Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 120

Θέμα: Hayabusa Bastard Turbocharged - Πρώτο video στο δρόμο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack

Οσο για προβλήματα... ανατίναξα την φλάτζα της κεφαλής! ΟΛΕ!!
    Τώρα το κτήνος είναι μέσα και.. ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ!!!!
    Μια και χρειάστικε να το ανοίξω θα βάλω πιστονάκια, βαλβίδες, ελατίρια για
    να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.... και για να του δώσω και κανενα αλογάκι ακόμα!!

Kανονικά θα έπρεπε να τα έχεις κάνει εξ'αρχής ! Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ...

sda

epeidi k egw kserw ton taki...oxi mono apo net alla k apo konta..exei tixei na milisoume...

den iparxei allo tetoio paidi ..apla na sas pw..eimasta 9 xiliarides sto sef..vlepoume ena busa me kolo apo k8 1000..leme..poios einai aytos re...kserete twra..kagkoures peristeriwtes...
    stamataei o takis k mas leei..kalispera paidia..poli omorfa ta mixanakia sas...meiname m@l@kes oloi..leme ti kalo palikari einai ayto..xm..meta to deytero pligma..gzazei to mpoyfan..tou lew..re file..ti zwo eisai esi..xaxaa...apisteytos...gelagame k legame malakies olo to vradi..den tin eide oyte ena lepto..panta gelastos..taki eisai gamw ta paidia...k oloi eseis pou lete malakies tpt den kataferneteeee

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    κτήνος,απίστευτη μηχανή και αίσθηση δύναμης ......ούτε που μπορώ να φανταστώ τί νιώθεις.....

ΑΛΛΑ

(σσ χωρίς κακοπροαίρεση και ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου, κρίμα που όλα αυτά συμβαίνουν σε δημόσιο δρόμο.....απορώ επίσης πως δεν το ανέφερε κανένας 7 σελίδες πόστ.....δηλαδή αν του βγεί ένας ,χτύπα ξύλο, ή αν ένα παιδάκι πεταχτεί απέναντι ,χτύπα 10 ξύλα....ούτε πιστεύω ότι τελικά φχαριστιέσαι τη μηχανή στο δρόμο)

γνώμη μου και άποψή μου και κερνάω και μπύρες λάρισα...
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
    Να ρωτησω και γω κατι ?
    Εκτος απο καμια πιστα αεροδρομιου,που αλλου μπορεις να 300+ρισεις αυτο το dragster
    με ασφαλεια?
    Εχω δει περιπτωσεις που φτανουν και τα 700 αλογα στην αγγλια,αλλα μονο για αγωνες.

Γεια σου φίλε airpanos.
    300+ και η λέξη ασφάλεια είναι πολύ σχετικά :smilea:
    Μόνο σε πίστα υπάρχει ασφάλεια. Πέρα απο εκεί, όπου 300ριζει ένα απλό busa 300ριζει και το δικό μου (βλέπε Αττική Οδο ). Η μεταροπές στα Busa έχουν ξεφύγει. Όπος λες φτάνουν τα 700 άλογα που είναι παρανοικό. Το δικό μας όριο όμως δεν είναι τα άλογα, είναι τα λεφτά. Κι εγώ έχω φτάσει και έχω ξεπεράσει κατα πολύ το δικό μου
    Να είσαι καλά και πάντα όρθιος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από boldor900f
    Καλό.
    Thanks φίλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
    αντι για μο'ι'κανα κρανος θα σου προτεινα αυτο

Καλες σουζες!

Γ@Μ@ΤΟΟΟΟ!!
    Το θελω!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Kανονικά θα έπρεπε να τα έχεις κάνει εξ'αρχής ! Αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ...
    Το "κανονικά" απλά δεν συμφονούσε με την τσέπη μου
    Τώρα που πήρα μια ανάσα μπόρεσα να το κανω.
    όπος πολύ σωστά είπες... κάλιο αργά παρά ποτέ.

Re: sda

Αρχικά δημιουργήθηκε από jafar
    epeidi k egw kserw ton taki...oxi mono apo net alla k apo konta..exei tixei na milisoume...

den iparxei allo tetoio paidi ..apla na sas pw..eimasta 9 xiliarides sto sef..vlepoume ena busa me kolo apo k8 1000..leme..poios einai aytos re...kserete twra..kagkoures peristeriwtes...
    stamataei o takis k mas leei..kalispera paidia..poli omorfa ta mixanakia sas...meiname m@l@kes oloi..leme ti kalo palikari einai ayto..xm..meta to deytero pligma..gzazei to mpoyfan..tou lew..re file..ti zwo eisai esi..xaxaa...apisteytos...gelagame k legame malakies olo to vradi..den tin eide oyte ena lepto..panta gelastos..taki eisai gamw ta paidia...k oloi eseis pou lete malakies tpt den kataferneteeee
    Καλημέρα φίλε Δημήτρη.
    Χαίρομαι πολύ όταν εκτιμούν εμένα αντί για το μηχανάκι μου. Σε αυτόν το χόρο είμαστε όλοι μια παρέα. Έχουμε όλοι το ιδιο μικρόβιο. Είναι χαζομάρα να την βλέπει κάποιος. Εδω δεν ήρθαμε για να δειχτούμε, αλλά για να μοιραστούμε την κ@υλα μας και να κάνουμε τον χαβαλέ μας. Όπος εκείνο το βράδυ στο ΣΕΦ. Μετά απο μια τέτοια συναντισούλα, φευγεις γεμάτος. Έχεις γνωρίσει 5 καινούργιους φίλους, έχεις μιλήσει για την κ@υα σου, της μηχανές, έχεις πει τις ιστορίες σου, έχεις κάνει τον χαβαλέ σου και είσαι έτοιμος να πας να την πέσεις για ύπνο χαρούμενος.
    Κι εσείς είστε γαμώ τα παρεάκια. Χαθήκαμε... μόλις βγάλω το μηχανάκι ραντεβού παλι στο ΣΕΦ

Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
    κτήνος,απίστευτη μηχανή και αίσθηση δύναμης ......ούτε που μπορώ να φανταστώ τί νιώθεις.....

ΑΛΛΑ

(σσ χωρίς κακοπροαίρεση και ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου, κρίμα που όλα αυτά συμβαίνουν σε δημόσιο δρόμο.....απορώ επίσης πως δεν το ανέφερε κανένας 7 σελίδες πόστ.....δηλαδή αν του βγεί ένας ,χτύπα ξύλο, ή αν ένα παιδάκι πεταχτεί απέναντι ,χτύπα 10 ξύλα....ούτε πιστεύω ότι τελικά φχαριστιέσαι τη μηχανή στο δρόμο)

γνώμη μου και άποψή μου και κερνάω και μπύρες λάρισα...
    Το μήνυμά σου φαίνεται απο χιλιόμετρα ότι δεν είναι κακοπροαίρετο!
    Και φυσικά... έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο! Δεν έχω να σου αντιπαραθέσω τίποτα.
    Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως εκέι που κάνουμε τις καγκουριές μας, είναι δρόμοι που υπάρχουν πολύ λίγες πιθανώτητες να σου πεταχτεί πεζός. Είναι λεωφόροι όπου αν πεταχτεί ο πεζός, είναι χαμένος απο χέρι. Αν όχι απο εμένα, απο αυτόν που έρχεται πίσω μου. Ασε που στην αττική οδο που πάμε και τρέχουμε είναι ο πιο ασφαλής δρόμος στην Ελλάδα.
    Υπενθυμίζω πως και πάλι ΔΕΝ είναι σωστό. Απλά θέλω να σου πω πως σίγουρα δεν κινδυνευουν μικρά παιδάκια ή οποιοσδήποτε άλλος.
    Έχεις δίκιο, η γνώμη σου δεκτή και σεβαστή.... αν με τις μπύρες βάλεις και κανένα κοτοπουλο να ψήνεται στη σχάρα... ξεκινάω ΤΩΡΑ!!!

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    ή.... αν με τις μπύρες βάλεις και κανένα κοτοπουλο να ψήνεται στη σχάρα... ξεκινάω ΤΩΡΑ!!!
    ..... και θα είσαι εκεί σε κανά πεντάλεπτο ε?....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να το χαίρεσαι το θεριό μαν! Χαρά στον κόπο σου, στο χρήμα και στα κουράγια σου!

Πάντα όρθιος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
    ..... και θα είσαι εκεί σε κανά πεντάλεπτο ε?....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να το χαίρεσαι το θεριό μαν! Χαρά στον κόπο σου, στο χρήμα και στα κουράγια σου!

Πάντα όρθιος!
    Με την πείνα που έχω τώρα και με τα πόδια να ξεκινούσα σε κάνα πεντάλεπτο θα έφτανα πάλι
    Σε ευχαριστώ! Να έχουε όλοι μας καλά και διασκεδαστικά χιλιόμετρα και φυσικά πάντα όρθιοι!

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    αν με τις μπύρες βάλεις και κανένα κοτοπουλο να ψήνεται στη σχάρα... ξεκινάω ΤΩΡΑ!!! [/B]

από κοτόπουλο δεν ξέρω από κοκορέτσι,κεμπάπ και γαρδούμπα κάτι θα γίνει....καλές βόλτες
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Re: Re: sda

Καλημέρα φίλε Δημήτρη.
    Χαίρομαι πολύ όταν εκτιμούν εμένα αντί για το μηχανάκι μου. Σε αυτόν το χόρο είμαστε όλοι μια παρέα. Έχουμε όλοι το ιδιο μικρόβιο. Είναι χαζομάρα να την βλέπει κάποιος. Εδω δεν ήρθαμε για να δειχτούμε, αλλά για να μοιραστούμε την κ@υλα μας και να κάνουμε τον χαβαλέ μας. Όπος εκείνο το βράδυ στο ΣΕΦ. Μετά απο μια τέτοια συναντισούλα, φευγεις γεμάτος. Έχεις γνωρίσει 5 καινούργιους φίλους, έχεις μιλήσει για την κ@υα σου, της μηχανές, έχεις πει τις ιστορίες σου, έχεις κάνει τον χαβαλέ σου και είσαι έτοιμος να πας να την πέσεις για ύπνο χαρούμενος.
    Κι εσείς είστε γαμώ τα παρεάκια. Χαθήκαμε... μόλις βγάλω το μηχανάκι ραντεβού παλι στο ΣΕΦ

pira suzuki..opote exoume polla na poume..xixi

Re: Re: Re: sda

Αρχικά δημιουργήθηκε από jafar
    pira suzuki..opote exoume polla na poume..xixi

Όντος έχουμε πολλά να πούμε. Το καινούριο μηχανάκι είναι ΓΙΩΡΤΗ!!! στελνω κινητό με πμ.
    Καλώς όρισες στην οικογένεια!!!

dfhg

φιλε τακη οτι και να πω για το εργαλιο ειναι λιγο!!!!

Μια ερωτιση αν επιτρεπεται...

ποσα σου κοστισε????

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2014, 16:57
  2. Hayabusa Bastard - Την πάτησα αλλά ξαναμπήκα στο σωστό δρόμο
    από Tak-Attack στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2013, 19:25
  3. Hayabusa Bastard - Νέο video!!! Project 4 Teaser
    από Tak-Attack στο forum Suzuki Hayabusa