Ίσως να είναι λίγο υπερβολικός ο χαρακτηρισμός, αλλά τον τύπο τον πήγαινε εκείνη την μέρα.
http://www.youtube.com/watch?v=5yCaAve5i0A
Ίσως να είναι λίγο υπερβολικός ο χαρακτηρισμός, αλλά τον τύπο τον πήγαινε εκείνη την μέρα.
http://www.youtube.com/watch?v=5yCaAve5i0A
Ψυχραιμία όμως ρε το κτήνος!!!!!!!![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Σταματας δεξια, ξαπλωνεις στο πεζοδρομιο, αναβεις τσιγαρο και ξεκινας την φιλοσοφικη σου αναζητηση γυρω απο το τί ειναι η ζωη....
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
+1000000000Σταματας δεξια, ξαπλωνεις στο πεζοδρομιο, αναβεις τσιγαρο και ξεκινας την φιλοσοφικη σου αναζητηση γυρω απο το τί ειναι η ζωη....
πωπωωωωωω![]()
![]()
![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Ψυχραιμία όμως ρε το κτήνος!!!!!!!![]()
ψυχραιμία ??? ή είχε παραλύσει ή που δεν κατάλαβε τι έγινε !!! Και αυτός απο το βίντεο θα το συνειδητοποίησε @@@![]()
![]()
!!!τύχη βουνό !!!
+1050Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
ψυχραιμία ??? ή είχε παραλύσει ή που δεν κατάλαβε τι έγινε !!! Και αυτός απο το βίντεο θα το συνειδητοποίησε @@@![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
εδω αποκταει πραγματικο νοημα το ''ενα τσιγαρο πριν και ενα μετα!!''
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ρε ούτε το βίντεο δεν είδε... θα ριξε κανα μπινελίκι εκείνη την ώρα και θα την έκανε χωρίς να καταλάβει πόσο κοντά βρέθηκε με τους "άλλους"...Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
![]()
!!!τύχη βουνό !!!![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Θα ακουγε στο mp3 το αγαπημενο του τραγουδι και τ εγραψε ολα στα @ρ/\=!)( τουΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
![]()
!!!τύχη βουνό !!!
Οπως οι γιαγιαδες οταν περνανε τον δρομο
:rotflmao:
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize
![]()
:wacko: :wacko:
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
το περικυκλωσε ο χαρος .....αλλα αυτος στα @@ του!
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
μ@λ@κεεεεεεςςςςς
σαν το προχθεσινό μου.....
στουκα 2 κουτια εμπρος μου, καθετα σε διασταυρωση και ο ενας βρεθηκε αριστερα μου και ο αλλος δεξια μου...
εκανα τσιγαρο μετα απο 7 χρονια...
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Ατυχος ομως ο οδηγος και οι επιβατες (αν υπαρχουν) του ασπρου αυτοκινητου.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.