Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
στη χονταρα μωρε
Κοιτάξτε έναν που θέλει να με μπανάρει μόνιμα.![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
στη χονταρα μωρε
Κοιτάξτε έναν που θέλει να με μπανάρει μόνιμα.![]()
![]()
![]()
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Ζήτα βιβλιαράκι σέρβις. Αν έχει, θα έχουν καταγραφεί χιλιόμετρα και εργασίες και ο χρόνος που έγιναν αυτά. Βγάζεις άμεσα τα συμπεράσματά σου.
Αν πάλι δεν έχει, είναι κι αυτό ένα μείον.
Dura lex, sed lex.
Τα piaggio το παθαινουν αυτο.
Εχω ενα 50αρι runner απο κατω που γραφει το ψηφιακό 1250 χλμ. πραγματικά εχω κανει γυρω στα 7000 χλμ.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
oxi genika 99% ayto den ginetai. To conter exei kati poy legetai eeprom (des to google) poy physika den ginetai eykola erased me to gegonos oti aplos diakophke to reyma apo thn mpataria. Ara kapoios mallon mhdenise to konter epithdes gia ayton kai toy to edose piso.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisag
Γεια χαρά παιδιά. Μια ερώτηση. Πουλάει κάποιος ένα μπέβερλι 200 του 2003 και μου έχει πει πως είναι 30.000. το Μηχανάκι πάνω γράφει 1000 και το δικαιολογεί πως κάτι έγινε με τους πόλους της μπαταρίας και μηδενίστικαν τα χιλιόμετρα. Ο ίδιος υποστιρίζει πως μπορεί να μου το αποδείξει. Υπάρχει τέτοια περίπτωση ή να αρχίζω να αλλάζω γνώμη;
Opos eipan kai alloi prin balton na sto apodeijei, alla amfivallo an mporei na to kanei mprosta soy.