SA TA PERISTERIA KANEIS ESY KA8ESE PANW STA KSENA MHXANAKIA KAI AMOLAS KOUTSOULIES....
SA TA PERISTERIA KANEIS ESY KA8ESE PANW STA KSENA MHXANAKIA KAI AMOLAS KOUTSOULIES....
Ρε δεν εκατσα πανω.. Εκατσα διπλα λεω!!
http://www.youtube.com/watch?v=lxDDJu4Sgco&feature=player
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Εθεαθει.. η μαλον.Ειναι εδω (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ενα 1000ς κ3-4 με yoshimuria και πλαινες βαλιτσες (σαμαρια) με νουμερα ΜΕΚ.....Ηταν εξω απο καφετερια η ξενωνα...
Πηγα εκατσα διπλα στο μηχανακι για λιγο αλλα δεν φανηκε..
Ποιος εισαι ρε φιλε?
Ο bikerted ήταν![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ts ts ts mas anastatwse... den eipe koubenta.... hr8e sta merh tou genikou gramatea tou sv club kai den eipe tipota....
NTROPH
AISXOS!!!!!!!!!
έχει μια βδομάδα άδεια και θα κάνει τον γύρο της Ελλάδας απο επαρχιακούς....![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε η επομενη αδεια (αν ειναι και μηνας ακομα καλυτερα) εξωτερικο!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
ts ts ts mas anastatwse... den eipe koubenta.... hr8e sta merh tou genikou gramatea tou sv club kai den eipe tipota....
NTROPH
AISXOS!!!!!!!!!
![]()
Nτρέπομαι αλλά επιφυλάσωμε για την επόμενη!!!!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Εθεαθει.. η μαλον.Ειναι εδω (ΚΑΣΤΟΡΙΑ) ενα 1000ς κ3-4 με yoshimuria και πλαινες βαλιτσες (σαμαρια) με νουμερα ΜΕΚ.....Ηταν εξω απο καφετερια η ξενωνα...
Πηγα εκατσα διπλα στο μηχανακι για λιγο αλλα δεν φανηκε..
Ποιος εισαι ρε φιλε?
Ρε φίλε.......
Δυό καρέκλες πίσω απ' το μηχανάκι καθόμουνα......
![]()
Next Time
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Σημερα γυροφερνα στα Γιαννενα με το κουτι και εβλεπα συνεχεια ενα μπλε 1000.
Με προσπερασε και του κορναρα στην Ανατολη βγαινοντας στην διασταυρωση προς Πανεπιστημιο αλλα μαλλον δεν το καταλαβε.
![]()
![]()
\\Στα Γιαννενα ειμαστε τουλαχιστον 6 SV.Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
Σημερα γυροφερνα στα Γιαννενα με το κουτι και εβλεπα συνεχεια ενα μπλε 1000.
Με προσπερασε και του κορναρα στην Ανατολη βγαινοντας στην διασταυρωση προς Πανεπιστημιο αλλα μαλλον δεν το καταλαβε.
![]()
![]()
Eγω εχω μαυρο 1000 με 2 TRS YOSHIMURIA
ενα μαλλον γιατι το αλλο αριστερο εμεινε μισο.
αν περασεις ξανα απο Γιαννενα ελα να βρεθουμε στη λεσχη μοτοσυκλετιστων. ειμαι καθε βραδυ εκει τις καθημερινες. στειλε εμαιλ οποτε θες . bxtrm@yahoo.gr
ψαχνω εξατμισεις για το sv1000 μου , πουλαει κανεις ?
οχι μανισιες.
8a perasoume kai emeis shmera dyo sv1098s (kit yperkybismou) kokkinaΑρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
\\Στα Γιαννενα ειμαστε τουλαχιστον 6 SV.
αν περασεις ξανα απο Γιαννενα ελα να βρεθουμε στη λεσχη μοτοσυκλετιστων. ειμαι καθε βραδυ εκει τις καθημερινες. στειλε εμαιλ οποτε θες . bxtrm@yahoo.gr
οχι μανισιες.
alla mono gia benzinh! pame italia shmera!!!!!!!!!![]()
Την επομενη φορα που θα ερθω (αυτη την φορα σιγουρα με το SV) θα περασω απο την λεσχη.Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
\\Στα Γιαννενα ειμαστε τουλαχιστον 6 SV.
οχι μανισιες.
C.U
[QUOTE]//8a perasoume kai emeis shmera dyo sv1098s (kit yperkybismou) kokkina
alla mono gia benzinh! pame italia shmera!!!!!!!!!
Και τι μας νοιαζει που θα πας εσυ με το κοκκινο ξηροκαμπανο SV σου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καμια πανελληνια SV συνναντηση θα κανουμε?
molis gyrhsoume apo italia kati 8a kanonhsoume re
arkei na 8elei o laos.
an bariounte tsampa 8a trexoume apo dw kai apo kei
Αλλά εγώ θα έχω όρεξη για συνάντηση...μετά τη 1η Οκτώβρη όμως που επιστρέφω Ελλάδα!!! Μάλλον θα το κάψω το μηχανάκι όταν γυρίσω(στα χιλιόμετρα)![]()
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...!