Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 147

Θέμα: Τραυματίστηκε ο Valentino Rossi!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    μαγκες, εγω στον Λορε βλεπω ταλεντο! πολυ ταλεντο και ακομα περισσοτερη κ@υλα!
    το αν ειναι Ροσι ή όΣι θα το δειξει ο χρονος! ΜΑΛΛΟΝ δεν ειναι και ο Βαλε θα ειναι για πολυ ακομα αυτος που ειναι και δυσκολα καποιος θα τον ξεπερασει!
    Αχωνευτος γιατι? Πιτσιρικας ειναι! Πανω στις κ@υλες του ειναι, κοντα στο πρωταθλημα ετσι ή αλλιως είναι....τωρα τι λεμε εμεις, χεσμενους μας εχει!
    και τον τελευταιο εκει μεσα τον ζηλευουμε ολοι μας λιγο πολυ, ποσο μαλλον αυτον!

ειπαμε, η μαλακια ειναι οτι δε θα δουμε τις μαχες που θα μπορουσαμε μεταξυ των δυο γιατι ο μικρος εχει @@δια! οι υπολοιποι το τι θα κανουν εξαρταται απο τις επιδοσεις του μικρου...

εν ολιγοις προσωπικα μετα το γιατρο, Χορχε δαγκωτο! αυτον θεωρω αξιο αντικαταστατη του οοοοοταν τα παρατησειο γιατρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    μαγκες, εγω στον Λορε βλεπω ταλεντο! πολυ ταλεντο και ακομα περισσοτερη κ@υλα!
    το αν ειναι Ροσι ή όΣι θα το δειξει ο χρονος! ΜΑΛΛΟΝ δεν ειναι και ο Βαλε θα ειναι για πολυ ακομα αυτος που ειναι και δυσκολα καποιος θα τον ξεπερασει!
    Αχωνευτος γιατι? Πιτσιρικας ειναι! Πανω στις κ@υλες του ειναι, κοντα στο πρωταθλημα ετσι ή αλλιως είναι....τωρα τι λεμε εμεις, χεσμενους μας εχει!
    και τον τελευταιο εκει μεσα τον ζηλευουμε ολοι μας λιγο πολυ, ποσο μαλλον αυτον!

ειπαμε, η μαλακια ειναι οτι δε θα δουμε τις μαχες που θα μπορουσαμε μεταξυ των δυο γιατι ο μικρος εχει @@δια! οι υπολοιποι το τι θα κανουν εξαρταται απο τις επιδοσεις του μικρου...

εν ολιγοις προσωπικα μετα το γιατρο, Χορχε δαγκωτο! αυτον θεωρω αξιο αντικαταστατη του οοοοοταν τα παρατησειο γιατρος

Μέλος Το avatar του/της fotis3
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
    http://www.youtube.com/watch?v=1IR4upaO52E

Aλλο ενα βιντεο γιατι το αλλο δεν το ανοιγει...
    Μιλαμε για πολλα χλμ.....

Καλη αναρωση γιατρε!!!!
    ρε παιδια γιατι μου φενεται οτι το ποδι του σπαει απο το χτυπιμα στο μασπιε?στο καρε δεν διχνει να βρισκει το δεξι κατω πριν την φωτο που ειναι ηδη σπασμενο

ελεος ρπμ...εσπασε ο ροσσι το ποδι του και χασανε τα gp το ενδιαφερον τους...σοβαρευτειτε ρε...

οσο κι αν δεν γουσταρετε,υπαρχει κι ενας stoner ,που ειναι εξαιρετικος οδηγος , ο μονος που τον εχει αντιμετωπισει στα ισια,με αξιωσεις τα τελευταια χρονια και μαλιστα με μπουρδελο οδηγικα μηχανακι...

το οτι οι δυο τουμπες φετος,καθως και τα προβληματα του ντουκατι τον εχουν κανει να μεινει πισω στο πρωταθλημα ,δεν σημαινει οτι δεν θα ειναι και ανταγωνιστικος η δεν θα παλευει για την νικη...

αναφορικα με το ποιος ειναι το μελλον των gp,λορενθο,στονερ,rossi η καποιος αλλος θα το δουμε στο μελλον των gp...

και σταματηστε να λετε για την "τεραστια" ατυχια του ροσσι που τραυματιστηκε...το οτι σε ολη την καριερα του εχει υπαρξει ο μακραν πιο κωλοφαρδος οδηγος,ο οποιος παρ ολες τις σαβουρδες δεν εχει τραυματιστει σοβαρα ποτε,δεν σημαινει οτι αυτο θα ισχυει για παντα...

that's racing...

το αν θα ειναι ξανα ανταγωνιστικος ο ροσσι ,εχει να κανει καθαρα και μονο με ψυχολογια και τιποτε αλλο...30 χρονων ειναι και σε τελεια φυσικη κατασταση...μην λετε οτι να ναι...

ο doohan πηρε τα 5 σερι πρωταθληματα του απο τα 30 του εως τα 35 του και το εκανε με μισο ποδι...

απλως εχασε το φετινο πρωταθλημα...τελος...

χαλαρωστε λιγο και μην κανετε σαν γκομενες λες και ηρθε η συντελεια του κοσμου...
    frankly my dear, i dont give a damn...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    de mamiesai re apo pane? :rotflmao:

@@ ενδιαφερον εχουν τα gp με τοσα ηλεκτρονικα...με το ροσι τουλαχιστον εβλεπες και καμια προσπεραση σοβαρη...και με τοσα ηλεκτρονικα...ειχαμε ξεχασει τα χαι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ο στοονερ οντος αξιζει πραγματικα και το εχω γραψει πολλες φορες εδω μεσα...τωρα για το λορενθο...εχω τις αμφιβολιες μου...μιας και πηγε στα καλυτερα κατευθειαν και δε πρεπει να το ξεχναμε αυτο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    δε περιμένω από τον βλάκα τον ιθπανο να μου θυμίσει τι ήταν η σπαρτιατες...και όχι δε με τιμάει καθόλου η δίκη του αυτοπροβολη και διαφήμιση...δόξα το θεό η χώρα του έχει αρκετή ιστορία γιατί δε πιάνει κάτι από κει...μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα που λένε...

επειδή τα έκανε ο βαλε με πολύ πετυχημένο τρόπο και πολύ χιούμορ έρχετε αυτός τώρα και προσπαθεί να κάνει κάτι παρόμοιο για να πάρει την θέση του γιατρού;
    τουλάχιστον εμένα μου φαίνεται ότι οι image maker που έχει προσλάβει του τα βγάζουν με το στανιό...πως το λένε ρε παιδί μου ,ο βαλε τα έκανε γιατί τα γούσταρε και του έβγαιναν από την καρδιά του ,ενώ αυτός μοιάζει σαν να τα κάνει επιτηδευμενα...
    +900
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

ελεος ρπμ...εσπασε ο ροσσι το ποδι του και χασανε τα gp το ενδιαφερον τους...σοβαρευτειτε ρε...

ναι τους ειδαμε τους υπερπαγκοσμιους...με την ανταγωνιστικοτητα...
    ο ενας εφυγε μπροστα μην τυχον και τον ζυγωσει κανενας και χασει τ'αυγα και τα πασχαλια...
    ο Stoner πηγε να χασει απο μεμονωμενους..
    και οι αλλοι αδιαφοροι...

εδώ ότι έχει να κάνει με το τραυματισμό του rossi

τα σχόλια για τον αγώνα αυτό καθεαυτό στο αντίστοιχο θρεντ boyzz :

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=105167

Παλαιό μέλος
    "Μου έβαλαν ενα καρφί για να σταθεροποιηθεί η σπασμένη κνήμη,αύριο θα κάνω ακόμα μια επέμβαση για να κλείσει το ανοικτό τραύμα και θα χρειαστει λιγος χρονος να περιμένουμε για να δούμε την εξέλιξη.Με έχουν ναρκώσει απο τη μεση και κατω επειδη πονούσα πολύ αλλα πάντα είχα καλες σχεσεις με τη μορφίνη .Θα χρειαστει καποιος χρονος αποκαταστασης αλλα αυτο που εχω ως στοχο ειναι να γυρισω 100% αρτιμελής.Μεχρι τότε ελπίζω να μην έχει κερδισει κανείς.
    Ειμαι καλά,σας ευχαριστώ όλους εκει στο Mugello.Είδα όλα τα πανώ με τα μηνύματα σας.Επίσης ευχαριστω όλους τους αναβάτες που μου συμπαραστάθηκαν αυτη τη στιγμη.Είναι μια μεγάλη ικανοποίηση για μένα σε μία τέτοια δύσκολη στιγμη."

Valentino Rossi

www.as.com

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	vale.jpg 
Προβολές:	345 
Μέγεθος:	76,7 KB 
ID:	200648

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    ρε σεις... είναι απλά τα πράγματα.
    Ο άνθρωπος έπεσε και χτύπησε. Όπως θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε στιγμή στην καριέρα του. Δεν είχε συμβεί ως τώρα δυστυχώς έγινε. Στατιστικά εάν το πάρουμε και μόνο είχε μπόλικες πιθανότητας να συμβεί και αυτό κάποια στιγμή! Δεν είχε συμβεί τόσο καιρό συνέβη τώρα.
    Να γίνει γρήγορα καλά ο άνθρωπος και να επιστρέψει στους αγώνες για να ξαναέχουμε μάχες. Απλά πράγματα.
    Ελπίζω μόνο να μην μείνει οριστικά εκτός δράσης! Που προσωπικά δεν το νομίζω
    περαστικά λοιπόν και γρήγορα πίσω
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    το "τρέχει" ενεστώτας δεν είναι ή κάνω λάθος;

εντωμεταξύ τι τον λέτε όλοι σπαρτιατη δε μπορώ να καταλαβω;επειδή έβαλε το τιμήμένο κορινθιακό κράνος στο δικό του κράνος;και τι έγινε δηλαδή; :a37:
    καλα εκανα και εστειλα πισω το σουμπι .... :Ρ

τωρα εγινα σογκουν με σοει

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λες με αλλο κρανος ο χορχε να γινει αθηναιος ;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fotis3
    ρε παιδια γιατι μου φενεται οτι το ποδι του σπαει απο το χτυπιμα στο μασπιε?στο καρε δεν διχνει να βρισκει το δεξι κατω πριν την φωτο που ειναι ηδη σπασμενο
    το σκεφτηκα και γω ... αλλα εκανε και πτηση ομως ... !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Αδελφια και μονο που γινεται τοση αναφορα και συζητηση για τον τραυματισμο
    του "γιατρου" Rossi ,νομιζω οτι διχνει και την αξια αυτου του Μεγαλου οδηγου
    του παγκοσμιου μηχανικινητου αθλητισμου (moto gp)
    με εναν τραυματισμο ας πουμε καποοιου αλλου οδηγου, ο ντορος θα ητανε πολυ μικροτερος!!
    εως καθολου!!

ο Rossi ειναι απο τους λιγους ανθρωπους και αθλητες!!
    που θα μεινουν στην ιστορια για ΠΑΝΤΑ!!

ειναι ο ανθρωπος που εκανε σχεδον ολο τον κοσμο να μαθει!!,να ασχοληθει!!,να αγαπησει!!
    τους αγωνες ταχυτητας μοτοσυκλετας (moto gp)

ειναι ο ανθρωπος που θα αναφερει ο κοσμος αργοτερα το ονομα του σαν Θρυλο!!
    και θα ειναι το ονομα που θα το παρομοιαζουν για τους τοτε!!........πολυ καλους στο αθλημα
    πχ. σαν τον Πελε ειναι αυτος, σαν τον Σουμαχερ η τον Σενα ειναι αυτος!!
    σαν τον Μαικλ Τζορνταν ειναι αυτος,η σαν τον Μαραντονα!!, κ.ο.κ......
    και αυτο φαινεται απο το οτι ενω στο παρελθον (οχι το μεγαλο) ειχαμε πολυ μεγαλους
    οδηγους ,κανεις δεν ασχολειται, ειδικα μετα απο την εμφανιση του Rossi!!

ειναι ο ανθρωπος που μεχρι το 2001 (που πηρε και το 1ο πρωταθλημα στα motogp 500cc)
    o πολυς!! κοσμος, και της μοτοσυκλετας, δεν ηξερε κατα μια εννοια τι ειναι τα moto gp!!
    ειναι ο ανθρωπος που ανεβασε στο 85%!!! περιπου την ακροαματικοτητα!!
    και τους "οπαδους" του αθληματος σε τηλεοραση και εισητηρια!!

θυμαμαι καποτε σε εναν αγωνα moto gp (απο τα πρωτα χρονια του Rossi στα moto gp)
    ενω πηγαινα για την πιστα oλος ο κοσμος, απο οποια "ομαδα" και αν ηταν
    μιλουσε ,και ηθελε να δει, τον Valentino Rossi!!
    και που βεβαια ακομα και σημερα αυτο συνεχιζεται!!!
    δεν ξερω στο μελλον αν αυτο θα γινεται για καποιον αλλο οδηγο, οσο καλος και αν ειναι!!

ευχομαι τελος για τον "γιατρο" γρηγορη αναρωση!! και να μεινει οσο γινεται
    περισσοτερο!! στα moto gp,διοτι με την απουσια του, δυσκολα θα ειναι παλι το αγωνισμα
    τοσο χαρουμενα!! ενδειαφερον!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    Πολυ ασχημο πεσιμο και σιγουρα ηταν ατυχος. Επαθε μεγαλη ζημια.

Περαστικα θα ειναι. Σιγουρα χανουμε πολυ καλο θεαμα φετος μιας και η χρονια ανεμενοταν συναρπαστικη...

Απο την αλλη μερια, χαιρομαι για το 2011 που ερχεται, γιατι ενω θα εκανε περιπατο ο βαλε με τα χιλιαρια, τωρα αν δεν επανελθει στο 100 % ιιιιιιισως να δουμε συναγωνισμο...

Θα σπαμαρω. Ενω ο stoner το εχει ακομη... (το εδειξε στον τελευταιο γυρο του Ιταλικου αγωνα)... Η ducati εχει μεινει πολυυυυυ πισω μαμω την εξελιξη τους μαμω.. Θελει το καγκουρο να το παει... και τον ριχνει!!! :a31:

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Ο σημερινος αγωνας ηταν υπεροχος με πολυ ωραιες μαχες....

Οσο για αυτο το thread...ειναι αλλο ενα που εγινε αηδια....

Θα μπορουσαμε ολοι μονο να πουμε περαστικα του...και τελος.....

:a41:

Σελίδα 8 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. TT Assen 2007: Valentino Rossi fighting Stoner
    από nakedorange στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2007, 11:19
  2. Ο Valentino Rossi νικητής στο Ραλι Monza
    από nektarios73 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2006, 23:03
  3. Valentino Rossi: Αφιερωμένο στην tati