Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Τρίτωσε το κακό

Τρίτωσε το κακό

Μετά από μια περιπέτια της υγείας του πατέρα μου που βρισκετε σε ανάρωση αυτη τη στιγμή,
    και μια περιπέτεια με υγειονομικο,πολεοδομια,δημο,αστυνομια, και το μαγαζι που έχω η οποια βρισκετε ακομη σε εξέλιξη, το κακό τρίτωσε

Χτες το βράδι έξω απο το μαγαζι μου , μου τρακάρανε την μοτο. Ενα Bros. Οι ζημιες αρκετες.

1997 μοντελο, κανονικά ασφαλισμενο.
    Μου το τράκαραν παρκαρισμενο. Ο παππους έχει Εθνική ασφαλιστική, και η ασφαλίστριά μου είπε οτι θα κάνουμε φιλική δήλωση? φιλικο διακανονισμο?
    Θα πάρω τα χρηματα απο την δική μου ασφάλεια , και μετα θα τα βρουν μεταξύ τους.

Μου έχει κάνει τις παρακάτω ζημιες.
    1.Φτερό μπροστινό
    2.μανέτα φρένου
    3.γκριπ
    4.λεβιες ποδόφρενου στραβός
    5.καθρέφτης δεξιας πλευράς
    6.το αριστερο καλάμι στη ξυστρα έχει βγάλει λάδι
    7.δεξί κλιπ ον μάλλον στραβό
    8.σπασμένο πλαστικο ουράς (είχε και απο πριν κάποια σπασιματα)
    9.Το φανάρι μπροστα την έχει ακουσει. (στραβωμα και γδαρσιματα)
    10.Σπασμενο καβουκι απο οργανα
    11.Κατι βραχυκυκλωνει και δεν εχω ρευμα

Το θέμα ειναι πως η μηχανη δεν ήταν και στην καλύτερη εμφανισιακή κατασταση και φοβαμε αν αυτο επηρεάσει τον πραγματογνωμονα, μαζι με την παλαιότητα, και δεν πάρω τιποτα.

Γνωριζει κανεις κάτι ?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Τρίτωσε το κακό

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskar1

Το θέμα ειναι πως η μηχανη δεν ήταν και στην καλύτερη εμφανισιακή κατασταση και φοβαμε αν αυτο επηρεάσει τον πραγματογνωμονα, μαζι με την παλαιότητα, και δεν πάρω τιποτα.

Γνωριζει κανεις κάτι ?
    η παλαιοτητα βασιζεται στην χρονολογια κατασκευης/κυκλοφοριας

Η κατασταση που ηταν η μηχανη δε λεει κατι εφ'οσον ηταν λειτουργικη και κυκλοφορουσε

κοιτα μη στη φερουν οι αλεπουδες.....

Να κυνηγησεις να αποζημιωθεις και για τη παραμικρη γρατζουνια!Μην τους αφησεις περιθωρια να σε ψαρωσουν με παλαιοτητες κ τετοια!Οτι μπορει να αντικατασταθει να το διεκδικησεις!
    Πωλουνται προστατευτικα καγκελα κινητηρα!

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=101820

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Δεν τρίτωσε το κακό φίλε μου, γιατί απλά δεν είναι κακό. Αφού η μοτό σου δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση, τώρα θα γίνει καινούρια και ΤΣΑΜΠΑ.
    Πολλοί παρακαλάνε για κάτι τέτοιο.

Περαστικά στον πατέρα σου.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Να φτιάξεις τα πάντα με μεταχειρισμένα. Έτσι δεν μπορούν να σου κόψουν τίποτα. Το έκανε φίλος με Τransalp 20ετίας

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Να φτιάξεις τα πάντα με μεταχειρισμένα. Έτσι δεν μπορούν να σου κόψουν τίποτα. Το έκανε φίλος με Τransalp 20ετίας
    Ακριβώς. Με μεταχειρισμένα. Αν βάλεις καινούρια ανταλλακτικά σε παλιά μοτό ένα ποσοστό θα το πληρώσεις από τσέπη σου για την χρησιμοποίηση καινούριων ανταλλακτικών σε μεταχειρισμένο.

Αν η ζημιά είναι κοντά στην αξία της μηχανής σου με βάση τους τιμοκαταλόγους παλαιότητας μπορεί να σου δώσουν και τα χρήματα της αξίας της στο χέρι.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Γενικά πάνε να αφαιρέσουν ότι μπορούν από οπουδήποτε.Κοίτα να τους ζορίσεις να σου δώσουν τα πάντα.Τι σημαίνει παλαιότητα.Τα πληρώνεις τόσα ή όχι?Δεν αξίζει να το παίξεις καλός,απλά διεκδίκησε αυτό που σου ανήκει.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Περαστικά κι αγύριστα!!

Μην το παίρνεις έτσι, το κακό θα τρίτωνε εαν δεν ήξερες ποιός σου την τράκαρε, τώρα όμως, όλα καλά!

Ψηλά το ηθικό και περαστικά στον πατέρα σου!

Απ'ότι γνωρίζω, οι προλαλήσαντες έχουν δίκιο, έτσι είχε γίνει με έναν φίλο μου που τον τράκαραν, δείξε του τα σπασμένα, δείξε του τα γραντσουνισμένα, και υποστήριξε πως αυτά που σου χάλασε ήταν σε πολύ καλή κατάστασταση...

"Qu ils mangent de la brioche"

Μάνος Το avatar του/της mankam
    απο την δικη μου εμπειρια εαν το θεμα φτασει στα δικαστηρια η μειωση τιμης λογω παλαιοτητας δεν στεκει,ειναι ενα τρικ των ασφαλιστικων να κοψουν χρηματα και μπορει να ειναι διαφορετικο για τον καθενα μας αναλογα με το ποσο αντιδρασουμε,βεβαια γινεται και αυτο λογω των υπερτιμολογησεων που κανουμε μερικοι,παλι ομως με το σκεπτικο οτι αφου θα μας κοψουν χρηματα καλο ειναι να τα φουσκωσουμε.
    Στην περιπτωση σου εφοσον δεν υπαρχει δικαστικη διαμαχη τα τιμολογεια που θα προσκομισεις να φραφει για μεταχειρισμενα ανταλλακτικα και οι τιμες να ειναι χαμηλωτερες απο τα καινουργια:smilea:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    γαμω τις φασεις!!!

θα φτιαξεις τη μηχανη καινουργια!!!καλυτερη απο πριν θα γινει
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

αφού έκανες φιλική δήλωση τότε τα λεφτά θα τα πάρεις από την δική σου ασφαλιστική οπότε μπορείς να συνεννοηθείς με αυτούς τι καλύπτουν και τι όχι.Μετά αυτοί θα τα πάρουν μέχρι τελευταίου ? από την ασφαλιστική του άλλου και σε περίπτωση που υπάρχει διαφορά θα την πάρει η ασφαλιστική του άλλου από τον ασφαλισμένο της.

παρόμοια εμπειρια ειχα με το εξ αρ, ηταν παρκαρισμενο κ μου το ριξαν
    κ αυτος στην εθνικη ηταν
    πηγα σε ενα μαστορα ειδε τις ζημιες κ κανονισε απο πριν με τον πραγματογνώμονα για τις ζημιες κ οταν πηρε το οκ αρχισα την επισκευη οπως τα ειχαν κανονισει οι δυο τους.

κοιτα να βρεις καλο μαστορα να του πεις τι θελεις να παει για αλλαγη κ αυτος θα πεισει πιο ευκολα τον πραγματογνώμονα απο εσενα....

εγινε η επισκευη πηρα το τιμολογιο με τα ανταλλακτικα κ τα εργατικα πηγα στην εθνικη κ μου δωσαν επιταγη ημερας!
    το ποσο ηταν γυρω στα ~450?

καλα ξεπερδεματα!

η μηχανη ηταν 12 χρονων
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Για την εργασια οτι κανονηση στην τιμη ο μαστορας με τον πραγματογνωμονα θα τα παρεις ολα,για τα ανταλακτικα εαν βαλεις καινουργια εχει μια συμετοχη αναλογα την παλαιοτητα της μηχανης (συμετοχη στα χρηματα και οχι στο τι θα αλαχτει).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αυτο ειναι Τζοκερ ρε αδερφε...οχι ατυχια...

σου αντικαθιστουν ή στην χειροτερη σου βαφουν ΟΛΑ τα πλαστικα...
    σου φτιαχτουν ολα τα υπολοιπα και καποια μπορει να στα αντικαταστησουν με καινουργια...

και μαντεψε τι??

εσυ δεν χρειαζεται να πληρωσεις τιποτα!!

απλα πρεπει να εισαι καποιο χρονο χωρις την μηχανη σου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pakosgemistos
    Απο προσωπική ανάλογη εμπειρία,σε Transalp 6ετιας,μου είπανε το ίδιο για παλαιότητα κ.λ.π. αλλά επειδη τα ήξερε τ α κόλπα ο μάστορας,ενώ τα άλλαξα όλα καινούρια:πλαστικα,ζελατίνα,τιμόνι και κατι ψιλά που δε θυμάμαι, υπερτιμολόγησε τα ανταλλακτικά,χρέωσε και επιπλέον ανταλλακτικα,π.χ. και ζάντα που δεν αλλάχτηκε.
    οπότε του πλήρωσα π.χ.800 μου έδωσε αποδείξεις για 1200 και πήρα απο την ασφάλεια όσα πλήρωσα!
    αυτα...αλλά πάνω απ'όλα υγείααα!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τρίτωσε το κακό
    από nikos_abel στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2012, 01:52
  2. το κακο παραδειγμα
    από kawasaki ZX-12 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 09:44
  3. που ειναι το κακο της υποθεσης