Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 79

Θέμα: Γιατρός ξέχασε τον 5χρονο γιο του στο αυτοκίνητο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πάντα μΕ άρεσαν οι απόλυτοι άνθρωποι που δε συγχωρούν τα λαθη....των αλλων

Ευγε νέε μου
    Οχι ρε φιλος,

Λαθος ειναι να γραψεις 1 + 1 = 3
    ή να ρίξεις πολύ αλάτι στο φαγητό...

Αυτό που έκανε δεν είναι λάθος!

Ή, για να μην φαίνομαι και απόλυτος όπως λες, λάθος θα ήταν εάν για μια στιγμή το παιδάκι ξέφευγε από την προσοχή του και έπεφτε π.χ. από το μπαλκόνι - αποτέλεσμα κακιάς στιγμής.

Αλλά εδώ δεν έχεουμε μια κακιά στιγμή . Έχουμε 9 ώρες !
    και θα ήταν περισότερες εάν δεν του τηλεφωνούσε η γυναίκα του.

Δεν ξέρω μου φαίνεται τρελό...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δε γινονται αυτα !!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sadengr
    αν η καθημερινη του ρουτινα ήταν να παει το παιδί στο σχολειο και μετα δουλεια τοτε η επειγουσα αλλαγη στο προγραμμα μαλλον εβαλε ενα τσεκ στην παραδοση του παιδιου....

και η κοπελια προχτες στα πατησια δε θεωρησε οτι στα 10' λεπτα που θα ελειπε στις 8 το πρωι θα ξυπναγε ο 7χρονος και θα βουταγε από το μπαλκονι

και η άλλη κοπελιά πριν 3 μηνες που πηγαινε βολτα το μωρο με το καροτσι και δε το ειχε δεμενο και κατεβαινοντας πεζοδρομιο εφυγε το παιδι μπροστα στο δρομο και περασε λεωφορειο

θεωρώ πως στο άκουσμα τετοιων τραγωδιών, οσοι εχουμε παιδια (δικά μας ή στο πολύ κοντινό μας περιβάλλον) το μονο που μπορουμε να κανουμε είναι να ανατριχιάζουμε και να πονάμε και μόνο στη σκέψη επανάληψης του σεναρίου....

ό,τι και να πεις, ο άνθρωπος αυτός πλέον είναι ο μεγαλύτερος κατήγορος του εαυτού του... δε σε χρειάζεται ...

........

Εγώ πάντως δεν θα ήθελα να με εγχειρήσει αυτός ο ανθρωπος.
    εγω παντως δεν θα ημουνα και τοσο σιγουρος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    ....

ό,τι και να πεις, ο άνθρωπος αυτός πλέον είναι ο μεγαλύτερος κατήγορος του εαυτού του... δε σε χρειάζεται ...
    τασο τα ειπες ολα !!!

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Δεν υπαρχουν λογια τετοιες στιγμες...απορω πραγματικα....ευθυνες??Κακια στιγμη??Τι σηζητατε τωρα,απλα χαθηκε ενα αγγελουδι με τρομερα ανυποφορο θανατο...μονο αυτο...ας αναπαυθει η ψυχουλα του και κουραγιο στους γονεις και προπαντων στον πατερα του που θα ζει με αυτην την τοσο πικρη αναμνηση και δεν θα επανελθει ισως ποτε ξανα.....κριμα.....
    Keep spamming!!!:a13:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε σεις ειναι τραγικο το γεγονος, ουτε και μπορω να φανταστω πως θα περασει την υπολοιπη ζωη ( ; ) του αυτος ο ανθρωπος...

ας μη το κανουμε πεδιο αντιπαραθεσεων...

Τραγικότατο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    παντως... εντυπωση μου κανει!

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?????????

ΕΝΑΣ??????

Οχι ρε φιλος,

Λαθος ειναι να γραψεις 1 + 1 = 3
    ή να ρίξεις πολύ αλάτι στο φαγητό...

Αυτό που έκανε δεν είναι λάθος!

Ή, για να μην φαίνομαι και απόλυτος όπως λες, λάθος θα ήταν εάν για μια στιγμή το παιδάκι ξέφευγε από την προσοχή του και έπεφτε π.χ. από το μπαλκόνι - αποτέλεσμα κακιάς στιγμής.

Αλλά εδώ δεν έχεουμε μια κακιά στιγμή . Έχουμε 9 ώρες !
    και θα ήταν περισότερες εάν δεν του τηλεφωνούσε η γυναίκα του.

Είσαι πολύ υπερβολικός φίλε.Ο άνθρωπος ήταν γιατρός που τον ειδοποίησαν επειγόντως να πάει να χειρουργήσει,δεν τον πήραν οι φίλοι του να πάει για καφέ ή για τσίπουρο.Σε στιγμές πανικού όλοι κάνουμε λάθη και παραλείψεις,κάποιες ανόητες και μηδαμινού ενδιαφέροντος και κάποιες άλλες που καταλήγουν σε τραγωδίες.Αυτός ο άνθρωπος ποτέ δε θα πάψει να κατηγορεί τον εαυτό του αλλά και ποτέ δεν θα πάψει να τρέχει στο νοσοκομείο όποτε η ζωή κάποιου συνανθρώπου μας κινδυνεύει
    Fortis Fortuna Adiuvat

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    παντως... εντυπωση μου κανει!

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?????????

ΕΝΑΣ??????

επειδη η λαρνακα ειναι μικρο μερος, κ δεν υπαρχουν πολλοι διακεκριμενοι χειρουργοι ορθοπεδικοι, εχω την εντυπωση οτι ξερω ποιος ειναι.

Αν ειναι αυτος, τοτε η κλινικη του ειναι σε σημειο που δεν ειναι περασμα. Ειναι σε σημειο που μονο αυτοκινητα περνανε απο την εθνικη διπλα. Κ δυστυχως για το παιδακι ειναι σε σημειο που δεν υπαρχουν αλλα κτιρια διπλα για να δημιουργησουν σκια, οπως συνεβαινε στο παλιο του ιατρειο. Επαναλαμβανω ΑΝ ειναι αυτος..

Δε μπορει να το χωρεσει ο νους μου οτι ενα παιδακι ψηθηκε στο φουρνο, οτι ο πατερας του το ξεχασε. Ουτε καν μπορω να φανταστω σε τι κατασταση ειναι τωρα

Επειδη ισως ξερω ποιος ειναι, με κανει κ αισθανομαι απιστευτα ασχημα κ αβολα. Αν ειναι ο ανθρωπος που νομιζω, επειδη εχουμε τσακωθει απειρες φορες στο παρελθον για καθημερινες χαζομαρες (μπροστα σε αυτο ολα ειναι χαζομαρες), σε κανει να αισθανεσαι περιεργα αναλογιζομενος τις ''καταρες'' που του εχεις ριξει

-εντιτ-

τελικα δεν ειναι αυτος. Δεν κανει το περιστατικο λιγοτερο τραγικο ομως.

"Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο κάτω ακριβώς από την κλινική, σε ανοικτό χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, όπου διακινούνται εκατοντάδες άνθρωποι και τα φιμέ τζάμια, δεν βοήθησαν στο να γίνει το παιδί αντιληπτό από τους διερχόμενους."

απο εδω

Τέτοιες τραγωδίες συμβαίνουν πολύ πιο συχνά από ό,τι νομίζει κανείς. Δεν αφήνουμε ποτέ, ούτε για λίγα λεπτά (πχ. πάω μέχρι το σούπερ μάρκετ και έρχομαι σε 5') μωρό που κοιμάται-παιδί-κατοικίδιο σε κλειστό αυτοκίνητο, ούτε καν όταν ο καιρός δεν είναι πολύ ζεστός. Επίσης, πολλές φορές παιδάκια κλείστηκαν μόνα τους σε αυτοκίνητα που βρήκαν ανοιχτά και δεν μπορούσαν μετά να ανοίξουν την πόρτα, οπότε προσοχή γενικότερα. Η θερμοκρασία μέσα στο αυτοκίνητο μπορεί να ανέβει επικίνδυνα και πολύ γρήγορα.
    safety doesn't happen by accident

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Είσαι πολύ υπερβολικός φίλε.Ο άνθρωπος ήταν γιατρός που τον ειδοποίησαν επειγόντως να πάει να χειρουργήσει,δεν τον πήραν οι φίλοι του να πάει για καφέ ή για τσίπουρο.Σε στιγμές πανικού όλοι κάνουμε λάθη και παραλείψεις,κάποιες ανόητες και μηδαμινού ενδιαφέροντος και κάποιες άλλες που καταλήγουν σε τραγωδίες.Αυτός ο άνθρωπος ποτέ δε θα πάψει να κατηγορεί τον εαυτό του αλλά και ποτέ δεν θα πάψει να τρέχει στο νοσοκομείο όποτε η ζωή κάποιου συνανθρώπου μας κινδυνεύει
    "δίπλα από την παιδική σχολική του τσάντα και με άδειο το μπουκάλι του με το νερό. Ήταν φαίνεται αδύνατο για το μικρό παιδί να εξέλθει του οχήματος, καθώς ήταν κλειδωμένο με το αυτόματο σύστημα κλειδώματος για περισσότερο από οκτώ ώρες."

μάλιστα.

οκ, σύμφωνει είμαι υπερβολικός....

το θέμα είναι να μην βρεθεις στο χειρουργικο του κρεβάτι ανοιγμένος και του τύχει κανένα έκτακτο περιστατικό και τον πιάσει πανικός...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    "Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο κάτω ακριβώς από την κλινική, σε ανοικτό χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, όπου διακινούνται εκατοντάδες άνθρωποι και τα φιμέ τζάμια, δεν βοήθησαν στο να γίνει το παιδί αντιληπτό από τους διερχόμενους."
    Το κέρατό μου, άφησε λέει και τα ηλεκτρικά παράθυρα λίγο ανοιχτά.. τι έγινε ρε γαμώτο.. δεν φώναξε έστω και λίγο ο μικρός.. δεν τον άκουσε κανείς..

Φυμέ τζάμι και έστω και λίγο ανοιχτό, κι όμως δεν ήταν αρκετό..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

οκ, σύμφωνει είμαι υπερβολικός....

το θέμα είναι να μην βρεθεις στο χειρουργικο του κρεβάτι ανοιγμένος και του τύχει κανένα έκτακτο περιστατικό και τον πιάσει πανικός...
    Είσαι υπερβολικότατος και εντελώς άστοχος.

ας μη δοκιμάσει ποτέ κανείς ένα μικρό κομματάκι από τον πόνο του εύχομαι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 11:52
  2. Βρήκε τη μοτοσικλέτα του στο e-Bay!
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2005, 19:33
  3. Απαντήσεις: 4