Ξέρει κανείς πού μπορούμε να βρούμε αδιάρρηκτες τάπες βενζίνης για την μηχανή και για το αυτοκίνητο???
Θυμάστε σε κάτι ταινίες του 80 τύπου ρόδα τσάντα και κοπάνα που έκλεβαν βενζίνη για να κάνουν καμία βόλτα.Εκεί θα φτάσουμε
Ξέρει κανείς πού μπορούμε να βρούμε αδιάρρηκτες τάπες βενζίνης για την μηχανή και για το αυτοκίνητο???
Θυμάστε σε κάτι ταινίες του 80 τύπου ρόδα τσάντα και κοπάνα που έκλεβαν βενζίνη για να κάνουν καμία βόλτα.Εκεί θα φτάσουμε
Αποχή ... ΜΜΜ κοκ Πάντως και εκδρομή με πούλμαν πάω !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ηδη το εχουν γαμησει με τη βενζινη...αμα την ανεβασουν κι αλλο, θα πρεπει να κανουμε κατι οργανωμενα...
Πάντως , σαν γενική ιδέα , θεωρώ δίκαιο και οικολογικό κάποιος να πληρώνει τέλη ΚΑΙ ασφάλεια αναλόγως την χρήση που κάνει στο όχημα…
Μακάρι , να έρθουν εποχές που θα χρησιμοποιούμε μόνο ΜΜΜ και οχήματα που δεν ρυπαίνουν…
Φυσικά ,όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο «καπέλο» θα βάλουν στην βενζίνη…
Ευτυχως που ακομα εχω φοιτητικο πασο...................ευτυχως που δεν βγαζουμε ακομα αδειες κυκλοφοριας στα ποδηλατα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μ.Μ.Μ τερμα οι ανεσεις και οι πολυτελειες.
Αρχησαμε την καλοκαιρινη περιοδο με τις καλυτερες ανακοινωσεις..............''ΤΥΧΑΙΟ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ''
Συγνώμη ρε σύντροφοι αλλά βλέπω, κάτι αχ και βαχ , και ότι αν πάει η βενζίνη στα 2 ευρώ θα έχουμε μαζικές αυτοκτονίες .... υπερβολές . Εδώ πήγε από το 0.8 στο 1.6 και το κάναμε γαργάρα , τώρα που συνηθίσαμε θα αντιδράσουμε ? Όσοι δεν μπορούν θα κόψουν όπου βρουν και οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν κανονικά να καταναλώνουν . Και πως γίνεται στην Ελλάδα της γενιάς των 700 (σύντομα 500) να συντηρούνται οι τιμές εκεί που είναι ??? Η λογική είναι μία , ότι όσο και και να κλαιγόμαστε , έχουν οι περισσότεροι από μια καβατζα , μια δεύτερη δουλειά , ένα αδήλωτο νοίκι κάποια εκμετάλλευση και γενικά αδήλωτα (ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες) εισοδήματα . Τα ξέρουν αυτά οι κυβερνώντες , που δεν φυσικά δεν ειναι καλύτεροι , και μια και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να φορολογήσουν εκεί που πρέπει , τα μαζεύουν πλαγίως
|Κρίσή σου λέει και είναι η Μύκονος γεμάτη φοιτητές με φουσκωμένες τσέπες που ψοφάνε για γκλάμουρ και μόστρα κάθε ΣΚ ....
Ας πάει 2 εβρω λοιπόν ... Αντε, η πάπια μου που γεμίζει με 6 εβρα πλέον θα γεμίζει με 7 .
Στεναχώρια μου
Modenas Kriss 125
θα συμπαρασυρει κι ολα τα καταναλωτικα προιοντα μιας και τα τελευταια χρονιαΑρχικά δημιουργήθηκε από mars696
Αλλα οπως και να εχει αν παει 2 ευρω η βενζινη....
οι τεμπελιδες των εταιρειων κανουν τις μεταφορες των προιοντων με αυτοκινητα
αντι να τα φορτωνονται στην πλατη..
και σαν να μην εφτανε αυτο, χρησιμοποιουν και αυτοκινητα που καινε βενζινη..
απαραδεχτη συνηθεια..
το να παρακολουθεις μονο σταρ τσανελ σε κανει να πιστευεις οτι τελικα ζεις στην ελβετια κι οχι στην ελλαδα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
|Κρίσή σου λέει και είναι η Μύκονος γεμάτη φοιτητές με φουσκωμένες τσέπες που ψοφάνε για γκλάμουρ και μόστρα κάθε ΣΚ ....
[/B]
εγω παντως τους περισσοτερους φοιτητες που ξερω τους βλεπω να κανουν δουλειες του ποδαριου
για να τσονταρουν στο μηνιατικο που παιρνουν απο την οικογενεια..
Δεν βλέπω σταρ φίλε μου .. κάθε μέρα τους βλέπω τους βλέπω λαιβ στα μπαρ της Μύκονου και στο σουπερ παρανταις ... Σήμερα σε ενα κολλητό του χρεώσανε εσπρεσο φρεντο και ένα μπουκαλάκι νερό 7.5 εβρω στην ....Αρχικά δημιουργήθηκε από mparmpanik
το να παρακολουθεις μονο σταρ τσανελ σε κανει να πιστευεις οτι τελικα ζεις στην ελβετια κι οχι στην ελλαδα.
εγω παντως τους περισσοτερους φοιτητες που ξερω τους βλεπω να κανουν δουλειες του ποδαριου
για να τσονταρουν στο μηνιατικο που παιρνουν απο την οικογενεια..
Modenas Kriss 125
Η μοναδική σοβαρή αντίδραση πάντως ,γιατί είμαστε πολύ χαβαλέδες στην Ελλάδα, είναι ο περιορισμός της κατανάλωσης.
Αχ αυτες οι επιτροπες....ποιοι ειναι τα μελη τους?
Τιποτα συγγενεις υπουργων που εχουν τελειωσει το γυμνασιο υποθετω...
Απο που αντιγραφουν ιδεες? Σε αλλες χωρες (διαβαζα σε αρθρο του Καραχαλιου απο το ΜΟΤΟ)
σε χρεωνουν αναλογα με το ποσα χλμ κανεις καθε χρονο και ΠΟΥ!!!
Δηλαδη αν τα κανεις σε επαρχιακους δρομους η χρεωση ειναι μικροτερη...
Δεν μπορουν να αντιγραψουν απο κει?
Εγω με το ταπεινο ΧΤακι μου δηλαδη θα πληρωνω τριπλασια τελη κυκλοφοριας (κανοντας ενα προχειρο υπολογισμο)
Και ο τουρισμος ? Πως θα φανει στους ξενους οταν θα γραφουν οι ταξιδιωτικοι οδηγοι τιμες βενζινης για τη χωρα μας? Βαλε και τα διοδια...
Η χαζομαρα παει συννεφο που λενε...
Γινονται τεραστια αλματα προς τα πισω. Γενικοτερα το μελλον ειναι μαυρο χαλι. 2ευρω για καυσιμο, κατι ακουσα καταργειται ο βασικος μισθος!!! Ολες οι τιμες αυξανονται...
Παμε ισα με 15 χρονια πισω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Η μοναδική σοβαρή αντίδραση πάντως ,γιατί είμαστε πολύ χαβαλέδες στην Ελλάδα, είναι ο περιορισμός της κατανάλωσης.
οι βενζιναδες παντως λενε οτι η πτωση στην καταναλωση εινια στο 40%...δεν ξερω αν ειανι τοσο πολυ, αλλα σιγουρα ειναι σημαντικη...πολυς κοσμος πλεον ζοριζεται πολυ με την βενζινη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Δεν γινονται αυτα που λες αμα ειναι να κατεβουμε για τον ηρακλη για τον Μπαοκ για τον Θρυλο κατι μπορει να γινει για τα αλλα ασε που να τρεχουμε τωρα..![]()
αυτο ειναι το προβλημα μας δυστυχως...για κανα euro, καμια eurovision, και γενικα για καμια μαλακια καλη ειμαστε...μεχρι εκει![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
οι βενζιναδες παντως λενε οτι η πτωση στην καταναλωση εινια στο 40%...δεν ξερω αν ειανι τοσο πολυ, αλλα σιγουρα ειναι σημαντικη...πολυς κοσμος πλεον ζοριζεται πολυ με την βενζινη...
Εχει μειωθει αρκετα. Στους δρομους της Θεσσαλονικης που ειναι πιο μαζεμενα τα πραματα δεν ειναι οπως παλια.
Και πλεον κυκλοφορουν αρκετα αυτοκινητα γεματα επιβατες και οχι οπως πρωτα που ηταν 1 επιβατης ανα αυτοκινητο.
Το μέτρο αυτο (εαν εφαρμοστει) δε συμφέρει καθόλου εμάς που έχουμε μηχανάκι απο απόσυρση με τέλη κυκλοφορίας 3 ευρω![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais