Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: μπερδεμα 8-9000 στρ σε κ5

Η αληθεια ειναι πως δεν ανεβαζει οπως θα πρεπε σαν ιτζεκσιον κανει ανεπεστητα κοψιματα αλλα θα πρεπει να το προσεψεις για να το καταλαβεις

Παλαιό μέλος
    Αν στη νεκρα δε μπερδευει καθολου και ανεβαζει κανονικα ενω εν κινηση μπερδευει νομιζω πως κατι δεν παει καλα στους αεραγωγους, εισαγωγη αερα γενικοτερα ισως και στο μειγμα-ρυθμιση ψεκασμου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Δε μου λες κατι οταν εισαι με νεκρα και δινεις τερμα γκαζι ανεβαζει κανονικα η παλι μπερδευει?
    O χάρτης της νεκράς στα GSX-R είναι πολύ διαφορετικός λόγω του ότι δεν υπάρχει φορτίο στον κινητήρα,συνεπώς έχει και πολύ λιγότερη βενζίνη... Δεν μπορείς να τον λάβεις σαν μέτρο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ανετα...πολλα μηχανακια ειναι πολυ πλουσια με την εργοστασιακη ρυθμιση και με ενα +5-10% γινονται ταφοι...

εχω δει κ5 1000 με δουλεια στο Box να δειχνει 96 τροχο...

το καναμε μαμα και το παλληκαρι κοντεψε να βαλει τα κλαμματα απο την χαρα του...

Τέτοιο χάλι δεν έχω δει,και δεν μπορώ να καταλάβω πως με +5 % μπορείς να χάσεις 60 ίππους... Το χειρότερο που έχω δει ήταν του NKTR που με ρύθμιση - ολόσωμη Arrow- φίλτρο κτλ άγγιξε τα 150 +... Στο 10:1!

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Τέτοιο χάλι δεν έχω δει,και δεν μπορώ να καταλάβω πως με +5 % μπορείς να χάσεις 60 ίππους... Το χειρότερο που έχω δει ήταν του NKTR που με ρύθμιση - ολόσωμη Arrow- φίλτρο κτλ άγγιξε τα 150 +... Στο 10:1!

όπως πήρα τη μοτό με ρύθμιση στο περίπου....και πονηρεύτηκα γιατί με τέρμα γκάζι από Χαίδάρι μέχρι την γέφυρα της εθνικής Κορίνθου για Τρίπολη 109χλμ μου άναψε λαμπάκι !!! τέντωσα !!! λέω πάω να το πετάξω τώρα !!!

και στην επιστροφή περνάω από εκεί να ρωτήσω τι έχουν κάνει στο commander και μου λέει:
    "τα άλογα θέλουν φαί για να πάνε" λέει ο μάστορας του τύπου που την αγόρασα και είναι και επώνυμο εξουσιοδοτημένο μαγαζί suzuki ..... και του λέω: ναι, αλλά όχι άκαφτη.... τέσπα του ζητάω το cd για το commander και του λέω ότι θα το πάω στο δυναμόμετρο....απάντηση: το νου σας μην το χαλάσετε....

ιδού ο τάφος του Ινδού :hypnotize
    κόκκινο διάγραμμα=πριν
    μπλέ διάγραμμα=μετά

η καύση όπως λέει ο Νικόλας

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	162 
Μέγεθος:	66,5 KB 
ID:	200123

rthje

kalispera file.iparxei an thes k telika katalikseis ekei trompa venzinis me ta misa lefta apo ayta pou sou zitane.na sai kala

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. μπερδεμα σε χαμηλα και ρελαντι
    από sleepson στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2010, 06:49
  2. Μπένει το πισο αμορτισερ απο κ5 σε κ7?
    από esthita στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 12:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF