Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Πηγαίνοντας εξωτερικό με μηχανή

είδα φως και μπήκα
    για καθίστε τώρα γιατί θα με τρελλάνετε....το ποιος θα κεράσει τσάι ποιον δεν είναι κόντρα????

Μην γίνεστε ρε χειρότεροι από τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε...μην κρύβετε αυτό που εννοείτε πίσω από politically correct λέξεις... Δεν είναι κόντρα είναι γρήγορη βόλτα....Κόντρα είναι με τα όλα της και καλά κάνεται αμα γουστάρεται να την πάτε αλλά σε γρήγορη βόλτα δεν κερνάς τσάγια...απλά το ευχαριστιέσαι.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    για καθίστε τώρα γιατί θα με τρελλάνετε....το ποιος θα κεράσει τσάι ποιον δεν είναι κόντρα????

Μην γίνεστε ρε χειρότεροι από τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε...μην κρύβετε αυτό που εννοείτε πίσω από politically correct λέξεις... Δεν είναι κόντρα είναι γρήγορη βόλτα....Κόντρα είναι με τα όλα της και καλά κάνεται αμα γουστάρεται να την πάτε αλλά σε γρήγορη βόλτα δεν κερνάς τσάγια...απλά το ευχαριστιέσαι.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΦΡΑΣΗ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
    ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΑΛΛΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΣΙΤΑ ΜΕ 200 ΚΑΙ 300 ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ZOROPATRA ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ Η ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    εγω δεν ειπα αν και ποσο γρηγορος ειμαι αλλα οταν μας την λενε απαντω....
    δεν αρχησα εγω την κουβεντα και δεν ειπα πως ειμαι γρηγορος.
    η ιστορια ειναι για αλλους που πανε (ειχε μπει και ενα link με καποιο βιντεο παλιοτερα δεν θυμαμε απο ποιον).
    αυτα που ειπα εγω ειναι για να χαλαρωσετε λιγο

.......Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    AYΤΟ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΕΞΟΥΛΑ ΚΑΠΟΥ

ΛΟΙΠΟΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ YAMAHAOI ΤΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ

ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΙΕ ΠΑΛΙΟΜΗΧΑΝΟΒΙΕ, ΠΑΛΙΟYAMAHAKIA ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ SBS CLUB, ΘΑ ΑΜΟΛΗΣΩ ΤΟ ΜΗΤΣΟΣ1 ΝΑ ΣΕ ΑΡΠΑΞΕΙ (ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΡΩΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ)............

και αυτο που ειπα εγω ειναι....

......Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    αν με πεντε βολτες εμαθες το Γαλαξιδι ρωτα και τους αλλους που πανε κατι χρονια, μαθε και την ιστορια του πρωτα ρωτα να μαθεις ποιοι πανε με τι και πως και μετα ελα να τα πουμε .......

το νου σας γιατι παντα υπαρχει καποιος πιο γρηγορος και η κακια στιγμη.
    καλες βολτες ........

τελος για να ληξει αυτο το εργο ελατε οποτε θελετε στην Πατρα και θα κερασουμε και καφε και ......

αφου ....

......ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΑΛΛΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΣΙΤΑ ΜΕ 200 ΚΑΙ 300 ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.......

να ειστε καλα
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra

.........

ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ!!!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Η Κ148 ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Για χωρες εκτος Ε.Ε. χρειαζεται διεθνες διπλωμα που το εκδιδει
    η ΕΛΠΑ.
    Οσο για τους "γρηγορους" γιατι δεν πηγαινετε να τρεξετε σε αγωνες να δειτε ποσο γρηγοροι ειστε.
    Αρκετα προβληματα εχουμε,δεν χρειαζεται να σκοτωνομαστε και μεταξυ μας.
    Καλες βολτες.

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΦΥΓΕ...............

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ "ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ Νο 2"....

ΣΤΑΥΡΑΝ, ΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.:a13:

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΙΣΤΑΣ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ....:a31:

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.... ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΨΑΞΩ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!

ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ Ε!!!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ!

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.......ΣΤΙΣ 22/10/05 ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ 09:00, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΙΑ.......

:a34: :a34: :a51:
    η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Καλό ταξίδι φίλε μου. Εχω πάει στη Κωνσταντινούπολη και να ξέρεις ότι κυνηγούν πολύ για κράνος. δεν προλαβαίνεις ούτε 100 μέτρα να κάνεις χωρίς κράνος. Πάντως να ξέρεις ότι είναι αρκετά φιλικοί οι αστυνομικοί και συνήθως σε προειδοποιούν. Εμένα δύο φορές μου κάναν σύσταση. να προσέχεις τη κίνηση γιατί γίνεται χαμός θέλει πολλή προσοχή πάνε σαν τρελλοί. Σίγουρα θα περάσεις καλά αμα προσέχεις

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ?
    από chducos1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2009, 19:00
  2. Για όσους πάνε στο εξωτερικό με μηχανή
    από bonepeeler στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2006, 17:51
  3. ΕΧει Παει Κανεισ Εξωτερικο Με Την ΜηΧανη Του;
    από latris mixanis στο forum Πληροφορίες