το ΧΧΧΧΧ είναι αντί για χύνει???????Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
ΧΧΧΧΧΧ Βάνα Μπάρμπα.
![]()
:rotflmao:
![]()
το ΧΧΧΧΧ είναι αντί για χύνει???????Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
ΧΧΧΧΧΧ Βάνα Μπάρμπα.
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
Περιμέτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........
Να ετοιμαστώ κι εγώ....
ΟΚ.
Πάμε!
![]()
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
άλλη μία σοβαρή διαμάχη!!!
:rotflmao: :rotflmao:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΝΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
δεν ξέρω τι λες εσύ.........αλλά η Μπάρμπα είναι μαμ@ τα νιμ@@............................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΔΑΜΑΝΤΙΕ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ΄Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
άλλη μία σοβαρή διαμάχη!!!
:rotflmao: :rotflmao:
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΓΡΑΣΣΟ Η ΟΧΙ:rotflmao:
![]()
![]()
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ![]()
![]()
Φτύσ'τα πόδια σου, μωρή παλιοπελότα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ,
GTSIROS, ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ DRAGSTER ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ Η ΟΧΙ.
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ, ΄΄ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ΄΄ , ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.
ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ,ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ.
ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ,΄΄ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ΄΄ ΄΄ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ![]()
Τώρα που τελειώσαμε με τις καλημέρες, ας μπούμε στο ψητό.
Τους αιμοδότες, άλλοι θα τους λένε "χομπίστες". Το ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει, το ξέρεις και συ, γιατί και συ είσαι ένας και γω είμαι άλλος ένας. Καθένας που έχει κάποιο χόμπι είναι αιμοδότης, όπως το λες. Οπότε, δεν κατάφερες να μου δείξεις πόσο χαζός είμαι. Το οποίο κάτι μας λέει για την γκλάβα σου, αφού, αν είμαι τόσο χαζός(*) όπως λες, θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα εύκολο να με ξεσκεπάσεις.
Υποκριτής συ, ναι, και θα σου πω το λόγο. Γω αρχικά δεν σε κακοχαρακτήρισα. Έγραψα τι ξέρω και είπα τη γνώμη μου απέναντι στη δική σου. Παραθέτω αποδείξεις προς τέρψην του φιλοθεάμωνος κοινού:
Εκτός από το "μαλακίες" που είπα και εξυπηρετέι περισσότερο στο να σας προετοιμάσει ότι διαφωνώ με σένα, παρά να σε πικάρει (γιατί μαλάκας δεν είπα ότι είσαι ακόμα, μόνο ότι αυτά που είπες ήταν μαλακίες.), τί είπα; Λοιπόν! :Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
Ένα "σπορ" αμάξι της αγοράς δεν έχει ελπίδες, σε συνθήκες πίστας ή αλλιώς, να ακολουθήσει αντίστοιχη μηχανή "σπορ" της αγοράς.
Αν τώρα μιλήσουμε για open wheel οχήματα όπως caterham και τα συναφή, συγνώμη, αυτά είναι γενικώς πιό γρήγορα από μοτοσυκλέτες.
Τώρα, τις μαλακίες που λέει ο τίγκας για αυτοκίνητα με 700hp αρχικά δεν ήθελα να τις σχολιάσω, αλλά τσιμπάω... Τι νόημα έχει να πάρεις ένα αμάξι της αγοράς, να του βάλεις κινητήρα διπλάσιων κυβικών από τον κανονικό και υπερτροφοδοσία και να το κοντράρεις δίπλα σε ένα μαμά 600/1000ss; Βάλτο δίπλα σε ΑΥΤΟ άμα θες να είσαι δίκαιος και βλέπουμε τι γίνεται τότε.
[list=1][*]Τα συνηθισμένα αμάξια που αγοράζει κάποιος δεν είναι πιό γρήγορα από τις συνηθισμένες μηχανές. Τα παλαβά με τα 700 άλογα ΔΕΝ είναι συνηθισμένα.[*]Υπάρχουν αυτοκίνητα που είναι πιό γρήγορα από μοτοσυκλέτες, και δε χρειάζεται να κοστίζουν μια περιουσία. ΔΕΝ αναφέρομαι στα αμάξια που βλέπεις να πάνε δίχως αύριο στα λιμανάκια κτλ κτλ.[*]Είναι άστοχο να συγκρίνεις ένα αυτοκίνητο, που έχει δεχθεί τόσες πολλές βελτιώσεις ώστε να βγάζει 700 άλογα, με μοτοσυκλέτα που έχει αλλάξει μόνο την εξάτμιση. Γιατί δε νομίζω ότι βάλεις φτιαγμένο rallye με 500 άλογα, έχει καμιά ελπίδα με ένα αντίστοιχα φτιαγμένο busa. Ας μη συγκρίνουμε αταίριαστα οχήματα![/list=1]
Εσύ, πως απάντησες; Ας δούμε!Άρχισες με προσωπική επίθεση.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΤΣΙΡΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ .............. ............ ΜΑΘΕ ΟΤΙ
(...)BMW Ε30 M3 ΤΟΥΡΜΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΣΑΓΙΑ(...)
ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ε36 ΚΑΜΠΡΙΟ ΤΟΥΡΜΠΑΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΤΕΙΝΕ ΜΕ R6 ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ, ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΥΤΑΜΕ ΤΟ R6 ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΑ 260.
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΧΕΤΟ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
(...)
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΊΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.
ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ(...)
Μετά, και ενώ έχω πει ότι είναι άδικο να συγκρίνεις ανόμοια οχήματα, μας λες ιστορίες (εδώ είναι που συ μας το πάιζεις ιστορία!) για Μ3 με turbo εναντίον hayabusa. Ε! Χαίρω πολύ! Και μένα το CB500 μου είναι πιό γρήγορο από το innova! Μετά μιλάς για κόντρα μεταξύ Μ3 και R6! Υπέροχα! Γιατί δε βάζεις κ μια Μ3 εναντίων του dna της nimbus; (γειά σου nimbus!) ΠΑΛΙ επαναλαμβάνομαι, μπας και δεις το νόημα! Δεν είπες πουθενά ότι διαφωνείς με τη σκέψη μου ότι είναι άδικες οι συγκρίσεις που κάνεις!
Δεν είπα πουθενά ότι είσαι άσχετος! Τι σε κάνει να σκέφτεσαι ότι νομίζω πως δεν ξέρεις; Μου είχες κάνει πολύ καλή εντύπωση. Όταν συναντηθήκαμε στην αθήνα ήμουν πολύ χαρούμενος που σε είδα από κοντά! Και προσπαθούσα να πάω καλά και γρήγορα για να με δεις. Ήθελα πολύ να με συμπαθήσεις.
Με κατηγορείς ότι το παίζω ιστορία... ΠΟΥ το έπαιξα ιστορία;!;! Συ ανέφερες για κόντρες πριν από 3 χρόνια κτλ!
Κόμπλεξ ότι με περνάει αυτοκίνητο; Μα Η δεύτερή μου πρόταση στο αρχικό post ήταν ότι τα αμάξια είναι πιό γρήγορα!
Μετά λοιπόν από αυτό το post σου, εγώ έκανα 2, ξαναέγραψα τις σκέψεις μου και σε έβρισα, γιατί με κακοχαρακτήρισες άδικα (αν το έκανες σωστά και με έπειθες ότι έχω άδικο, θα το δεχόμουν!)
Εσύ όμως πως απάντησες;
Αντί να στηρίξεις τη γνώμη σου στάθηκες σε μια βρισιά και με αφορμή αυτό, άρχισες να με βρίζεις και να λες πράματα που μικρή σχέση έχουν με τη συζήτηση.
(*): Το ότι χρησιμοποίησες αυτή τη λέξη, με βάζει σε σκέψεις, ότι θα προτιμούσες να μην ερχόμασταν σε κόντρα. Αλλιώς θα με έβριζες με άλλες λέξεις.
ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.
ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.
ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ.
ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
...ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ...![]()
Ξύπνα και κατάλαβε ότι το να σε βρίζει κάποιος είναι λιγότερο κακό από το να μη δίνει σημασία στα λεγόμενά σου. Γιατί αυτός που ίσως σε βρίσει μπορεί να σε ακούσει, να καταλάβει τι λες και να το διορθώσει μετά, αλλά αυτός που δε δίνει τη σημασία που πρέπει στα λόγια σου, δεν πρόκειται ποτέ ούτε να καταλάβει τι λες αλλά ούτε και να προσθέσει στην κουβέντα κάτι.
Εσύ, δεν έδωσες σημασία σε αυτά που έγραφα και ακόμα και ΤΩΡΑ μετά από τρελή ανάλυση ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να μένεις εκτός τόπου και χρόνου. Πες ρε, τί έχεις να πεις για τα 3 αρχικά πράματα που είπα; Ε; έχεις να πεις κάτι; Ή θα αρχίσεις πάλι να κρέμεσαι στο ότι χρησιμοποιώ κακές λεξούλες;
όσο για οικειότητα με άτομα σαν εσένα, να μου λείπει.
Με ενόχλησε πολύ περισσότερο που αντί να απαντήσεις στα επιχειρήματά μου, άρχισες να σχολιάζεις εμένα, απ'ότι σε ενόχλησε που είπα ότι λες μαλακίες.
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΓΡΑΣΣΟ Η ΟΧΙ:rotflmao:
![]()
![]()
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ![]()
![]()
τσιιιιφουτηηηηηηηη!!!
kawasaki street warriors
ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΟΙΚΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.
ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.
ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΟΤΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ.
ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ, ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΣΑΚΩΜΟ ΑΔΑΜΑΝΤΙΕΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παλι εγω θα πεταχτω για μπυρες το κερατο μου... παπακι εχει γινει το Ντουκατι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()