Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: CBF250 και μοντίφες

βολτάδικο μέλος
    Ε δεν ήξερα ότι το ταμπούρο πάει με τη ζάντα. Είμαι άσχετος από μηχανές! Αλλά η μαμά honda δεν θα έχει ζαντικό με δίσκο; ή τουλάχιστον άπο άλλο μεγαλύτερο αδελφάκι που να έχει πανομοιότυπες ζάντες (σε χρώμα κ σχέδιο);

τεεεεεεεεεες πα! Κάτσε να πάρω το μηχανάκι (γιατί ακόμα παλέυω να πουλήσω το ινόβα) και ας είμαι κ με ταμπούρο στο μπροστινό!!! Πάντως η διαφορά στο αμάξι μεταξύ ταμπούρου και δίσκου είναι ότι το ταμπούρο μπλοκάρει τον τροχό πολύ πιο εύκολα. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο κ στις μηχανές.
    ...

SUZUKI GSR 600 Το avatar του/της oulas
    Βρε φιδακι το CBF εχεο μονο πισω ταμπουρο. Μπροστα εχει δισκο

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    που να βρεις τωρα ζαντες παρομοιες με της cbf.... ασε, μην το ψαχνεις δεν θα βρεις τιποτα (εκτος αν εχεις κονε με τον soichiro honda )

Και δεν ειναι μονο η εμφανιση που θα μοιαζει με μπουρδελο η μηχανη, αλλα αλλαζει και η γεωμετρια (πιθανως προς το χειροτερο) αν εχεις δυο διαφορετικες μεταξυ τους ζαντες η και δυο ιδιες μη εργοστασιακες ζανες.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

99% Δεν σε συμφερει να βαλεις δισκοπλακα πισω,εκτος και αν .....
    1. Βρεις τσαμπα τα πραγματα ( τσαμπα = πολυ φτηνα )
    2.Βρεις ποιο ψαλιδι με βαση για δαγκανα ταιριαζει.
    3.Εχεις πατερα-αδερφο-κολλητο μηχανικο και δεν σου παρει φραγκο για την μοντιφια.
    Για δισκοφρενο πισω χρειαζεσαι
    Ζαντα με δισκοπλακα,δαγκανα-σωληνακι τρομπα,βαση στο ψαλιδι που να μπαινει η δαγκανα και οι γνωστες κοντρες.
    Μπροστα διπλο δισκοφρενο μπαινει πιο ευκολα αλλα παλι κοστιζει ακριβα.
    Σαν ιδεα ειναι υλοποιησιμη αλλα δεν ξερω αν σε συμφερει.
    Τωρα θα μου πεις μιλαω εγω που εβαλα μονομπρατσο σε Transalp ?
    Απλα μιλαω ως παθων-μαθων.
    Αν μαζεψεις ολα τα ανταλλακτικα να υπολογιζεις και αλλα τοσσα τουλαχιστον για το κοστος τις μετατροπης.
    ΚΑΡΔΙΤΣΑ POWER
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=11736&perpage=5&pagenumber=4

βολτάδικο μέλος
    ok, to ksexname to extra diskaki

simera mpike i aggelia gia to papi... idi exoun parei 4... k tora pou plisiazei i ora na paro to cbf ir8e ena allo dilima...... 250 or 500? apla me to 500ari 8a mpo poli mesa, 8a me kraksoun oi goneis k 8a ime k paranomos mexri ton noemvrio pou ginete aneksartito to diploma.
    ...

Μοντίφες?? Cangoo style

Και εγω το 500 αρι θα επαιρνα, αλλα δεν επαιζε χρημα. Κοιταξε να παρεις ενα μηχανακι το οποιο να μην σου στερει και την πολοιπη ζωη σου.

Αν εισαι καργα στα χρειει, και δεν εχεις να το γεμησεις, να πας βολτουλες, εκδρομουλες, κλπ, τοτε τι να το κανεις;

Ετσι και εγω καταληξα στο 250, ενω αρχικα θα ηθελα το 500.

Δεν πειραζει σε 2-3 χρονια παω για 650 και πανω.

Υπομονη!

βολτάδικο μέλος

Re: CBF250 και μοντίφες

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Αρχικά σκεφτόμουν κάτι σε φιλτροεξάτμιση! Η εισαγωγή αέρα που είναι ακριβώς; Υπάρχουν πιο ελεύθερα φίλτρα ή πας για χοάνη; Επίσης, έχει αλλάξει κάποιος εξάτμιση; Αν ναι, με τι κ πόσο του κόστισε.

Από εργοστάσιο (ή αδελφό μηχανάκι) έχουμε τίποτα καλούδια; Φέρινγκ, χούφτες, θερμαινόμενα γκριπ, οτιδήποτε!

Επίσης, έχει βγάλει κανείς το πλαστικό της πινακίδας κ να την βάλει από "κάτω"; Μετά την επέμβαση τον πιάνουν τα νερά; Τα σίδερα που πιάνεται ο συνεπιβάτης πάντως θα είναι το πρώτο πράγμα που θα βγάλω!!

Διπλός δίσκος μπαίνει μπροστά; Η αλλαγή ταμπούρου με δισκόφρενο είναι εύκολο; Κόστος; Από aftermarket προιόντα έχουμε τίποτα καλό; Στάνταρ θα αλλάξω τα "πατάκια" του συνοδηγού σε μεταλλικά..

ΥΓ: Εϊμαι πολύ καγκούρι;
    To parapano to eixa grapsei protou paro to mixanaki... 2 mines meta..........

eleu8ero filtro? an vro, 8a to valo AMESOS. pistevo 8a dosei liiiigo parapano bam (kai ena mpasaki sto full gkazi).

eksatmisi? oxi akoma... ine poli noris gia tetia. ase oti den goustaro tin poli fasaria. an vro kapoia ri8mizomeni, isos, se kana xrono..

fering,mering,xouftes,aidies? den mpanei tipota fisika. to moro ine kavla sketo... gimno. :smilea:

pinakida undertail? oxi, den 8elo na ime paranomos.

aftermarket vasi pinakidas? oxi, giati idi me to markoutsi pou exei apo ergostasio psiloleronete o sinodigos. elaxista, alla ginete. an k de mou aresei ka8olou i ergostasiaki... i aftermarket vaseis ine poli pio omorfes, alla ti na kanoume... 8a doume..

ta sidera pou pianete o sinepivatis? menoun fisika, giati den exo pou na deno tis valitses sta taksidia

diskofrena klp? ergostasiaka

siderenia patakia? 8a kanoun glin-glong apo to pera-do8e, opote 8a parameino me ta ergostasiaka.

alles montifes pou exoun perasei ap to mialo mou ine karina (na kleisei ligo to keno pou exei ekei kato), undertail eksatmisi kai ftero (ap tis eikones tou rezeguet). to mixanaki ginete poli mpompa! alla den ksero an aksizei ton kopo, giati eidika gia tin undertail eksatmisi 8a 8elei ta trela fragka k den exo skopo na dia8eso gia malakies tosa.

simperasma?
    paramenoume ergostasiaki kai mamisioi

:rotflmao:
    ...

εγω φιδακι σκεφτομουνα για την καρινα, με την εννοια οτι δεν θα λερονονται τα ποδια μου. Αυτο που δεν ξερω ειναι μηπως δεν ψυχεται καλα το μηχανακι

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    εγω φιδακι σκεφτομουνα για την καρινα, με την εννοια οτι δεν θα λερονονται τα ποδια μου. Αυτο που δεν ξερω ειναι μηπως δεν ψυχεται καλα το μηχανακι
    to http://www.fibrasul.com/ ananeose ta periexomena tou gia to cbf... exei 2-3 karinakia... ta 2 apo afta (ta mikra) den yparxei periptosi na epireazoun tin psiksi, ka8os pianoun poli xamila k kaliptoun elaxisto xoro k mono sta plagia... o aeras pou 8a erxete apo mprosta 8a xtipaei ekei pou prepei!
    ...

Εγω για αυτο σκεφτομε, με 65 $. Λετε να μας γλιτωσει απο τα πολλα νερα στα ποδια; πως το βλεπετε; Λετε να κανουμε καμια παραγγελια; βεβαια πρεπει να βρεθει καποιος να μεταφρασει το γαμωσαιτ τους!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	spoileraki.jpg 
Προβολές:	218 
Μέγεθος:	57,6 KB 
ID:	22216

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oulas
    Εγω για αυτο σκεφτομε, με 65 $. Λετε να μας γλιτωσει απο τα πολλα νερα στα ποδια; πως το βλεπετε; Λετε να κανουμε καμια παραγγελια; βεβαια πρεπει να βρεθει καποιος να μεταφρασει το γαμωσαιτ τους!
    to metefrasa to site meso tou translate tou altavista.com (portoguese to english)

k ego gia afto psinomoun.... den nomizo na se glitosei apo stagona nero... oti itan na fas apo nero... 8a to fas! mono apo pleuras emfanisis... kleinei ligo to keno...

an riksoume kamia maziki paraggelia 8a pesei ais8ita i timi kai 8a moirastoume k ta eksoda metaforas.
    ...

βολτάδικο μέλος
    episis k to piso ftero tous ine poli oreo! an figei to stirigma tis pinakidas, ine aparetito!
    ...

Orea imaste 2 lipon gia to mikro to spoiler. Kanenas allos? pos lei to site oti ginete i pliromi, kai poses meres paradosi?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 11:32
  2. Προταση για Εδρομουλα για αρχαριους, Cbf250 και οχι μονο
    από oulas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2005, 08:28
  3. Και κάτι ακόμα
    από bikersonly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 15:41
  4. Γεια και χαρα
    από sonus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 11:47
  5. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF