Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Μεγάλο Ταξίδι (Όχι το κακό): HELP!

the wolf lives in side me Το avatar του/της wolfman13

kalos se

katarxin kalos
    se sti parea....
    epidi den exo xrono na diavaso tis apantisis ton paidion.
    gia na sou apantiso pos prepei na pas.
    alla ama thes mporo na sta popo kai apo konta mias kai spoudazeis patra kai na se katatopiso arketa..
    makari na mporousa na se sinodepso alla to mixanaki mou vriskete se lithargo (axristia logo prosfatis toumpas)
    apanta apo edo an thes na vrethoume kai na sou po.
    Tous les autres produits chimiques utilisГ©s dans cette Г©tude Г©taient de qualitГ© pharmaceutique, nos chimiques prГ©sentent des activitГ©s nГ©matocides, cytotoxiques et antioxydantes 14,15,16,17.

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω από αυτά που είπαν ήδη οι συνφορουμίτες!!!!

Για επανάληψη όμως:

Καλό έλεγχο της μηχανής πριν ξεκινήσεις.....
    Αδιάβροχο γιατί ο Μάρτης κάνει τα δικά του..... και ο Απρίλης το ίδιο.....
    Την αυτονομία σου να προσέξεις μην μείνεις πουθενά από βενζίνη....
    Οδική βοήθεια.... η ιδέα της ασφαλιστικής είναι σωστή. Ψάξε πρώτα εκεί!!!!

Άντε και καλή διασκέδαση!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Και φυσικά να το κάνεις το ταξίδι έτσι όπως το σκέφτηκες !
    Ένα καλό έλεγχο στο μηχανάκι πριν (από έμπειρο τεχνικό κι όχι την τελευταία στιγμή) κι ένα καλό καφέ πρωί πρωί !
    Η προσωπική μου συμβουλή είναι…..
    Δώσε το χρόνο που πρέπει κι όχι που θα ήθελες !
    Και μη ξεχνάς ότι κάποια πράγματα στη ζωή μας , (κάποιες αρχές) δεν επαναλαμβάνονται !

Άδραξε τη στιγμή !
    Τη κάθε στιγμή !
    Καλους δρομους !

Νέο μέλος

φιλε

τσεκαρε λιγο το μηχανακι σου,δες τον αερα στα λαστιχα(αν εχεις μπαγαζια ή οχι)δες τα λαδια και ξεκινα κατα τις 10'00,οχι πολυ πρωι και παγωσεις.Οπως ειπανε και τα παιδια παρε και αδιαβροχα γιατι ειναι αρχες Απριλη.800 χλμ δεν ειναι Πατρα-Θεσ/νικη,αν ερθεις φυσικα απο Μπραλο,ειναι κατω απο 500 και 7 ωρες θα κανεις με πολλες και καλες στασεις.Προσεχε μονο προτου την Λαρισα,να εχεις βαλει βενζινη γιατι θα βρεις μετα απο πολλα χλμ βενζιναδικο.Αν φουλαρεις στην Πατρα,μετα θα χρειαστεις μετα την Λαμια λιγο προτου τον Βολο.Δε χρειαζεται να το σπασεις το μηχανακι.Με 150χλμ ειναι πολυ καλα.Και φυσικα οταν περασεις τα Τεμπη,βαλε λιγο ακομα βενζινη γιατι το τελευταιο βεζιναδικο ειναι λιγο μετα την Κατερινη στον Κορινο,ενα μεγαλο της SHELL που εχει και απεναντι.Προσεχε μονο τα διοδια που ειναι μεχρι την Λαμια και λιγο μετα.Ειναι μικρα και ολοι ερχοντε πατημενοι στο γκαζι και στα τελευταια πατανε ολοι φρενο για να μπουνε πρωτοι,επειδη εχουν μονο 2 ταμεια.Τα ψιλα να τα εχεις καπου ευκολα γιατι πολλοι πουστηδες δεν σ'αφηνουν να περασεις ετσι τα διοδια.Μονο κατι γυναικες αφηνουν ή κανα πιτσιρικας.Τι αλλο να σε πουμε,αν το μηχανακι σου λες οτι ειναι καλο και απροβληματιστο,ξεκινα χωρις αγχος και σιγα-σιγα,δεν χρειαζεται να το σπασεις,ουτε να κανεις προσπερασεις αν δεν εισαι 100% σιγουρος.

"Παππούς" -- (22-05-02) Το avatar του/της jimbar

Συνονόματε Καλή σου μέρα ...

Καλώς μας είρθες και φυσικά καλό ταξιδάκι ... να'χεις

Είναι φυσικό να σκεφτείς ότι «ίσως» και ας λένε μερικοί ότι θέλουν. Από την άλλη, TransAlp-άκιας και εγώ [XL650V], θα σου έλεγα ότι μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα εκπλαγείς από το γεγονός ότι ΔΕΝ θα κάνεις 8 ώρες αλλά ίσως 10 ή 12. και αυτό διότι όπως είπε και ο NLS, καλό είναι όταν σταματήσεις για βενζίνη, να καθίσεις για κάμποσο να ξεκουραστείς. Πάντως αυτά που σου γράφουν τα παιδιά [Stefanos, Sef, Takiskan & PeriklisK] δεν είναι καθόλου άσχημα. Ένα σέρβις δυο μέρες πριν [για να μπορέσεις να παρατηρήσεις και να διορθωθούν τα προβλήματα – αν υπάρξουν φυσικά] είναι πάντα καλό.

Μην αγχώνεσαι λοιπόν, θα είναι πραγματικά μαγευτικά. Ίσως να κουραστείς λίγο αλλά θα το ευχαριστηθείς αν δεν το «τσιτώνεις».

Εύχομαι να μπορέσω να σου στείλω [attach έτσι δεν το λένε;;] την πιο κοντινή διαδρομή 691,2 χλμ από Πάτρα έως Κομοτηνή [πηγή από το Autoroute 2002 που έχω], αλλά και πάλι δεν θα κάνεις 8 ώρες.

Αυτά. Καλό δρόμο και περιμένουμε νέα σου στην επιστροφή ή τουλάχιστον όταν φτάσεις.
    Να’σαι καλά … Και μην αγχώνεσαι !!!

Τζίμης
    6976 / 41 19 13
    - - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -

ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!

Re: φιλε

Αρχικά δημιουργήθηκε από lagel
    τσεκαρε λιγο το μηχανακι σου,δες τον αερα στα λαστιχα(αν εχεις μπαγαζια ή οχι)δες τα λαδια και ξεκινα κατα τις 10'00,οχι πολυ πρωι και παγωσεις.Οπως ειπανε και τα παιδια παρε και αδιαβροχα γιατι ειναι αρχες Απριλη.800 χλμ δεν ειναι Πατρα-Θεσ/νικη,αν ερθεις φυσικα απο Μπραλο,ειναι κατω απο 500 και 7 ωρες θα κανεις με πολλες και καλες στασεις.Προσεχε μονο προτου την Λαρισα,να εχεις βαλει βενζινη γιατι θα βρεις μετα απο πολλα χλμ βενζιναδικο.Αν φουλαρεις στην Πατρα,μετα θα χρειαστεις μετα την Λαμια λιγο προτου τον Βολο.Δε χρειαζεται να το σπασεις το μηχανακι.Με 150χλμ ειναι πολυ καλα.Και φυσικα οταν περασεις τα Τεμπη,βαλε λιγο ακομα βενζινη γιατι το τελευταιο βεζιναδικο ειναι λιγο μετα την Κατερινη στον Κορινο,ενα μεγαλο της SHELL που εχει και απεναντι.Προσεχε μονο τα διοδια που ειναι μεχρι την Λαμια και λιγο μετα.Ειναι μικρα και ολοι ερχοντε πατημενοι στο γκαζι και στα τελευταια πατανε ολοι φρενο για να μπουνε πρωτοι,επειδη εχουν μονο 2 ταμεια.Τα ψιλα να τα εχεις καπου ευκολα γιατι πολλοι πουστηδες δεν σ'αφηνουν να περασεις ετσι τα διοδια.Μονο κατι γυναικες αφηνουν ή κανα πιτσιρικας.Τι αλλο να σε πουμε,αν το μηχανακι σου λες οτι ειναι καλο και απροβληματιστο,ξεκινα χωρις αγχος και σιγα-σιγα,δεν χρειαζεται να το σπασεις,ουτε να κανεις προσπερασεις αν δεν εισαι 100% σιγουρος.

.................................................................................................... ..

Lagel, σόρρυ φίλε δεν είχα δει το μήνυμά σου … για να βάλω το όνομά σου μαζί με τα παιδιά …

Λοιπόν φίλε μη μασάς τίποτε!
    Καταρχήν έχεις Honda Transalp που είναι το Νο1 αξιόπιστο μηχανάκι.
    Κατά δεύτερο τι του λέτε του ανθρώπου ρε παιδιά?
    Να πάρει μαζί του σύνεργα και οδικές ασφάλειες και να κάνει service στη μηχανή πριν ξεκινήσει και τρίχες κατσαρές...
    Που θα πάει δηλαδή και θέλει τόση προετοιμασία και τόσα πράγματα να κουβαλήσει μήπως και συμβεί κάτι. Στην έρημο?
    Στην Ελλάδα θα κάνει ένα ταξιδάκι Πάτρα - Θεσ/νικη.
    Σιγά τα ωα! Αφού το λέει ο άνθρωπος το μηχανάκι του από μηχανολογικής πλευράς είναι μια χαρά. Οπότε μια χαρά θα πάνε όλα. Το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι τον εαυτό του να μη βραχεί ή κρυώσει γιατί ο καιρός είναι ακόμη πολύ επικίνδυνος.
    Μη ανησυχείς για τίποτε φίλε μου.
    Ξεκίνησε, απόλαυσε τη διαδρομή και να ξέρεις ότι αυτό το ταξίδι θα το θυμάσαι πάντα, γιατί θα είναι το πρώτο μεγάλο σου. Ολοι το θυμούνται αυτό. Ακόμη θα θυμάσαι όλα αυτά που φοβόσουν πριν ξεκινήσεις και θα γελάς. Εχω πάντως να σου προτείνω μια εναλλακτική διαδρομή.
    Αντί να πας από Κόρινθο, Ελευσίνα κ.λ.π. να έρθεις από τα μέρη μας.
    Εξηγούμαι. Πήγαινε στο Ρίο, πάρε το φέρυ (για πόσο ακόμη...) και ξεκίνα από Αντίριο για Αγρίνιο, Άρτα (κερνάω καφεδάκι αν σταματήσεις), Ιωάννινα (βάλε βενζίνη) και συνέχισε για Μέτσοβο, Μηλιά και Γρεβενά (ξαναβάλε βενζίνη). Εκεί θα πάρεις την Εγνατία και θα βγεις μέσα σε μία ώρα και λίγο στη Βέροια και από κει Θεσ/νικη. Είναι πολύ όμορφη διαδρομή, αλλά, προσοχή, να γίνει αν ο καιρός είναι καλός. Αλλιώς ξέχνα το. Αστο για άλλη φορά.
    Καλό δρόμο και μη ξεχνάς να μη μασάς τίποτε.
    Αν σε οποιαδήποτε δυσκολία παραμένεις ψύχραιμος όλα αντιμετωπίζονται.
    Σημασία δεν έχει ο προορισμός,
    αλλά το ταξίδι...

Πάτρα - Κομοτηνή 691,2 χλμ

εδώ είμαστε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	patra - komotini.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	97,7 KB 
ID:	1263

δεν επέστρεψα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από parji
    Λοιπόν φίλε μη μασάς τίποτε!
    Καταρχήν έχεις Honda Transalp που είναι το Νο1 αξιόπιστο μηχανάκι.
    Κατά δεύτερο τι του λέτε του ανθρώπου ρε παιδιά?
    Να πάρει μαζί του σύνεργα και οδικές ασφάλειες και να κάνει service στη μηχανή πριν ξεκινήσει και τρίχες κατσαρές...
    Που θα πάει δηλαδή και θέλει τόση προετοιμασία και τόσα πράγματα να κουβαλήσει μήπως και συμβεί κάτι. Στην έρημο?
    Στην Ελλάδα θα κάνει ένα ταξιδάκι Πάτρα - Θεσ/νικη.
    Σιγά τα ωα! Αφού το λέει ο άνθρωπος το μηχανάκι του από μηχανολογικής πλευράς είναι μια χαρά. Οπότε μια χαρά θα πάνε όλα. Το μόνο που πρέπει να προσέξει είναι τον εαυτό του να μη βραχεί ή κρυώσει γιατί ο καιρός είναι ακόμη πολύ επικίνδυνος.
    Μη ανησυχείς για τίποτε φίλε μου.
    Ξεκίνησε, απόλαυσε τη διαδρομή και να ξέρεις ότι αυτό το ταξίδι θα το θυμάσαι πάντα, γιατί θα είναι το πρώτο μεγάλο σου. Ολοι το θυμούνται αυτό. Ακόμη θα θυμάσαι όλα αυτά που φοβόσουν πριν ξεκινήσεις και θα γελάς. Εχω πάντως να σου προτείνω μια εναλλακτική διαδρομή.
    Αντί να πας από Κόρινθο, Ελευσίνα κ.λ.π. να έρθεις από τα μέρη μας.
    Εξηγούμαι. Πήγαινε στο Ρίο, πάρε το φέρυ (για πόσο ακόμη...) και ξεκίνα από Αντίριο για Αγρίνιο, Άρτα (κερνάω καφεδάκι αν σταματήσεις), Ιωάννινα (βάλε βενζίνη) και συνέχισε για Μέτσοβο, Μηλιά και Γρεβενά (ξαναβάλε βενζίνη). Εκεί θα πάρεις την Εγνατία και θα βγεις μέσα σε μία ώρα και λίγο στη Βέροια και από κει Θεσ/νικη. Είναι πολύ όμορφη διαδρομή, αλλά, προσοχή, να γίνει αν ο καιρός είναι καλός. Αλλιώς ξέχνα το. Αστο για άλλη φορά.
    Καλό δρόμο και μη ξεχνάς να μη μασάς τίποτε.
    Αν σε οποιαδήποτε δυσκολία παραμένεις ψύχραιμος όλα αντιμετωπίζονται.
    εμ - αυτό ήθελα να πω κι εγώ - σιγά δεν πάει στον γύρο της ανατολίας - δεν χρειάζεται (σχεδόν) τίποτα - κόσμο πάντα θα έχει στο 90% της διαδρομής - οι διάφορες express πάνε παντού - μερικές ασφάλειες άντε και καμιά σαμπρέλα (για να μη τους περιμένει) και είναι οκ... εννοείται φουλ έλεγχος πριν λάδια, ξύδια, αέρηδες κλπ. και τέρμα - ειδικά αν κάνει τις στάσεις σε κάθε γέμισμα το μηχανάκι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα καταλάβει ΚΑΝ ότι έκανε κάτι, ενώ και ο οδηγός θα περάσει καλά

η παρέα για μένα είναι βασική και όχι μόνο για λόγους ανάγκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από parji
    ... Πήγαινε στο Ρίο, πάρε το φέρυ (για πόσο ακόμη...) ...

καλώς τον ερωτευμένο ... που είσαι βρε μικρέ ;

το "για πόσο ακόμη ..." δεν το κατάλαβα. Για όσο υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει, να «ανεβαίνουν» στην Ήπειρο και να ξεμουδιάζουν τα πόδια τους, να πίνουν τον καφεδάκο τους, να κοιτάνε τους γλάρους και να τρώνε τα σουβλάκια που μία ώρα πριν νιαούριζαν ή γάβγιζαν πριν συνεχίσουν την ανάβαση.

Και ευτυχώς που υπάρχουν και τα «φέρη» διότι δεν μας βλέπω καλά να πληρώνουμε 7 ευρόπουλα για ένα εισιτήριο. Ξέρεις πόσα σουβλάκια μπορώ να φάω με τόσα ;;;;

Την καλημέρα μου στα παιδιά «σου» …

Νέο μέλος

ΩΩΡΕΕΕΕΕ ΠΑΙΔΕΣ!!!!!!!

Απο τις πιο ομορφες διδρομες που εχω κανει.Θεσ/νικη-κοζανη-πενταλοφο-κονιτσα-ιωαννινα-αρτα-πρεβεζα-λευκαδα-αγρινιο-ναυπακτο-ριο κλπ.Τωρα για να κανουμε κατι τετοιο,πρεπει να εχουμε και καμια 300ευρω μαζι μας για π/σ/κ.Γαμω την κοινωνια μου!!!!!!!!!!!!

Re: ΩΩΡΕΕΕΕΕ ΠΑΙΔΕΣ!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από lagel
    Απο τις πιο ομορφες διδρομες που εχω κανει.Θεσ/νικη-κοζανη-πενταλοφο-κονιτσα-ιωαννινα-αρτα-πρεβεζα-λευκαδα-αγρινιο-ναυπακτο-ριο κλπ.Τωρα για να κανουμε κατι τετοιο,πρεπει να εχουμε και καμια 300ευρω μαζι μας για π/σ/κ.Γαμω την κοινωνια μου!!!!!!!!!!!!

Θυμάσαι με πόσες δραχμές το κάναμε αυτό?
    Τώρα με το κολοευρώ μας έχουν πιάσει το κώλο όλοι...
    Δουλεύουμε δουλεύουμε και δε μας μένει ούτε ένα σεντ στο τέλος του μήνα...
    αλλά το ταξίδι...

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimbar
    καλώς τον ερωτευμένο ... που είσαι βρε μικρέ ;

το "για πόσο ακόμη ..." δεν το κατάλαβα. Για όσο υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει, να «ανεβαίνουν» στην Ήπειρο και να ξεμουδιάζουν τα πόδια τους, να πίνουν τον καφεδάκο τους, να κοιτάνε τους γλάρους και να τρώνε τα σουβλάκια που μία ώρα πριν νιαούριζαν ή γάβγιζαν πριν συνεχίσουν την ανάβαση.

Και ευτυχώς που υπάρχουν και τα «φέρη» διότι δεν μας βλέπω καλά να πληρώνουμε 7 ευρόπουλα για ένα εισιτήριο. Ξέρεις πόσα σουβλάκια μπορώ να φάω με τόσα ;;;;

Την καλημέρα μου στα παιδιά «σου» …
    Που σαι Τζιμ???? με το για πόσο ακόμη εννοεί για τη γέφυρα!!! Καλά είναι τα φέρυ δε λέω αλλά θα γλυτώνουμε πολύ χρόνο στο πήγαινε έλα.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    moto trans
    odiki voi8ia moto
    til 2109412200
    kin 6973694444

den tous ksero tous tipou den tous exo xrisimopioisi ala mono aftous ksero
    kalo taksidi

ke ama ftasis pare doro tou milaber mia mpougatsa me tiri apo to forum
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Που σαι Τζιμ???? με το για πόσο ακόμη εννοεί για τη γέφυρα!!! Καλά είναι τα φέρυ δε λέω αλλά θα γλυτώνουμε πολύ χρόνο στο πήγαινε έλα.....
    Αυτό ακριβώς Περικλή εννοώ!
    Και που 'σαι...σε περιμένουμε στο άλλο από κει..ξέρεις εσύ...
    αλλά το ταξίδι...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το κακο παραδειγμα
    από kawasaki ZX-12 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 09:44
  2. που ειναι το κακο της υποθεσης
    από ela ela στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 15:36