περαστικα!
περαστικα!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
περαστικα!
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Γρήγορα περαστικά![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
σας ευχαριστω ολους παιδια,να στε καλα![]()
παντως δεν σας κρυβω οτι εχουν αρχισει να μου μπαινουν ιδεες μηπως το πουλησω και παρω ενα μηχανακι χωρις πινακιδα και ενα τρεηλερ να πηγαινω βουνο να λυσαω και μες την πολη αυτοκινητο και αγιος ο θεος.δεν ξερω μπορει να ναι και οι πρωτες μερες μετα το σοκ.
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
αφου ξερεις πως με τακουνια σε βρεγμενη ασφαλτο κοκοκο, με 10 χλμ δηλαδη!Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
σας ευχαριστω ολους παιδια,να στε καλα![]()
παντως δεν σας κρυβω οτι εχουν αρχισει να μου μπαινουν ιδεες μηπως το πουλησω και παρω ενα μηχανακι χωρις πινακιδα και ενα τρεηλερ να πηγαινω βουνο να λυσαω και μες την πολη αυτοκινητο και αγιος ο θεος.δεν ξερω μπορει να ναι και οι πρωτες μερες μετα το σοκ.
περαστικά στα πονάκια. δεν έπαθες τίποτα!![]()
Πρώτα απο όλα περαστικά σου και γρήγορα ξανά πάνω στο χωμάτινο σου ..!Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
υ.γ2-στο ασκληπειο μεχρι να ξεμπερδεψω με ακτινες κλπ περασαν 4 ωρες.Ημαρτον!!!!![]()
Δεύτερον, δεν βγάζεις άκρη με τα νοσοκομεία, στο ασκληπειό με είχαν και περίμενα ώωωωωωωρες και οταν ηταν να με βάλουν χειρουργείο χάλασε το ασανσέρ, και δεν μιλάμε για κατάγματα, λέμε για συντριπτικά κατάγματα ... Αλλά το καλό είναι πως έχει ''ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ'' , στο υπογράφω εγώ αυτό!![]()
Μπάααααααααα, νωρίς είναι και το λές ...Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
Μόλις αναρρώσεις, θα ανυπομονείς πάλι ακόμη για την άσφαλτο, απλά πλέον θα είσαι πιο προσεχτικός στα νερά ..![]()
Να είσαι καλά και πάλι σιδερένιος!
Το Enduro μέσα από τις 5 αισθήσεις :
1)Ακοή: 2χρονοι κ 4χρονοι κινητήρες χαμένοι μέσα στα δάση σπάνε την ηρεμία της φύσης…
2)Όραση: Άτομα ξεπετάγονται από το πουθενά κάνοντας πράγματα για κάποιους επικίνδυνα ενώ για άλλους πράγματα απ όπου παίρνουν ζωή κ δύναμη…
3)Αφή: Λάσπη,σκόνη,χώμα,νερά,χιόνια ….
4)Οσμή: Αρώματα της φύσης ανακατεμένα με καμένη βενζίνη και λάδι….
5)Γεύση: Καφεδάκι…άλλοτε ζεστό κ άλλοτε κρύο… σε κάποιο καφενείο στο κοντινό χωριό και πάντα με καλή παρέα…
Ναι αλλά την εκδρομούλα την κονόμησες ...
(ή όχι ακόμη ??)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
οχι ακομα μας περναει ο μουσιας ναουμ
αντε μπας και κερδισω και ειναι οτι χρειαζομαι τωρα![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure