Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: Ενδιαφερομε για scooter 50cc θα '8ελα γνωμες

scooter 50cc θα 'θελα γνωμες

Καλησπέρα σας, είμαι 17 χρονών και ενδιαφέρομαι για ενα scooter 50cc. Το οποίο να είναι όμορφο π.χ θα έλεγα για το yamaha aerox 50cc είναι αυτό: http://www.autosvalls.com/static/flota/I.jpg ή αυτό: http://images.bidorbuy.co.za/user_im...erox_r50cc.jpg
    .Δηλαδή τέτοιο στυλάκι σε μεταχειρισμένο γιατί τα οικονομικά δεν πάνε καλά!!! Θα το χειρίζομαι για βόλτες, για την δουλειά και για κανένα καφέ με την κοπέλα μου. Δεν με ενδιαφέρουν οι φάσεις για σούζες και κολπάκια. Δεν έχω καμία εμπειρία από μηχανάκια... Φέτος το καλοκαίρι θα νοικιάσω ένα 50άρι για να μου ψηλομάθει ο πατέρας μου. Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι έχω ακούσει οτι πέφτεις εύκολα και δεν στρείβει εύκολα και άνετα το 50άρι.
    Θα ήθελα την γνώμη σας γι'αυτό το θέμα..Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!!
    Yamaha Aerox Race Replica

Καμια απαντηση?

Φιλε, ειχα το AeroX πιτσιρικας (και τωρα θελω να το ξαναπαρω για δευτερο). Το μηχανακι απο γκαζι δεν λεει πολλα, αποδιδει χαμηλα αλλα ψηλα κρεμαει (σε αντιθεση πχ με τα gilera). Το καλο με αυτο το σκουτερακι ειναι οτι εχει παρα πολυ καλα φρενα (brembo) και αναρτησεις (paioli). Στις στροφες εμπαινα παντα τερμα γκαζι. ΠΑΝΤΑ. Τελικη γυρω στα 80χλμ/ω.
    Κρανη NOVA:
    "Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"

Θα μου το προτεινες για καλη επιλογη? Ξερεις στο περιπου τι τιμη θα εχει για μεταχειρισμενο? Το γκαζι του δηλαδη δεν λεει καθολου?

Τα gilera θα σε μαζευουν για πλακα. Βασικα ειναι τι θελεις να κανεις με το scooterακι. Αν θελεις να χαιρεσαι την οδηγηση, παρ'το. Αν θελεις να βαζεις κοντριτσες παρε gilera. ΅Εγω το γουσταρω πολυ παντως.
    Κρανη NOVA:
    "Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"

Δεν θελω και κοντρες αλλα στην φαση μου εκει που κανω την βολτα μου θα ριξω ας πουμε μια καλη γκαζια σε κανα στενο για να γουσταρω...μου προτινεις το yamaha aerox για τετια κατασταση μαζι με τα παραπανο? Τι τιμη λες να εχει στο περιπου σε ελαφροσ μεταχειρησμενο?

Παρόμοια θέματα

1. Ζητω γνωμες για σκουτερ 50cc
    από vestromas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2008, 08:39
  2. scooter 50cc ???
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 21:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα