Μη σΕ πω οτι το είχα αγορασει σε μοντελάκι της παλαι ποτέ AirfixΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ναι ξέρω το χω ...
![]()
Μη σΕ πω οτι το είχα αγορασει σε μοντελάκι της παλαι ποτέ AirfixΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ναι ξέρω το χω ...
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ναιιι !! ήθελα να βάψω τα μαλλιά μου πράσινα ρε μλκΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
p.s. Chôjin Locke έχει δει κανείς η είμαι μόνος μου ο άρρωστος ;;
http://www.imdb.com/title/tt0294448/
![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
να πίνεις guiness... στα anime-avatar... Πιάνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ναιιι !! ήθελα να βάψω τα μαλλιά μου πράσινα ρε μλκ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Ναι ξέρω το χω ...
Ικανό σε έχω να βάλεις και λινκ με το Manual :rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Ικανό σε έχω να βάλεις και λινκ με το Manual![]()
![]()
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
ρε catmaster
μας τρελανες ολους λεμε...
εμεις εχαμε μεινει στο robotech και εσυ μας αραδιασες ονοματα, διευθυνσεις, Α.Φ.Μ., τηλεφωνα, Α.Μ.Κ.Α. και δεν ξερω 'γω τι αλλο για τους συντελεστες της σειρας...
![]()
![]()
![]()
και
:a19: :a19: :a19:
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmy10
ρε catmaster
μας τρελανες ολους λεμε...
εμεις εχαμε μεινει στο robotech και εσυ μας αραδιασες ονοματα, διευθυνσεις, Α.Φ.Μ., τηλεφωνα, Α.Μ.Κ.Α. και δεν ξερω 'γω τι αλλο για τους συντελεστες της σειρας...
![]()
![]()
![]()
και
:a19: :a19: :a19: [/QUOTE
]
για κοίτα λίγο κάτω από το νικ του να δεις τι λέει...κάτι ξέρει,κάτι ξέρει...
Τώρα μιλάς σωστά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Μέσα αλλά η νέα μόδα ορίζει πορτοκαλί ....![]()
Αν και μ αυτόν τον Κουμπή που χουμε μπλέξει να δω πόσο θα το ξεχυλώσει ακόμα!
Μάγκες το yamato ήταν ότι ποιο epic την εποχή εκείνη!!! Και μεταγενεστερα candy candy(με το μαστίγιο και τους γκόμενους της
), AKIRA κλπ
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
...πρεπει να μας θυμιζεις οτι φθασαμε στα δευτερα "...αντα";Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
H απίθανη σειρά cartoon των 70's. Στα Ελληνικά "Διαστημόπλοιο Αργώ", στα Αγγλικά "Star Blazers".
![]()
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Candy-Candy! H πρώτη anime σαπουνόπερα!
(αυτή η μεγάλη θεία Ελρόυ ακόμα εδώ μου κάθεται)
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Εγώ φταίω που μαζευτήκαμε όλα τα ραμολυμέντα έπαέ μέσα;Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
...πρεπει να μας θυμιζεις οτι φθασαμε στα δευτερα "...αντα";
![]()
![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Τοπο στα νιατα ρε κωλογεροι :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εγώ φταίω που μαζευτήκαμε όλα τα ραμολυμέντα έπαέ μέσα;
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ρε μλκς θα μας τρελανετε βραδιατικα????
Συνεχιστε γιατι γουσταρουμε καργα![]()
![]()
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.