Εγω πιάνομαι? Είμαι σε μεταβατικό σταδιο. Τον Αύγουστο γινομαι ξανά φοιτητής Και ex-μηχανόβιος
Εγω πιάνομαι? Είμαι σε μεταβατικό σταδιο. Τον Αύγουστο γινομαι ξανά φοιτητής Και ex-μηχανόβιος
Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...
αναλόγως τι έχεις σκοπό να σπουδάσεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
Εγω πιάνομαι? Είμαι σε μεταβατικό σταδιο. Τον Αύγουστο γινομαι ξανά φοιτητής Και ex-μηχανόβιος![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Δηλαδή αυτή τη στιγμή δεν είσαι ούτε φοιτητής, ούτε μηχανόβιος????Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
Εγω πιάνομαι? Είμαι σε μεταβατικό σταδιο. Τον Αύγουστο γινομαι ξανά φοιτητής Και ex-μηχανόβιος![]()
Καλωσόρισες στη (Large) φοιτητοπαρέα!![]()
Τί θα σπουδάσεις? Και το σημαντικότερο: Πότε θα ξανακαβαλήσεις?![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Α ρε Χίο.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"Qu ils mangent de la brioche"
Καβαλάω τώρα. Από Αύγουστο δεν έχει κοκο. Θα φύγω για σπουδες οπότε το μουχανακ γιοκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Δηλαδή αυτή τη στιγμή δεν είσαι ούτε φοιτητής, ούτε μηχανόβιος????![]()
Καλωσόρισες στη (Large) φοιτητοπαρέα!![]()
Τί θα σπουδάσεις? Και το σημαντικότερο: Πότε θα ξανακαβαλήσεις?![]()
Μας έφαγαν οι μαστοράδες εκ πείρας και τα εξ ακοής αποφθέγματα. ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από noe13
Συναδελφοι....μου φαινεται μλκια καναμε.....:a31:
σε ζοριζει καμια φυσικοχημεια και τα λες αυτα???![]()
ελα ρε χαλαρα,εμενα προσωπικα μου αρεσει κ ας εχω κοπει 5 φορες ενοργανη 1!!!!
9ο εξαμηνο εγω! για να δουμε![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
Αρχικά δημιουργήθηκε από gasto
Γρηγορης-Χημικο Αθηνας-εξαμηνο μεγαλο
και αλλος συναδελφος ! για πες αδελφε οταν λες μεγαλο εννοεις???
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
ενοώ σε δυσκολία.γιατί csd θέλω να πάω και με περιμένει σαμπάαααανιαααααΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Όχι, Tμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής & Πολυμέσων ΤΕΙ Κρήτης..
ΕΠΠ
Αλλά αν όλα πάνε καλά σε 2 εξάμηνα θα κάνω αίτηση για μεταπτυχιακό στο CSD..
(σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα σπουδών έχουμε)
Get your motor running..
Γιαννης-Στατιστικο Ασοεε-Αθηνα
9ο εξαμηνο κ το λες μεγαλο???Εχω ακουσει οτι σε σας οι φυσικοχημειες αλλα εδω εχουμε αλλα παλουκια!Καταρχην εχουμε 60 μαθηματα για πτυχιο......:a31: :a31: :a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
σε ζοριζει καμια φυσικοχημεια και τα λες αυτα???![]()
ελα ρε χαλαρα,εμενα προσωπικα μου αρεσει κ ας εχω κοπει 5 φορες ενοργανη 1!!!!
9ο εξαμηνο εγω! για να δουμε![]()
Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820
Μαρινα- Μεταπτυχιακό σε Διασφάλιση Ποιότητας
αν δεν κοιτάς , εκεί που θες να πας.......θα πας , εκεί που κοιτάς....
Για όποιον ασχολείται με το "σπορ" ανάλογης δυσκολίας.. Η γυναίκα έχει τελειώσει CSD και κάνει τώρα το Master της πάλι εκεί, οπότε έχω ζήσει και τις δύο σχολές.. Ελπίζω να έχεις ή να αποκτήσεις πάθος για το σπορ.. γιατί αυτό που σε περιμένει δεν νομίζω να το φαντάζεσαι και χωρίς μεράκι και επιμονή δενΑρχικά δημιουργήθηκε από Pilgrimage
ενοώ σε δυσκολία.γιατί csd θέλω να πάω και με περιμένει σαμπάαααανιααααα![]()
![]()
Με το καλό να κατέβεις..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Δεν σου φτάνουν αυτές που έρχονται για φωτοτυπίες..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
ΜΟΝΟΦΑΓΑ
κρήτη μένω ωρέ.Μηχανή δεν έχω :PΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Για όποιον ασχολείται με το "σπορ" ανάλογης δυσκολίας.. Η γυναίκα έχει τελειώσει CSD και κάνει τώρα το Master της πάλι εκεί, οπότε έχω ζήσει και τις δύο σχολές.. Ελπίζω να έχεις ή να αποκτήσεις πάθος για το σπορ.. γιατί αυτό που σε περιμένει δεν νομίζω να το φαντάζεσαι και χωρίς μεράκι και επιμονή δεν![]()
![]()
Με το καλό να κατέβεις..![]()
το σπορ το αγαπάω.απο τα 10 μου το ερωτεύτικα.με ένα pentiumII windows 95 που του ήξερα κάθε αρχείο και είχα σε έαν παλιό cd το age of empires το 1(!) kai to Monster Truck Madness 2.
το θέμα είανι ότι άλλο περιμένεις και άλλο βγένει αλλα αξίζει πιστεύω.![]()
Get your motor running..