Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 122

Θέμα: Μοτοσυκλέτα και "ευαίσθητες περιοχές"

Μοτοσυκλέτα και "ευαίσθητες περιοχές"

Μετά από μία βόλτα πριν λίγο καιρό με την μηχανή (γύρος Λίμνης Πλαστήρα) ένιωσα κάποιες ενοχλήσεις στα ευαίσθητα δίδυμα :rotflmao: .Περισσότερο ήταν σαν αίσθημα υπερευαισθησίας και αίσθημα βάρους.Επισκέφτηκα ουρολόγο,έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις (αίματος,υπέρηχος,καλλιέργεια σπέρματος) και τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά,δεν έχω τίποτα.Αυτό που εγώ εντοπίζω σαν πηγή του προβλήματος είναι το στενό παντελόνι που φορούσα εκείνη την μέρα και το ότι ήμουν δικάβαλος σε διαδρομή με πολλές κατηφόρες και φρένα που επιβάρυναν το επίμαχο σημείο.Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα;Πώς το αντιμετωπίσατε;Το GSR γενικά έχει όρθια θέση οδήγησης και δεν επιβαρύνει τόσο το σημείο,αλλά σε κατηφορική διαδρομή με δεύτερο άτομο η επαφή με το ντεπόζιτο είναι αναπόφευκτη.Το θέμα είναι ότι πλέον έχω αποκτήσει μία "φοβία" και αποφεύγω πλέον να παίρνω την μηχανή μέχρι να περάσει αρκετός καιρός.Θέλω να ακούσω τις απόψεις σας
    Fortis Fortuna Adiuvat

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σαν ειδικός στο θέμα....

1. Μάθε να σφίγγεις τα γόνατα.. μαλλιασε η γλώσσα μας να το λέμε... δεν φρενάρουμε με τ' @@ μας.
    2. Μάθε στην (ελπίζω) πίσω να μην πέφτει πάνω σου.
    3. Πες της να αδυνατήσει (με τρόπο γιατί βλέπω να στα κόβει)
    4. Να πηγαίνεις μόνο σε ανηφόρες
    5. Σταμάτα τα πολλά πάρε δώσε με τον Devils (στενά παντελόνια τωρα, άσπρα γυαλιά και μαγιώ αργότερα)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Σαν ειδικός στο θέμα....
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen

Re: Μοτοσυκλέτα και "ευαίσθητες περιοχές"

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Μετά από μία βόλτα πριν λίγο καιρό με την μηχανή (γύρος Λίμνης Πλαστήρα) ένιωσα κάποιες ενοχλήσεις στα ευαίσθητα δίδυμα :rotflmao: .Περισσότερο ήταν σαν αίσθημα υπερευαισθησίας και αίσθημα βάρους.Επισκέφτηκα ουρολόγο,έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις (αίματος,υπέρηχος,καλλιέργεια σπέρματος) και τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά,δεν έχω τίποτα.Αυτό που εγώ εντοπίζω σαν πηγή του προβλήματος είναι το στενό παντελόνι που φορούσα εκείνη την μέρα και το ότι ήμουν δικάβαλος σε διαδρομή με πολλές κατηφόρες και φρένα που επιβάρυναν το επίμαχο σημείο.Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα;Πώς το αντιμετωπίσατε;Το GSR γενικά έχει όρθια θέση οδήγησης και δεν επιβαρύνει τόσο το σημείο,αλλά σε κατηφορική διαδρομή με δεύτερο άτομο η επαφή με το ντεπόζιτο είναι αναπόφευκτη.Το θέμα είναι ότι πλέον έχω αποκτήσει μία "φοβία" και αποφεύγω πλέον να παίρνω την μηχανή μέχρι να περάσει αρκετός καιρός.Θέλω να ακούσω τις απόψεις σας
    Φορα ποδηλατικο κολαν απο μεσα.Το μαξιλαρακι του θα σε σωσει αν προκειται να κανεις πολλα χιλιομετρα...

Ντεμέκ μηχανόβιοι ΡΠΜ

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    1

δεν φρενάρουμε με τ' @@ μας.
    2

Πες της να αδυνατήσει (με τρόπο γιατί βλέπω να στα κόβει)
    kai 3

Ντεμέκ μηχανόβιοι ΡΠΜ

ολα τα λεφτα!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Σ΄έφτιαξα μάγκα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	underwear07.jpg 
Προβολές:	976 
Μέγεθος:	35,5 KB 
ID:	200793
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Σ΄έφτιαξα μάγκα...
    Πες που ψωνίζεις.... θα ρωτήσει ο Ντέβιλς...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Πες που ψωνίζεις.... θα ρωτήσει ο Ντέβιλς...
    www.tsigkinosovrakaki.co.uk αλλά θέλει invitation για να ψωνίσεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Re: Μοτοσυκλέτα και "ευαίσθητες περιοχές"

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Και πρόσθεσε στις συμβουλές των παραπάνω, ότι είναι σημαντικό να καβαλάς "αδειανός" δλδ να μην κουβαλάς φορτίο στα @ρχίδια σου. Εγώ προσωπικά το έχω καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια. Πριν από μεγάλη βόλτα "τραβάω μια παχιά". Όχι ότι είδα και καμία διαφορά στους πόνους στην επίμαχη περιοχή, αλλά ρε φίλε έχω κάτι δικέφαλους στο δεξί μου χέρι, άστα να πάνε.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Re: Re: Μοτοσυκλέτα και "ευαίσθητες περιοχές"

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Και πρόσθεσε στις συμβουλές των παραπάνω, ότι είναι σημαντικό να καβαλάς "αδειανός" δλδ να μην κουβαλάς φορτίο στα @ρχίδια σου. Εγώ προσωπικά το έχω καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια. Πριν από μεγάλη βόλτα "τραβάω μια παχιά". Όχι ότι είδα και καμία διαφορά στους πόνους στην επίμαχη περιοχή, αλλά ρε φίλε έχω κάτι δικέφαλους στο δεξί μου χέρι, άστα να πάνε.

Ελεος ρε μλκ

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Σ΄έφτιαξα μάγκα...

τι κακοπροαιρετοι......

Παντως περαν της πλακας ειναι πολυ σοβαρο θεμα και ΑΝΕΤΑ μπορεις να παθεις σοβαρη ζημια απο την συνεχη πιεση στην περιοχη...Ειδικα αν δεν εχεις κανενα μηχανακι-πολυθρονα.

Εχω αρκετους φιλους ποδηλατες που εχουν σοβαρα προβληματα που εχουν προκληθει απο τις πολλες ωρες στην σελα...Για αυτο το νου σας οι σιδεροκωλοι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Παντως περαν της πλακας ειναι πολυ σοβαρο θεμα και ΑΝΕΤΑ μπορεις να παθεις σοβαρη ζημια απο την συνεχη πιεση στην περιοχη...Ειδικα αν δεν εχεις κανενα μηχανακι-πολυθρονα.

Εχω αρκετους φιλους ποδηλατες που εχουν σοβαρα προβληματα που εχουν προκληθει απο τις πολλες ωρες στην σελα...Για αυτο το νου σας οι σιδεροκωλοι...

εχεις τις σελες των ποδηλατων????

φυσικα ολα διορθώνονται αν την βγαλεις!

:a13:
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    εχεις τις σελες των ποδηλατων????

φυσικα ολα διορθώνονται αν την βγαλεις!

:a13:
    Οι σελες των ποδηλατων ειναι απειρως καλυτερες απο την οποιαδηποτε σελα μηχανης.Αρκει να σου πω οτι μια αξιοπρεπης σελα ξεκινα απο 200Ε και φτανουν ανετα τα 300-400Ε.Και εχουν τεχνογνωσια υψηλου επιπεδου.Οποτε ανατομικα -πιστεψε με- ειναι πολυ καλυτερες απο της μηχανης.Σκεψου οτι σε τετοια σελα εβγαζα αγωνα διαρκειας 3-4-5 ωρων βαροντας πεταλι χωρις σταματημο.Πραγμα που στην σελα απο το μηχανακι δεν το κανεις χωρις να σταματησεις και ας κουνας τον δεξι σου καρπο μονο...

Αρα η ευαισθητη περιοχη ειναι το ιδιο εκτεθειμενη(πιθανως και περισσοτερο!!!) και στην σελα της μηχανης και ας σου φαινεται οτι ειναι αφρατη και μαλακη...

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μοτοσυκλετα και κριση
    από mlv στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2013, 15:53
  2. Αναβάτης, μοτοσυκλέτα και ... λακούβες
    από Operater στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2009, 07:02
  3. Μοτοσυκλέτα και ροκ..
    από makis206 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί