Σελίδα 162 από 234 ΠρώτοΠρώτο ... 62112152157158159160161162163164165166167172212 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.416 έως 2.430 από 3499

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Δεν ξερω ποιος θα ειναι τελικα ο πρωταθλητης στο 5ο παιχνιδι......

( Το λεω αυτο γιατι στο 4ο βλεπω γαυρο με +3 με 6..! )

μην εισαι σιγουρος ...αν εκμεταλευτει με το χαρακτηρα που διαθετει ο ΠΑΟ τον εκνευρισμο του ολυμπιακου μην νομιζεις οτι θα το αφησει ανεκμεταλευτο ο Ζελικο να τελειωσει τη σειρα...ξερει οτι ο ολυμπιακος ειναι καλυτερος απο περσυ και φετος η δικη του αποδοση και συμπεριφορα ελεγχει κατα καποιο τροπο το τελικο αποτελεσμα των μεταξυ μας παιχνιδιων και δεν θα ρισκαρει αλλο παιχνιδι αν μπορει και σωστα...εξαλλου η ελλειψη καθαρου μυαλου στο τελευταιο 10λεπτο στοιχισε κυριως στο τελευταιο παιχνιδι..
    για παραδειγμα .ξυλο εσεις????η μπαλα στη ρακετα στην επιθεση -Σοφο εστω κ αν ηταν κακος στο ξεκινημα-και ξυλο κ εμεις στην αμυνα αφου εξαλλου οι διαιτητες εδειχναν απο την αρχη οτι αφηναν το σκληρο παιχνιδι.αντι γι αυτο ειδαμε πεντε...ππυροσβεστηρες στην επιθεση-οσον αφορα την κινητικοτητα-και..σκοτωμενα μακρινα σουτ!!!!!

για τη διαιτησια ειναι μεγαλη κουβεντα και αφορα ουσιαστικα ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγες στο ευρωπαικο μπασκετ που συμβαινουν τωρα που μακαρι να βγω ψευτης και να μην τις πληρωσει η εθνικη το καλοκαιρι...
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    κατα τα αλλα αφου δεν θες να μιλησουμε σοβαρα ξεκιναω ...η μπαλα στο μπασκετ ειναι συνηθως πορτοκαλι κλπ κλπ
    ..

ωωωωωωω με αποστομωσες.....
    τωρα μαθε να διαβαζεις και καλα τα ελληνικα...για να μπορεις να απαντας ευστοχα και οχι οτι να ναι...κριμα...γιατι γραφεις και μια στο τοσο και χαλας την εικονα σου.

σου εγραψα οτι ο διαμαντιδης προκληθηκε και αντεδρασε...δεν εγραψα πουθενα οτι συμφωνω με την αντιδραση του.

επισης αναφερθηκα στο περιστατικο του μπουρουση...γαιτι φαινεσαι ατομο που διαφωνει με την πραξη (στην συγκεκριμενη περιπτωση το φτυσιμο ) και οχι με το ποιος το κανει...δεν ηταν δυσκολο...το εγραψα καθαρα πιστευω.

κατι ακομα...οταν προτρεπεις καποιον να διαβασει ενα αρθρο...καλο ειναι να ξερεις τι χρωματα εξυπηρετει το σαιτ που το φιλοξενει..αλλιως κατηγορεισαι για εθελοτυφλια.

επιπλεον...τα παιχνιδια που εχω παει γηπεδο..ας μιλησουμε μονο για μπασκετ και οχι για αλλα αθληματα...παιζεινα θελεις και 3 ζωες για να τα φτασεις..οποτε οι ειρωνιες στους φιλους σου

τελος....το μπασκετ δεν ειανι αυτο....με τις ρακετες?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Τώρα μάλιστα, ερχόμαστε σε μια συνεννόηση!

ΥΓ Για τον Ντούσαν συμφωνώ. Ή αυτός ή κανένας τύπου Κωστένογλου θα μπορούσε να κρατήσει την ομάδα υπ' αυτές τις συνθήκες. Ξέρω καλά σου λέω... μένω 5' απ΄ το ΟΑΚΑ. :rotflmao: (πλάκα κάνω)

OTAN EXΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...........

Θά πείς τά δικά σου,θά πεί ό άλλος τή γνώμη του κ.λ.π....
    Όταν έχεις διάθεση νά κάνεις πλάκα,έστω νά είρωνευτείς θά πρέπει
    κί ό άλλος νά άντιλαμβάνεται.
    Όταν έπίσης θές νά είσαι μόνο κακός καί κομπλεξικός καί πάλι
    είναι πασιφανές.....!!!
    Δέν διεκδίκησα ποτέ τό άλάθητο γιά τίποτε.
    Πάντα τή γνώμη μου γράφω,καί όποιος θέλει μπορεί νά γράφει τή δική του.
    Τυχαίνει νά έχω φίλους στή διοίκηση τού έρασιτέχνη τού ΠΑΟΚ.
    Άπό αύτούς τά μαθαίνω καί όχι φυσικά έπειδή ζώ πιό κοντά άπό σένα
    στήν όμάδα.....
    Άν θέλουμε νά χαλάσουμε μιά κουβέντα,είναι πολύ εύκολο μιά καί μέσα
    άπό τό πληκτρολόγιο μπορούμε νά διαστρεβλώσουμε τά λόγια τού
    συνομιλητή πολύ εύκολα.
    Τό ποτέ ξανά προδότες στό Βορρά..........ήταν ένα σλόγκαν καί ένα σκεπτικό
    πού άφορούσε τόν παίκτη καί τούς συνδέσμους τού ΠΑΟΚ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ...........μετέφερα τό κλίμα άπό δώ πάνω καί έγραψα
    πώς ταυτίζομαι μέ τή γνώμη τών συνδέσμων γιά τό Σαλπιγγίδη λόγω τής στάσης του,
    ώς πρός τό θυμό τους διότι..........
    τό παιδί είναι άπό Πολίχνη καί όταν αύτοί τόν κυνηγούσαν καί έκαναν έράνους γιά
    πάρτη του αύτός λένε τούς είχε ύποσχεθεί ότι πρίν φύγει θά μιλούσε μαζί τους.
    Τό χρήμα όμως , ή δόξα καί ή Άθήνα τόν δελέασαν καί τήν έκανε χωρίς νά τούς
    ύπολογίσει καί κοροιδεύοντας τους.....
    Πιό πολύ λοιπόν τά έχουν μαζί του τά πατριωτάκια του καί τά φιλαράκια του άπό
    τίς Δυτικές συνοικίες.....!!!
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ καί ό λόγος πού ό Ζαγοράκης δέν τολμάει νά ανακοινώσει τή μεταγραφή.
    Ψάχνει γιά σύμμαχο στό χρόνο περιμένοντας νά έκτονωθεί ή κατάσταση
    διότι έχει προειδοποιηθεί ότι θά ύπάρξουν άνακοινώσεις καί σκληρή άντίδραση
    άπό μέρους τών συνδεσμιτών.
    Παρόμοια ύπόθεση μέ τού Μπάγιεβιτς,δέ φεύγω μένω μέν άλλά τήν έκανε.....!!!
    Καί ό κόσμος τού ΠΑΟΚ είναι διχασμένος ,άλλοι τόν θέλουν γιατί σάν παίκτης
    είναι κορυφαίος καί κλωτσάει καί τό διπλό χρήμα καί άλλοι δέν τού συγχωρούν
    τά καραγκιοζηλίκια καί τό πώς τήν έκανε ,ότι τούς πρόδωσε τούς πούλησε πούστικα.
    Άπό τή στιγμή όμως πού δείχνει έμπρακτα τή μετάνοια του άγνοώντας αύτό πού
    τόν κατηγορούσαν, ότι τήν έκανε γιά τό χρήμα,νομίζω πώς δέ χρειάζεται
    άρτηριοσκλήρωση καί τά Παόκια πρέπει νά τόν άποδεχτούν......!!!!
    Όλοι κάνουμε λάθη στή ζωή μας,όταν έχουμε τό θάρρος νά τά παραδεχτούμε
    καί νά δείξουμε έμπρακτη μεταμέλεια νομίζω πώς πρέπει νάχουμε δεύτερη
    εύκαιρία.......
    Έδώ ή κοινωνία βγάζει στή ζωή ξανά αύτόν πού σκότωσε,τό Μπάγιεβιτς καί τό
    Σαλπιγγίδη θά έξαιρέσουμε....??

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Δεν ξερω ποιος θα ειναι τελικα ο πρωταθλητης στο 5ο παιχνιδι......

( Το λεω αυτο γιατι στο 4ο βλεπω γαυρο με +3 με 6..! )

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ............

Θά χρειαστεί άκόμα μεγαλύτερο ξεβράκωμα ό ΠΑΟ στό 5ο παιχνίδι...!!

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ωωωωωωω με αποστομωσες.....
    τωρα μαθε να διαβαζεις και καλα τα ελληνικα...για να μπορεις να απαντας ευστοχα και οχι οτι να ναι...κριμα...γιατι γραφεις και μια στο τοσο και χαλας την εικονα σου.

σου εγραψα οτι ο διαμαντιδης προκληθηκε και αντεδρασε...δεν εγραψα πουθενα οτι συμφωνω με την αντιδραση του.

επισης αναφερθηκα στο περιστατικο του μπουρουση...γαιτι φαινεσαι ατομο που διαφωνει με την πραξη (στην συγκεκριμενη περιπτωση το φτυσιμο ) και οχι με το ποιος το κανει...δεν ηταν δυσκολο...το εγραψα καθαρα πιστευω.

κατι ακομα...οταν προτρεπεις καποιον να διαβασει ενα αρθρο...καλο ειναι να ξερεις τι χρωματα εξυπηρετει το σαιτ που το φιλοξενει..αλλιως κατηγορεισαι για εθελοτυφλια.

επιπλεον...τα παιχνιδια που εχω παει γηπεδο..ας μιλησουμε μονο για μπασκετ και οχι για αλλα αθληματα...παιζεινα θελεις και 3 ζωες για να τα φτασεις..οποτε οι ειρωνιες στους φιλους σου

τελος....το μπασκετ δεν ειανι αυτο....με τις ρακετες?
    ακομα κ αν θεωρηθει προκληση για οσους ξερουν ειναι κομματι του παιχνιδιου και δεν πρεπει καν να θεωρηθει δικαιολογια-τα γαμ@σταυριδια που αλλλαζουν οι παικτες μεταξυ τους και αλλα πιο ...σωματικα που κανουν μεταξυ τους ειναι πιο σκληρα γι αυτο ανεφερα τον Σπανουλη ...
    συγκρινεις το περιστατικο του Μπουρουση που δεν το πηραν χαμπαρι οι διαιιτητες γιατι αλλιως σωστα θα τον απεβαλλαν και η ευρωλιγκα θεωρησε μεμονωμενο περιστατικο και δεν πολυασχοληθηκε μια που καμια ομαδα δεν εδωσε συνεχεια.να εισαι σιγουρος ομως αν τον καλουσε δεν θα τον τιμωρουσε με 2000 ευρω
    το αρθρο το ανεφερα γιατι απλα συμφωνω μαζι του και βαριουμουν να κανω αναλυση του αγωνα-οσο για τον αρθρογραφο -εχει την επισημη αδεια του ΠΑΟ να σχολιαζει τηλεοπτικα τα παιχνιδια του απο τον ΣΚΑΙ και το ξερω γιατι ειχε δημιουργησει θεμα η ΚΑΕ ΠΑΟ πριν καιρο..
    για το γηπεδο ηταν μπηχτη γιατι αν πηγαινες προσφατα θα ηξερες τη βρωμα για το Σπανουλη που κυκλοφορει στην πιατσα ασχετα αν γινει πραγματικοτητα η οχι κ αν ησουν την Τεταρτη θα ακουγες τα μπινελικια-μεμονωμενα εστω- που του ριχναν οσο σερνοταν στην αρχη που μπηκε εξαιτιας αυτης της φημης και δεν θα βιαζοσουν να ....ειρωνευτεις ...παντως στη μια...ζωη μου εχω ξεκινησει να βλεπω στο γηπεδο Σαμπανη ,Κουκη ,Αλςξη Χριστοδουλου κ αλλα...λιανοντουφεκα...
    απο τη στιγμη που το πηρες προσωπικα χωρις να ασχοληθεις με την ουσια no further comment...
    εξαλλου πρεπει να βελτιωσω τα ελληνικα μου και να ασχοληθω με την ...εικονα μου που χαλασε στο φορουμ εξαιτιας της αποψης μου για τον Διαμαντιδη...αααααα...λεω να παω και στο synch
    :wacko:

και παλι συγνωμη που προσβαλλα τα φιλοπαναθηναικα ιδεωδη και υποσχομαι να γραφω μονο υμνους για τον ΠΑΟ
    no hard feelings
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

συγκρινεις το περιστατικο του Μπουρουση που δεν το πηραν χαμπαρι οι διαιιτητες γιατι αλλιως

για το γηπεδο ηταν μπηχτη γιατι αν πηγαινες προσφατα θα ηξερες τη βρωμα για το Σπανουλη

απο τη στιγμη που το πηρες προσωπικα χωρις να ασχοληθεις με την ουσια no further comment...

εξαλλου πρεπει να βελτιωσω τα ελληνικα μου και να ασχοληθω με την ...εικονα μου που χαλασε στο φορουμ εξαιτιας της αποψης μου για τον Διαμαντιδη...αααααα...λεω να παω και στο synch
    :wacko:

τωρα απλα το παιζεις τερενς.....ριχνεις μπηχτη οπως ΛΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ...και μετα με κατηγορεις οτι το πηρα προσωπικα???....δεν ειναι λιγο αντιφατικο αυτο που κανεις? για σκεψου το λιγο και μου ξαναλες...

εχω απομονωσει καποιες απαντησεις σου ....και σου γραφω...

για το πρωτο....παρτο παλι απο την αρχη...ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ μαζι σου οτι δεν δικαιολογειται ο διαμαντιδης....ΔΕΝ! οκ τωρα? ...σου απαντησα απλα....οτι προκληθηκε και επραξε....δεν βλεπω που διαφωνεις σε αυτο.
    αν ακουσεις τι πουστριλικι πεφτει μετα απο καθε επιτυχημενο τριποντο και τι μανες ακουγονται...θα συμφωνησεις μαζι μου.

οσον αφορα το περιστατικο του μπουρουση....δεν με ενδιαφερει αν τον τιμωρησαν ή οχι...απλα στο εγραψα γιατι εχετε μια ταση (ισως οχι εσυ) να παρουσιαζετε τα δικα σας παιδια σαν καλα, και τα δικα μας ειναι οι αλητες.

στο κομματι του σπανουλη και του γηπεδου....οκ...εχεις παει σε περισσοτερα....οκ τωρα?δεν θα κατσω να ""τσακωθω"" για το ποιος εχει παει σε περισσοτερα....τελος

για το αλλο που σου εχω απομονωσει...για το ""προσωπικᨨ...σου απαντησα νομιζω στην αρχη αυτου του ποστ....

τελος..για το τελευταιο κομματι σου...φανταζομαι καταλαβαινεις οτι οταν ριχνεις μπηχτες...και ειρωνευεσαι...παρομοια αντιμετωπιση θα λαβεις.......ασε που οντως εγραψα οτι συμφωνω μαζι σου και το ....διαστρεβλωσες ας πουμε....

οπως και να εχει...διαβασε αυτη την απαντηση μου, και αν διαφωνεις σε κατι..εδω ειμαστε.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    για αλλη μια φορα κοσμιοτατη συμπεριφορα των οπαδων του λιμανιου
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

διαφωνω με τα επεισόδια αλλά ότι έσπειραν βαζελος-διαιτητες την τετάρτη θα θερίσουν....

δεν τηρησαν ούτε τα προσχηματα το διαιτητικό τρίο...

κ ομοίως φυσικά για την προκλητική ατιμωρισία τους απο τα αρμόδια όργανα..
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    διαφωνω με τα επεισόδια αλλά ότι έσπειραν βαζελος-διαιτητες την τετάρτη θα θερίσουν....

δεν τηρησαν ούτε τα προσχηματα το διαιτητικό τρίο...

κ ομοίως φυσικά για την προκλητική ατιμωρισία τους απο τα αρμόδια όργανα..
    Και τα επομενα επεισοδια στην τριτη περιοδο οι διαιτητες/βαζελος τη σπειραν???

Αυτό δεν εχει καμία σημασία μετα απο αυτα που γίναν την τετάρτη...εξαλλου τα ίδια γιναν κ την τεταρτη
    κ αμα δεν το πέρναν πάνω τους οι διαιτητες θα είχαμε πολύ χειρότερα

για μένα δεν έπρεπε καν να συνεχιστούν οι αγώνες μετα την αλλοίωση των αγώνων την τετάρτη...

έπρεπε να το δώσουν στο βαζελο τότε να τελειώνει η παρωδία των play off...

όλα τα υπόλοιπα είναι για να λέμε ότι παίζονται play off

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Τι εγινε ρε παιδια....

Εφυγαν...??? :ZZZ: :ZZZ:

απορώ γιατι παίζουν κ το δίνουν απευθείας στον διορισμένο....

αφού μας το καναν λιανά ότι το πρωτάθλημα είναι δοσμένο....

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    απορώ γιατι παίζουν κ το δίνουν απευθείας στον διορισμένο....
    Λογικο να απορεις!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Έκατσα να δω μπάσκετ,αν και δεν το γουστάρω.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα δύο μεγάλα μπουρδέλα τού κακόμοιρου ελληνικού αθλητισμού.

Άει στο διάολο συχαμένοι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Έκατσα να δω μπάσκετ,αν και δεν το γουστάρω.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα δύο μεγάλα μπουρδέλα τού κακόμοιρου ελληνικού αθλητισμού.

Άει στο διάολο συχαμένοι.
    τα παραλες ρε...ειδες 4 ωρες θεαμα και παραπονιεσε???αχαριστε...

ελπιζω με αυτο τα ματσακι να καταλαβαν οι ''γαυροι'' γιατι ειναι καλυτερη ομαδα ο βαζελος...φουλ τρομοκρατια...3 φασεις σερι αναποδα σφυριγματα...οι διατητες να μην τιμωρουν παραδειγματικα την αγκωνια του ΤΣΟΓΛΑΝΟΥ Τεοντοσιτς...και το ματσακι το κερδισαν...α ναι...φταιει οι διατησια βεβαιως βεβαιως...ανωτερωτητα εχουμε μονο στην μπαλλα...αλλα απο φετος παει και αυτη...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. πριν τον αγωνα μειλισα με φιλο ΑΡΡΩΣΤΟ ΓΑΥΡΟ και πρωην ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ μπασκετμπολιστα...τι μου ειπε για το τριτο παιχνιδι...με 2 λογια...να κανετε κανα ξυπνητηρι δωρο στον Μπαναωτη...
    υ.γ.2 ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΑΝΟ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ...ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΠΑ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΟΛΟΙ ΠΙΠΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...ΝΤΡΟΠΗ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	25399_1343234228251_1453092652_903103_1313339_n.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	38,9 KB 
ID:	200743

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607