απλα αμορφωτη....Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
απλά ....ΓΚΣύπνια!!
![]()
![]()
ΓΚΖυΜπνια ειναι το σωστο![]()
![]()
![]()
απλα αμορφωτη....Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
απλά ....ΓΚΣύπνια!!
![]()
![]()
ΓΚΖυΜπνια ειναι το σωστο![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
U 2, get a room![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εγω παλι επειδη τους U 2 δεν τους γουσταρω καθολου θα εγραφα:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
U 2, get a room![]()
''U 2 die bloody motherfuckers !!!!!!!''
αλλα δε βαριεσαι...
![]()
![]()
![]()
και αλλαξε τη σημαια σου!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
ΥΣ: Με το που εκοψα το τσιγαρο , πηρα 5 κιλα, αλλα λιγο πολυ το ηξερα οτι θα συνεβαινε!
![]()
Πάλι καλά που ήταν 5... Ρώτα κι άλλους....![]()
![]()
Give me fuel, Give me fire
Το 84 το ξεκινησα.Το 89 το εκοψα για 9 μηνες.....το ξαναρχησα για χαρη ενος εργοδηγου στην δουλεια που συνεχως στα διαλειματα ελεγε ''ελα ρε Μανολακη να κανουμε αυτη την δουλεια 5 λεπτα εσυ που δεν καπνιζεις''και μου πηδαγε το διαλειμα.!!!
Το ξαναεκοψα 2 χρονια αργοτεςρα για 2 μηνες.
Και τις 2 φορες καπνιζα τσιγαρο(πακετο)και για 3 μερες ειχα παρενεργειες,δηλαδη σφιξιμο στο στομαχι,νευρα...
Το 2006 μετα απο αλλεργικο ασθμα που επαθα απο τα χρωματα των υποβρυχιων,ο γιατρος νομιζοντας οτι ευθυνετε το τσιγαρο,μου εθεσε ενα διλλυμα.
Ή το κοβεις,ή σε 2-3 χρονια θα ζεις με την φιαλη οξυγωνου....
Την αλλα μερα το πρωι το τσιγαρο βγηκε απο την ζωη μου,μια για παντα.
Το μονο που θα σημειωσω ειναι,οτι τοτε καπνιζα καπνο(στριφτο)και με το κοψιμο δεν ειχα τις παρενεργειες που ειχα πριν.
Πολλυ βοηθαει το οτι ουτε η γυναικα μου ειναι καπνιστρια.Αν ηταν σιγουρα θα ειχα μπει στον πειρασμο να αναψω ενα.
Οποτε διδαγμα,κοψτε το τσιγαρο,στειλτε την καπνισταρια γυναικα σας στην μανα της και βρειτε κανενα πιπινι για την πισω θεση της μοτο σας.....![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από manosamos
Οποτε διδαγμα,κοψτε το τσιγαρο,στειλτε την καπνισταρια γυναικα σας στην μανα της και βρειτε κανενα πιπινι για την πισω θεση της μοτο σας.....![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Αι σιχτιρ,
Διαβάζοντας ψήθηκα και εγώ. Ας είναι το τελευταίο πακέτο αυτο που έχω πάνω μου. Ελπίζω σύντομα να εξιστορώ τους καλύτεροθς χρόνους στο ποδήλατο.
(Αλλα το ρημάδι, πάει τόοοοσο με τη βραδυνή μπύρα....)
Το θέμα ειναι οτι για να κανεις καλυτερους χρονους στο ποδηλατο πρεπει να κοψεις και τη βραδινη μπυραΑρχικά δημιουργήθηκε από dimval
Αι σιχτιρ,
Διαβάζοντας ψήθηκα και εγώ. Ας είναι το τελευταίο πακέτο αυτο που έχω πάνω μου. Ελπίζω σύντομα να εξιστορώ τους καλύτεροθς χρόνους στο ποδήλατο.
(Αλλα το ρημάδι, πάει τόοοοσο με τη βραδυνή μπύρα....)![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ωπα αδελφέ, η μπύρα έχε βιταμίνες. Σαν φρουτο δες το, βραδινό. Πρεπει να τρώμε 2-3 την ημέρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το θέμα ειναι οτι για να κανεις καλυτερους χρονους στο ποδηλατο πρεπει να κοψεις και τη βραδινη μπυρα![]()