Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 79

Θέμα: Γιατρός ξέχασε τον 5χρονο γιο του στο αυτοκίνητο.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Μήπως να πω κι εγώ την κακία μου η "καριέρα μας" είναι τελικά πάνω από όλα? Είναι η δική μου η απορία που δουλεύω πολλές φορές και 19 ώρες την ημέρα και τελικά χάνω κομμάτια από την ζωή των παιδιών μου. Γράφω χωρίς ίχνος ειρωνείας αλλά με μπόλικη δόση μομφής για τον τρόπο που ζούμε οι περισσότεροι σήμερα.

Τι να πω???

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ούτε "υπεύθυνος" ούτε "ανεύθυνος" όπως λέει ο φίλος παραπάνω.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!

Εαν δεν αποσυρθεί μόνος του , θα πρέπει άμεσα να τον αποσύρουν για εξετάσεις κλπ.

Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που έκανε παρά μόνο εάν έχει πρόβλημα που σιγουρα έχει.

Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να με εγχειρήσει αυτός ο ανθρωπος.

δεν έχω λόγια

Τραγωδία...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sadengr
    Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ούτε "υπεύθυνος" ούτε "ανεύθυνος" όπως λέει ο φίλος παραπάνω.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!
    Εαν δεν αποσυρθεί μόνος του , θα πρέπει άμεσα να τον αποσύρουν για εξετάσεις κλπ.
    Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που έκανε παρά μόνο εάν έχει πρόβλημα που σιγουρα έχει.
    Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να με εγχειρήσει αυτός ο ανθρωπος.
    Το συμβάν είναι τραγικό και τον χαμό ενός 5χρονου αγγέλου δεν τον χωράει ο νους.. αυτός ο άνθρωπος μάλλον έχει σώσει και ζωές όμως και το πιθανότερο είναι ότι για μία τέτοια περίπτωση σε συνδιασμό με το υψηλό αίσθημα της ευθύνης που τον βάραινε, τον έκανε να ξεχάσει ακόμα και το ίδιο του το παιδί..

Άντε τώρα εσύ και ο καθένας από εμάς να ζυγιάσει την υπευθυνότητα και την ανευθυνότητά του.. σκέψου όμως ότι το μυαλό του δεν υπολόγισε τίποτα τη στιγμή που χρειάστηκε να παρευρεθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο για έναν άγνωστο -πιθανότατα- άνθρωπο που τον είχε άμεση ανάγκη και κρίνε κοιτάζοντάς το λίγο πιο σφαιρικά πριν πιάσεις τις πέτρες και του τις αμολήσεις στο κεφάλι.

Κανείς δεν του συγχωρεί αυτό που έκανε, ούτε όμως κι ο ίδιος τον ίδιο του τον εαυτό.. κρίμα το παιδάκι ρε γαμώτο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

.. σκέψου όμως ότι το μυαλό του δεν υπολόγισε τίποτα τη στιγμή που χρειάστηκε ...
    Γι'αυτό είναι αδικαιλόγητος, διότι από την θέση που βρίσκεται και για το λειτούργημα που ασκεί ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υπολογίζει και το παραμικρό ενδεχόμενο που θα μπορούσε να πάει κάτι στραβά.

Γι'αυτό σπούδασε και εκπαιδεύτικε, για να χρησιμοποιεί το "τσερβέλο" του, για να μην κάνει λάθη διαφορετικά να πάρουμε όλοι ένα νυστέρι και να βγούμε στην αγορά, δεν είναι δύσκολο, πρακτικη εξάσκηση θέλει.

Και να πεις ότι δεν έχει ξαναγίνει το ίδιο περιστατικό με παιδιά και σκυλιά κλειδωμένα στο αμάξι...
    ... αλλα αυτό νόμιζα γίνεται μόνο στους χαζοαμερικανούς...

...αδικαιολόγητος...

Παλαιό μέλος
    Γι'αυτό είναι αδικαιλόγητος, διότι από την θέση που βρίσκεται και για το λειτούργημα που ασκεί ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υπολογίζει και το παραμικρό ενδεχόμενο που θα μπορούσε να πάει κάτι στραβά. Γι'αυτό σπούδασε και εκπαιδεύτικε, για να χρησιμοποιεί το "τσερβέλο" του, για να μην κάνει λάθη διαφορετικά να πάρουμε όλοι ένα νυστέρι και να βγούμε στην αγορά, δεν είναι δύσκολο, πρακτικη εξάσκηση θέλει. Και να πεις ότι δεν έχει ξαναγίνει το ίδιο περιστατικό με παιδιά και σκυλιά κλειδωμένα στο αμάξι... ... αλλα αυτό νόμιζα γίνεται μόνο στους χαζοαμερικανούς... ...αδικαιολόγητος...
    Να τον κρεμασουμε δηλαδη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Να τον κρεμασουμε δηλαδη...

Mενελαε, δεν συμφωνω 100% με το φιλο μας αλλα εχει ενα point!

Oπως και να εχει, η κατασταση ειναι πολυ πιο ασχημη απ οσο μπορουμε να νιωσουμε εμεις που ειμαστε απ εξω και θα ελεγα οτι δεν εχουμε και το δικαιωμα να τον κρινουμε ετσι αβιαστα!

Προσωπικα θεωρω απιθανο να εκανα κατι τετοιο αλλα η πουτανα η ζωή ποτε δεν ξερεις τι θα σου φερει!

Ας αναπαυτει το παιδακι και ας βρει ψυχικη ηρεμια καποια στιγμη αυτος ο ανθρωπος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sadengr
    Γι'αυτό είναι αδικαιλόγητος, διότι από την θέση που βρίσκεται και για το λειτούργημα που ασκεί ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να υπολογίζει και το παραμικρό ενδεχόμενο που θα μπορούσε να πάει κάτι στραβά.
    Γι'αυτό σπούδασε και εκπαιδεύτικε, για να χρησιμοποιεί το "τσερβέλο" του, για να μην κάνει λάθη διαφορετικά να πάρουμε όλοι ένα νυστέρι και να βγούμε στην αγορά, δεν είναι δύσκολο, πρακτικη εξάσκηση θέλει.
    Και να πεις ότι δεν έχει ξαναγίνει το ίδιο περιστατικό με παιδιά και σκυλιά κλειδωμένα στο αμάξι...
    ... αλλα αυτό νόμιζα γίνεται μόνο στους χαζοαμερικανούς...
    ...αδικαιολόγητος...

Πάντα μΕ άρεσαν οι απόλυτοι άνθρωποι που δε συγχωρούν τα λαθη....των αλλων

Ευγε νέε μου
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν μπορώ να κρίνω τον άνθρωπο που έσωσε μια ζωή για να΄χάσει την ζωή το παιδί του. Κρίμα μόνο στο παιδί αλλά και στους δύο γονείς του, καθώς αυτοί είναι και εκείνοι που θα υποφέρουν απο τον χαμό του περισσότερο απο όλους τους άλλους.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    εγώ πάντως δεν νομίζω να την πάλευα μετά από κάτι τέτοιο ή θα σάλευα ή θα αυτοκτονούσα.....το παιδί μου ....κρίμα
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πάντα μΕ άρεσαν οι απόλυτοι άνθρωποι που δε συγχωρούν τα λαθη....των αλλων

Ευγε νέε μου
    Δεν μπορούσες να το έχεις πει καλύτερα !!!
    +1299

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
    εγώ πάντως δεν νομίζω να την πάλευα μετά από κάτι τέτοιο ή θα σάλευα ή θα αυτοκτονούσα.....το παιδί μου ....κρίμα
    Το κρίμα σαν λέξη .......... δεν περιγράφει ούτε το 1/1000000 ........

Ας αναπαυθεί το παιδάκι και συλληπητήρια στους γονείς.
    Μεγάλη προσοχή σε όλους εμάς που είμαστε γονείς.
    Βλέπω απίθανα πράγματα καθημερινά από το να αφήνουν το παιδί στο αμάξι με τη μηχανή να δουλεύει για να ''πεταχτούν'' στο περίπτερο μέχρι να το κλειδώνουν μέσα για να κάνουν τα ψώνια τους...
    Πόσο γρήγοροι είναι οι ρυθμοί της ζωής μας πια, ώστε να χάνουμε την ουσία της;

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πάντως δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να είμαι στη θέση του.........

Υπεύθυνος, Ανεύθυνος, Γιατρός, Πατέρας κλπ.

Νομίζω η βαρύτερη ιδιότητά του είναι "ΠΑΤΕΡΑΣ" και σαν βάζω τον εαυτό μου στη θέση του ....

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του ....
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 11:52
  2. Βρήκε τη μοτοσικλέτα του στο e-Bay!
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2005, 19:33
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2004, 18:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα