Σελίδα 124 από 200 ΠρώτοΠρώτο ... 2474114119120121122123124125126127128129134174 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.846 έως 1.860 από 2993

Θέμα: Καλως ορισε το ΔΝΤ τα νεα μας Αφεντικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    www.rizospastis.gr

Κατω στη σελιδα:

Προσφορά
    Φίλοι και σύντροφοι του ΚΚΕ, από Νυρεμβέργη Γερμανίας, προσφέρουν στο ΚΚΕ 3.000 ευρώ ενίσχυση.
    :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιο τόμαρο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Η απορία σου απαντιέται με άλλη απορία : Πόσο απέχουν τα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ πολιτικά άκρα μεταξύ τους;
    γης μαδιαμ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    Εστω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιο τόμαρο
    Εστω

ps. τα υπόλοιπα για τη γάζα από κοντά... γιατί εδω θα παρεξηγηθούμε...
    γης μαδιαμ...

Η απορία σου απαντιέται με άλλη απορία : Πόσο απέχουν τα πολιτικά άκρα μεταξύ τους;
    σε εναν κυκλο (φαυλος λεγετε) δεν υπαρχουν ακρα!
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

"Κάποιοι θέλουν την πολιτική και φυσική μου εξόντωση" απαντά ο Α.Τσοχατζόπουλος...
    Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά όσων κατεργάζονται την πολιτική, ηθική και φυσική του εξόντωση προανήγγειλε ο Ακης Τσοχατζόπουλος, κατά την έξοδό του από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όπου έδωσε εξηγήσεις για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Πανω τους Ακη, προσπαθουν να σου αρπαξουν τον ιδρωτα...!
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Ακη πολεμα σου πινουνε το αιμα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αν αυτές τις μαλακίες στις είπε διευθυντής τράπεζας, πες του να πάει να γίνει βοηθός σαλεπιτζή. Γιατί ακόμα και ο σαλεπιτζής καταλαβαίνει περίσσότερα από οικονομικά απ΄ότι αυτός.
    . Εγω μεταφερα τι μου ειπε, δηλαδη εσυ αποκλειης ,αναδιαρθωση του χρεους ,μερικη πτωχευση ,η ακομα και γυρισμα πισω στην δραχμη ; Αν εισαι τοσο σιγουρος οτι αυτα ειναι παπαριες , τι να πω , εισαι εκτος πραγματικοτητας ...
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εγώ ξέρω ότι εδώ και κανένα 6μηνο οι μισοί Έλληνες έχουν από τουλάχιστον έναν κολλητό, θείο, κουμπάρο, ξάδελφο σε τάχα μου στρατηγική θέση που γνωρίζει τα πιο απόκρυφα μυστικά, αποφάσεις και πληροφορίες που θα σκότωνε για να μάθει ακόμα και ο Σώρος, ενώ οι υπόλοιποι μισοί Έλληνες έχουν από έναν κολλητό, θείο, κουμπάρο, ξάδελφο στο Νομισματοκοπείο όπου από τον Φεβρουάριο τυπώνονται δραχμές...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    ........ ξάδελφο στο Νομισματοκοπείο όπου από τον Φεβρουάριο τυπώνονται δραχμές...
    Πολυ αργο φωτοτυπικο εχουνε
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    λες και ξερουν οι πολιτικοι μας τι θα γινει

για να διαρρευσει το οτιδηποτε
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ξέρουν τι κάνουν...

Αυτό με το τύπωμα δεν είναι μούφα... Ένας το έλεγε προχτές... Το είδε ο ίδιος με τα μάτια του...

Έχει αρχίσει και στέλνει το Υπ.Οικον. γκομενίτσες στα φωτοτυπάδικα και βγάζουν 500ευρα για να δουν πιο είναι καλύτερο και να πάνε εκεί να εκτυπώσουν...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
    . Εγω μεταφερα τι μου ειπε, δηλαδη εσυ αποκλειης ,αναδιαρθωση του χρεους ,μερικη πτωχευση ,η ακομα και γυρισμα πισω στην δραχμη ; Αν εισαι τοσο σιγουρος οτι αυτα ειναι παπαριες , τι να πω , εισαι εκτος πραγματικοτητας ...
    Ακόμα και αν γίνει όλο το σενάριο καταστροφολογίας που διασπείρει και τρομοκρατεί τον κόσμο από την θέση που βρίσκεται, ας σου πει μία περίπτωση χώρας που υποτίμησε (καλύτερα ανατιμήθηκαν τα υπόλοιπα) κατά 300% (!!) το νόμισμα της.

Και βοηθός σαλεπιτζή πολύ του είναι. Τα σκουπίδια μέχρι τη γωνία προς το παρόν και βλέπουμε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    λες και ξερουν οι πολιτικοι μας τι θα γινει

για να διαρρευσει το οτιδηποτε
    Συμφωνω κι επαυξανω
    Η ελληνικη οικονομια Δεν ειναι τοοοοοσο μικρη οσο μας αφηνουν να νομιζουμε κι το να χρεωκοπησει θα εχει στο σημερινο οικονομικο περιβαλλον τεραστιες συνεπειες κι λογω του ευρω
    Αυτο δεν εχει βεβαια να κανει με το τι ειναι καλο για εμας τελικα, γιατι αυτο ΔΕΝ τους ενδιαφερει

επισης μπορω να πω οτι η οικονομια του καπιταλισμου (καλυτερη απο του κομμουνισμου οπως αποδειχτηκε στην πραξη) εχει λογω της δομης του χρηματος (το χρεος γεννα χρημα) τεραστιες αβεβαιοτητες ειδικα σε μακροσκοπικο επιπεδο (εν αντιθεσει με την φυσικη που η αβεβαιοτητα εχει πρακτικα εφαρμογη στο μικροκοσμο)

Αρα αυτες οι προβλεψεις ειναι γενικα για
    Η αισθηση μου παντως ειναι οτι δυσκολα θα ξεφυγουμε -μακαρι ολα να πανε καλα- αλλα επειδη πιστευω οτι προετοιμαζονται για τις συνεπειες ισως ΙΣΩΣ καθυστερησει λιγο να γινει η πτωχευση
    Δηλαδη πιστευω οτι κι τα μεγαλα κεφαλια που μας κυβερνουν,κι δεν εννοω τον απογονο, ειναι στο βλεποντας κι κανοντας

παντως σημερα ολη μερα ετρεχα στα συνεργεια-λογω αδειας- , για service λαστιχα σε μοτο αμαξι-
    ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΥΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

.........ΑΠΟΓΟΗΤΕΜΕΥΝΟΙ
    ticking away the moments that make up a dull day

Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
    Έλα σοβαρά, ο ίδιος στα μετέφερε? η τα είπε κατ ιδίαν στον κολλητό σου και εσύ τα μετέφερες σε εμάς?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2018, 20:10
  2. Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2010, 21:41
  3. Έλυσα το ασφαλιστικό πριν κι από τα νέα μέτρα...
    από maeonapii-1100 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 10:21
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2003, 19:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ