεί να θέλει να πάρει τα αυγουλάκια με αντάλαγμα ένα νεράκι και ένα φαγάκι για τα ζωντανά...
Κρασί μέχρι πέρσι βγάζαμε με ένα φιλαράκι καλό, αλλά το χωράφι ήταν δανεικό και τώρα πάμε για άλλα... βραστήρας για ρακί...και όλο και κάτι θα σκεφτούμε για τα υπόλοιπα...
Αντισταθείτε στη σαβούρα που μας πλασάρουν γενικώς...
![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ. Τώρα θα μου πεις για το ΚΤΜ ...αλλά τι να κάνω... έπσα και εγώ θύμα του πάθους μου...![]()
[/B][/QUOTE]
ΑΠΑΙΧΤΟΣ !!!![]()
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
up....
βλεπεις τι αγοραζεις με 30 ευρω και νιωθεις μαλακΑκος... :wacko:
http://www.ebloko.gr/
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Θα ήταν επίσης καλό αν τα μικροψώνια μας τα κάναμε σε συνοικιακά μαγαζιά και όχι σε σούπερ μάρκετ.
Δεν χάλασ' ο κόσμος αν στα 10? ζημιωθούμε 1.
Είναι ας πούμε μια κάβα εδώ κοντά,ο Ντίνος.Ευγενέστατος,αξιοπρεπέστατος..μια χαρά παιδί και έχει,μεταξύ άλλων,εμφιαλωμένα και χύμα κρασιά.
Έχει λοιπόν κι ένα αγιωργίτικο,που το γουστάρω πολύ,4 ευρώ το ενάμισυ λίτρο.Τίποτα δηλαδή.
Αγόρασε λοιπόν η σύζυγος για δοκιμή ένα απ' το λιντλμε 2 ευρώ.Ούτε για εντριβές λέμε
![]()
Τέλος πάντων,ας προσπαθήσουμε να μην σκεφτόμαστε τόσο πολύ αυτό το γαμημένο το "κέρδος".
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση.![]()
![]()
![]()
συμφωνω. τα λεφτα στον μικρομεσαιο θα κανουν κυκλο. στα μεγαλομαγαζια φευγουν εξω συνηθως.
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι