βασικα και εγω gsr εχω αλλα δεν εχω καποιο προβλημα...
ρε λες οντως να ειναι τοσο μικρος?
![]()
![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Το προβλημα δεν εντοπιζεται στον π### και στα @ρχ### αλλα στην περιοχη μετα απο αυτα,αναμεσα στα μπουτια σου.Εκει ειναι που ασκειται η πιεση και επιβαρυνονται και ολα τα υπολοιπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
![]()
Καλά εσύ δεν έχεις και μηχανή......Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
........το κανεις χωρις να σταματησεις και ας κουνας τον δεξι σου καρπο μονο...![]()
Αρα η ευαισθητη περιοχη ειναι το ιδιο εκτεθειμενη(πιθανως και περισσοτερο!!!) και στην σελα της μηχανης και ας σου φαινεται οτι ειναι αφρατη και μαλακη...![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
φιλαράκι προχώρησες πολύ.... θα πέσεις στο πηγάδι...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Το προβλημα δεν εντοπιζεται στον π### και στα @ρχ### αλλα στην περιοχη μετα απο αυτα,αναμεσα στα μπουτια σου.Εκει ειναι που ασκειται η πιεση και επιβαρυνονται και ολα τα υπολοιπα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κομπρεσερ εχω...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καλά εσύ δεν έχεις και μηχανή......
![]()
![]()
Αφου μετα απο καθε ταξιδι ειναι τα χερια μου λες και γυρισα απο το γυμναστηριο![]()
![]()
![]()
Παντως αφου φοραμε που φοραμε ενα σκασμο εξοπλισμο,ενα ποιοτικο κολαν ποδηλασιας με 40-60Ε ειναι must πιστευω σε πολυωρα ταξιδια...Και ανεση προσφερει και προστασια...![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Και πρόσθεσε στις συμβουλές των παραπάνω, ότι είναι σημαντικό να καβαλάς "αδειανός" δλδ να μην κουβαλάς φορτίο στα @ρχίδια σου. Εγώ προσωπικά το έχω καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια. Πριν από μεγάλη βόλτα "τραβάω μια παχιά". Όχι ότι είδα και καμία διαφορά στους πόνους στην επίμαχη περιοχή, αλλά ρε φίλε έχω κάτι δικέφαλους στο δεξί μου χέρι, άστα να πάνε.
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Του ήτανε που του ήτανε πρησμένα του ανθρώπου, του τα παραπρήξατε κι εσείς διεθνείς πρηξολόγοι. Είπαμε μία η λύσηηηη.
Κάνει καλό και στους δικέφαλους.....
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τι να σου πω,δεν την εχω δοκιμασει γτ στο ποδηλατο αν το κανεις πριν σου κοβει τα ποδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Είπαμε μία η λύσηηηη.
![]()
Στην μηχανη μπορει και να βολευει...![]()
Ειχα κανει κατι ράμματα στην επιμαχη περιοχη (τιποτα σοβαρο), και δεν αντεξα και στην βδομαδα-πανω πηγα βολτιτσα. Σκυφτη η μηχανη, και σε ενα σαμαρι γινεται ενα γδουπ, και φευγει το 1 ραμμα. Το καταλαβα οταν πηγα σπιτι, μαλακια![]()
Είδες που τελικά κι εσύ εκεί κατέληξες?????Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Ειχα κανει κατι ράμματα στην επιμαχη περιοχη (τιποτα σοβαρο), και δεν αντεξα και στην βδομαδα-πανω πηγα βολτιτσα. Σκυφτη η μηχανη, και σε ενα σαμαρι γινεται ενα γδουπ, και φευγει το 1 ραμμα. Το καταλαβα οταν πηγα σπιτι, μαλακια![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
πανε κοφτα ρε φιλαρακι,
να γλιτωσεις και απο τα προβληματα(γυναικες)
και να κανεις τις βολτες σου ανετος και ωραιος:a47:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Είδες που τελικά κι εσύ εκεί κατέληξες?????
![]()
![]()
Το πεπρωμένον, φυγείν αδύνατον..... φευ
![]()
ΝΑΙ αλλα μετα αμα κάνεις τπτ και δικιο να εχεις θα σε πουν μ@λ@καΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
ΤΕίπαμε μία η λύσηηηη.
Κάνει καλό και στους δικέφαλους.....
![]()
![]()
Ποιόν να πρωτοκάνω quote ρπμ,δεν υπάρχετε λέμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ Sniper τα γόνατα τα σφίγγω,αλλά όταν είσαι σε κατηφόρα με κλίση 15-20% και η συνεπιβάτης είναι newbie ακόμα στον χώρο,όσο να 'ναι είναι λίγο δύσκολο να αποφύγεις τις επαφές με το ντεπόζιτο
Fortis Fortuna Adiuvat