Όποιος με ένα γέμισμα μπορεί να φτάσει απο το σπίτι του στα σύνορα (Κρυσταλοπηγή,Προμαχώνας κτλ) και να επιστρέψει πάλι στη βάση του απλά δεν πρέπει να τον ανησυχεί η τιμή της βενζίνης (τουλάχιστον για τις βόλτες του).Απλά θα τις κάνει εκτός Ελλάδας![]()
Όποιος με ένα γέμισμα μπορεί να φτάσει απο το σπίτι του στα σύνορα (Κρυσταλοπηγή,Προμαχώνας κτλ) και να επιστρέψει πάλι στη βάση του απλά δεν πρέπει να τον ανησυχεί η τιμή της βενζίνης (τουλάχιστον για τις βόλτες του).Απλά θα τις κάνει εκτός Ελλάδας![]()
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
Αυτό το μέτρο είναι κομμένο και ραμένο στα γούστα του έλληνα. Χωρίς τέλη θα μπορεί ο καθένας να πάρει ένα κτήνος και να το βάλει κάτω από το σπίτι του για να πουλήσει μούρη στον γείτονα κάνοντας 1500 χλμ το χρόνο με 3 γεμίσματα![]()
![]()
πρωτα ανεβασαν τα τελη
τα πληρωσαμε κ τωρα σκεφτονται πως θα τα ξαναπληρωσουμε!
η αυξηση θα μπορει να ισχυει κ απο αυριο αλλα η αναπροσαρμογη των τελων απο το ......2012
γιατι πανω απολα η προνοια!!!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
οπως παει οποιος θα θελει να βαλει βενζινη θα πηγαινει με τα φιλαρακια του στο βενζιν-αδικο![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Από την άλλη όμως, το κουτί μου κάνει 5 χιλιάδες χιλιόμετρα τον χρόνο το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Τώρα έχει τέλη 320 και με το μοτέρ που έρχετε πάει στα 870, ίσως και παραπάνω, (για 2500cc το σκέφτομαι) ..... Μαλλον κερδισμένο με κόβω.
Το μηχανάκι κάνει περίπου 7-8 χιλιάδες χιλιόμετρα τον χρόνο. Εκεί έχουμε λίγο θέμα. Ειδικά με τα FCR(Βέβαια τα rr και τα gs που κυκλοφορούν μόνο στην Αθήνα ας πρόσεχαν)
Και τεσπά το 46% στα ασφάλιστρα των μηχανών νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρότερο κονδύλι. Τα οποία είναι ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΙ. Και εκεί νομίζω ότι ίσως πρέπει να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε με ασφάλειες στας ευρώπας.....
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
ξερει κανεις τιποτα για αυτο που λενε οτι θα καταργησουν τα τελη κυκλοφοριας και θα πανε τι βενζινη 2 ευρο????
αν ειναι δυνατον!!!!
τρεμω κ μονο στη σκεψη
καμια πληροφορια?
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Δυστυχώς έτσι φαίνεται
http://www.4troxoi.gr/default.php?pn...3&art_id=11373
Fortis Fortuna Adiuvat
To ακουσα κι εγω! και μαλλον προς τα κει παει!
Θα κοψουν τα τελη κυκλοφοριας και καποιο ποσο θα πληρωνεις οταν περνεις το οχημα ,κατι σαν τελος αποκτησης, και τα υπολοιπα θα πανε στην βενζινη!
Αυτα καταλαβα στα πανω πανω,αν κανω καπου λαθος σορρυ...
Αλλα οπως και να εχει αν παει 2 ευρω η βενζινη....
![]()
![]()
![]()
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
την κατσαμε
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
δε την κατσαμε...ας οργανωθουμε ρε πουστη μου μια φορα...κοινο συμφερον...επειδη καθοντε και την παιζουν μεσα στη βουλη οι μπουληδες, θα την πληρωνουμε εμεις?
τα ειπα και στο αλλο θρεντ, και ολοι λεγανε οτι την βαψαμε, τη γαμησαμε...αλλα δεν ειδα καποιον να εχει εστω τη διαθεση για να αντιδραση...
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, δε σημαινει οτι ντε και καλα εισαι αναρχικος, ουτε οτι υποκινεισαι απο καποιο κομμα...
Με την απαθεια των περισσοτερων, το μετρο θα περασει...η τακτικη του ''πεταω ενα μετρο στο τραπεζι και κοβω αντιδρασεις'' ειναι γνωστη...αμα ειστε ολοι της τακτικης, οχι ρε γμτ, τι κριμα, τι ωραια που ηταν παλια φτηνη η βενζινη...θα την πανε 3 ευρω και οχι μονο 2...
αν ειναι δυνατον...απο 1,1 περσυ τετοια εποχη, με πετραιλαικη κριση, φετος στο 1,50 και ολοι κανουν την παπια...
το να ανεβαζεις ετσι ενα ΒΑΣΙΚΟ καταναλωτικο αγαθο ειναι εγκλημα...ας βαλουν 3? το ψωμι και 1? το λιτρο που τρεχει απο τη βρυση...ετσι κι αλλιως θα τα καταναλωνουμε οποτε θα εχουν και απο κει εσοδα...
αντε ξυπνηστε μπας και οργανωθει τιποτα, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ανεξαρτητο...και μαζευτουν καπως...
και επειδη μερικο νομιζουν πως τους συμφερει κιολας...
ας διαβασουν εδω πως διαμορφωνεται η τιμη(με επιφυλαξη κατα ποσο ισχυει, αλλα απο τις παπαριες που μας αραδιαζουν καθε μερα σιγουρα ισχυει περισσοτερο)
http://www.moto.gr/forums/showthread...ED%E6%E9%ED%E7
Accipere quam facere praestat injuriam
οκ να μειωσουμε τις βολτες,πραμα που το εχουμε κανει ηδη βεβαια,
αλλα με το παπι δηλαδη που κανω 8000χμ το
χρονο για να παω στη δουλεια,ποσες φορες
θα τα πληρωσω τα γαμημενα τα τελη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Πανο ακου ενα καλο..
Πηγα σημερα στο βενζιν-αδικο και του λεω βαλε ενα 10αρικο
Μου απαντησε
Ειναι μεγαλος ο Λεκες???
![]()
![]()
Δεν γινονται αυτα που λες αμα ειναι να κατεβουμε για τον ηρακλη για τον Μπαοκ για τον Θρυλο κατι μπορει να γινει για τα αλλα ασε που να τρεχουμε τωρα..![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Ρωτησα εναν φιλο που δουλευει σε βενζιναδικο κ εναν σε βυτιοφορο κ μου ειπαν οτι θα αυξηθει ακομα αρκετα.
Αλλα δεν σας καταλαβαινω, η κυβερνηση θελει να σας γυμνασει με το να παρετε ποδηλατα κ να σας προστατευσει απο τα πεσιματα με την μηχανη που οτι εξοπλισμο κ να εχεις πονανε κ εσεις οι αχαριστοι παραπονιεστε για την βενζινη.
Αλλα ακομα κ για αυτους που δεν βαζουν μυαλο υπαρχη λυση:
http://www.youtube.com/watch?v=9o15EALghp0
Δοκιμασμενη
I find your lack of faith disturbing.