αφού δεν έβαλε και μανταλάκια μην λές τίποτα..
αφού δεν έβαλε και μανταλάκια μην λές τίποτα..
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Δεν λές πάλι καλά που δεν του έβαλε κανένα σεμεδάκι με δαντέλα και κρόσια??
Ακόμα και οι μανάδες το ξέρουν αυτό,τα σεμεδάκια είναι μόνο για την τηλεόραση![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κορυφαιο!!
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Ελπίζω αύριο μα μη της έρθει πάλι καμία ανάλογη ιδέα.32 χρόνια τώρα αυτή η γυναίκα δεν έχει πάψει να με εκπλήττει.
Μία μέρα είχε πάρει μία βλακεία καθαριστικό με ένζυμα και είχε την τρελή ιδέα να καθαρίσει το μπάγκστερ γιατί λέει είχε μαυρίλες.Το έκανε λαμπίκο, δεν έμεινε πουθενά χρώμα.
Ευτυχώς δεν έχω δει ακόμα το αμάξι με σεμεδάκια....
ΝΑ δώ τί άλλο με περιμένει......
Α ρε μάνα.......
Εγω λεω οτι το εβαλες εσυ το σεντονι το βραδυ και απλα με το που ξυπνησες σου φανηκε αστειο και κατηγορας αλλους.Αστα αυτα φιλε.Σε τα μας?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Μηπως να τσονταρουμε ολοι να του παρουμε του ντοκτορα μια κουκουλα, να παψει να κατηγορει και τη μανα του για τα δικα του αισχη;
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Παντως το πιο βαρετο ειναι να βαλεις κουκουλα στη μηχανη. Εσυ τετοιο προβλημα δεν θα εχεις. Καθε βραδυ η μανα σου θα βγαινει εξω και θα σκεπαζει τη μηχανη του κανακαρη της...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ακόμα και οι μανάδες το ξέρουν αυτό,τα σεμεδάκια είναι μόνο για την τηλεόραση![]()
Νομίζεις!!!και για το ψυγείο και για το πλυντήριο και για τον Η/Υ(πιο παλιά που δεν ήταν φλατ οι οθόνες) και γενικά για όπου μπορεί να στηριχτεί!!οπότε αφού δεν του έδεσε κανένα σεμεδάκι στο φέρινγκ "για να κάθεται όμορφο"(κ ας ανεμίζει σαν την κάπα του Batman όταν έγινε τραβεστί) μια χαρά φτηνά την γλύτωσε με ένα φακιόλι το fazeraki!!!Υπάρχουν και χειρότερα!!!
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
Στο αμάξι δεν μπαίνουν σεμεδάκια!!!μπαίνουν φυλαχτά,οικόνες της παναγίας(συνήθως της τήνου)Αρχικά δημιουργήθηκε από drspeed
Ελπίζω αύριο μα μη της έρθει πάλι καμία ανάλογη ιδέα.32 χρόνια τώρα αυτή η γυναίκα δεν έχει πάψει να με εκπλήττει.
Μία μέρα είχε πάρει μία βλακεία καθαριστικό με ένζυμα και είχε την τρελή ιδέα να καθαρίσει το μπάγκστερ γιατί λέει είχε μαυρίλες.Το έκανε λαμπίκο, δεν έμεινε πουθενά χρώμα.
Ευτυχώς δεν έχω δει ακόμα το αμάξι με σεμεδάκια....
ΝΑ δώ τί άλλο με περιμένει......
Α ρε μάνα.......
αυτοκολητάκια "μην τρέχεις" ή "η ζώνη σώζει ζωές" και άμα έχεις καμιά καταγωγή από χωριό μπαίνουν και τα έθιμα του χωριού!είτε μιλάμε για πέταλο στη μάσκα, είτε για χάντρες στον κεντρικό καθρεύτη είτε κ εγώ δεν ξέρω τι!(ούτε ξέρω ούτε θέλω να φανταστώ!!)
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
Τέτοια δεν μου βάζει ευτυχώς γιατί το δικό της το σπάσανε μόνο και μόνο για να πάρουν κάτι τέτοιες αηδίες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Night_Rider
Στο αμάξι δεν μπαίνουν σεμεδάκια!!!μπαίνουν φυλαχτά,οικόνες της παναγίας(συνήθως της τήνου)
αυτοκολητάκια "μην τρέχεις" ή "η ζώνη σώζει ζωές" και άμα έχεις καμιά καταγωγή από χωριό μπαίνουν και τα έθιμα του χωριού!είτε μιλάμε για πέταλο στη μάσκα, είτε για χάντρες στον κεντρικό καθρεύτη είτε κ εγώ δεν ξέρω τι!(ούτε ξέρω ούτε θέλω να φανταστώ!!)
Με τα παραπάνω έχει φετίχ η θεια μου που το αμάξι της είναι σαν κινητό εικονοστάσι
προσοχη μη σου βαλει και γλαστρες:rotflmao:
![]()
gas......N
Και γω έλεγα ....τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει ΡΠΣΤ........Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Σκέψου να ξύπναγες, να άνοιγες το πατζούρι και να έβλεπες αυτή...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α γεια σου ρε Bill......![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
δε σκεφτηκες οτι ηθελε να την κρυψει απο κακα βλεμματα ;;;
:rotflmao: :rotflmao: