Θείο Χρήστο έχω το γνώθι σαυτόν, δεν χρειάζεται να με πουν μαλάκα, ξέρω ότι είμαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΝΑΙ αλλα μετα αμα κάνεις τπτ και δικιο να εχεις θα σε πουν μ@λ@κα![]()
![]()
![]()
Θείο Χρήστο έχω το γνώθι σαυτόν, δεν χρειάζεται να με πουν μαλάκα, ξέρω ότι είμαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ΝΑΙ αλλα μετα αμα κάνεις τπτ και δικιο να εχεις θα σε πουν μ@λ@κα![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
πονεμενο θεμα το συγκεκριμενο...
μετα απο 3 εγχειρησεις στο συγκεκριμενο σημειο (κιρσοκηλη, οσχεοπηξια και στους 2 ορχεις λογω συστροφης) και καμποσες μολυνσεις...(προσφατα επαθα και επιδιδυμιτιδα)
εχω να πω τα εξης:
1) ο sniper ειναι μ@λακας![]()
2) αν αισθανεστε πονο απλα σταματατε να καβαλατε και πατε γιατρο (ο οποιος αν ειναι κατι σοβαρο κατα 99% θα σας πει να μην καβαλατε για οσο διαρκεσει η θεραπεια)
3) φορατε παντα σλιπ και γενικα στενα εσωρουχα ετσι ωστε το οσχεο (το σακουλακι δλδ) να μην κρεμεται. να ειναι σαν στερεωμενο ενα πραγμα.
4) παντα τα γονατα και οι προσαγωγοι κρατανε κοντρα στο ντεποζιτο και δεν αφηνουμε σε καμια περιπτωση να ειναι πολυ στριμωγμενα τα @@ μας σε ταξιδι ή εστω και βολτα.
5) υπαρχει περιπτωση να νοιωθουμε και ελαφρα πονακια μετα απο καμια βολτα ή ταξιδι αν υπαρχουν πολλοι κραδασμοι απο το μηχανακι και δεν αλλαζουμε θεση κατα την διαρκεια της βολτας ή του ταξιδιου.
6) επισης υπαρχει περιπτωση να πονανε λογω προβληματων στην μεση. (χτυπανε τα νευρα)
αυτα και να προσεχετε τα μπαλακια σας...
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Εχεις δοκιμάσει να οδηγήσεις ανάποδα?Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Ποιόν να πρωτοκάνω quote ρπμ,δεν υπάρχετε λέμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ Sniper τα γόνατα τα σφίγγω,αλλά όταν είσαι σε κατηφόρα με κλίση 15-20% και η συνεπιβάτης είναι newbie ακόμα στον χώρο,όσο να 'ναι είναι λίγο δύσκολο να αποφύγεις τις επαφές με το ντεπόζιτο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχεις δοκιμάσει να οδηγήσεις ανάποδα?![]()
Διάσημες τελευταίες κουβέντες![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Με διττή χρήση. Οι γερμαναράδες βάζουν μέσα τις μπυροκοιλιές τους ενώ οι ελληναράδες τα @@ τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πουτ@ν@ BMW, για όλα έχεις φροντίσει...![]()
μαλλον τριπληΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Με διττή χρήση. Οι γερμαναράδες βάζουν μέσα τις μπυροκοιλιές τους ενώ οι ελληναράδες τα @@ τους.
ειναι σχεδιαζμενο και για βυζια γερμανιδας γριας κλάσης χιτλερ:rotflmao:
:rotflmao:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
πολυ δυναμη στα χερια,καλυτερα να παθεις καμια τενοντιτιδα παρα τιποτε αλλο...
εξαρτάται τι σου ειναι πιο χρήσιμοΑρχικά δημιουργήθηκε από alex k8
πολυ δυναμη στα χερια,καλυτερα να παθεις καμια τενοντιτιδα παρα τιποτε αλλο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
πονεμενο θεμα το συγκεκριμενο...
μετα απο 3 εγχειρησεις στο συγκεκριμενο σημειο (κιρσοκηλη, οσχεοπηξια και στους 2 ορχεις λογω συστροφης) και καμποσες μολυνσεις...(προσφατα επαθα και επιδιδυμιτιδα)
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ανεκδοτο που λεει ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ το ξερεις??φιλε τι να πω αν εχεις παθει ολα αυτα λεμε οτι εισαι λοκατζης ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
δε με λες,επειδή οι παλιοί έλεγαν ότι η πολύ...τυφλώνει σιγά σιγά,λες να απαλλαγούμε από το target fixattion ,μιας και δε θα βλέπουμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Και πρόσθεσε στις συμβουλές των παραπάνω, ότι είναι σημαντικό να καβαλάς "αδειανός" δλδ να μην κουβαλάς φορτίο στα @ρχίδια σου. Εγώ προσωπικά το έχω καθιερώσει εδώ και πολλά χρόνια. Πριν από μεγάλη βόλτα "τραβάω μια παχιά". Όχι ότι είδα και καμία διαφορά στους πόνους στην επίμαχη περιοχή, αλλά ρε φίλε έχω κάτι δικέφαλους στο δεξί μου χέρι, άστα να πάνε.
![]()
![]()
που σημαίνει ότι με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια...
:o :o
εγω ενα εχω να πω...
παρτε ενα v-strom να βρειτε την υγεια σας!!
η σελα του ειναι ειδικη αντισπασαρχιδικη!!!
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
stamata na les sinexia sta @@ mou ke ola 8a dior8o8oun...Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Μετά από μία βόλτα πριν λίγο καιρό με την μηχανή (γύρος Λίμνης Πλαστήρα) ένιωσα κάποιες ενοχλήσεις στα ευαίσθητα δίδυμα :rotflmao: .Περισσότερο ήταν σαν αίσθημα υπερευαισθησίας και αίσθημα βάρους.Επισκέφτηκα ουρολόγο,έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις (αίματος,υπέρηχος,καλλιέργεια σπέρματος) και τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά,δεν έχω τίποτα.Αυτό που εγώ εντοπίζω σαν πηγή του προβλήματος είναι το στενό παντελόνι που φορούσα εκείνη την μέρα και το ότι ήμουν δικάβαλος σε διαδρομή με πολλές κατηφόρες και φρένα που επιβάρυναν το επίμαχο σημείο.Έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα;Πώς το αντιμετωπίσατε;Το GSR γενικά έχει όρθια θέση οδήγησης και δεν επιβαρύνει τόσο το σημείο,αλλά σε κατηφορική διαδρομή με δεύτερο άτομο η επαφή με το ντεπόζιτο είναι αναπόφευκτη.Το θέμα είναι ότι πλέον έχω αποκτήσει μία "φοβία" και αποφεύγω πλέον να παίρνω την μηχανή μέχρι να περάσει αρκετός καιρός.Θέλω να ακούσω τις απόψεις σας
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ανεκδοτο που λεει ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ το ξερεις??φιλε τι να πω αν εχεις παθει ολα αυτα λεμε οτι εισαι λοκατζης ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ![]()
![]()
![]()
![]()
Κι εγώ μία από τα ίδια (συστροφή,κιρσοκήλη).Ρε συ Devils,τα @@ μας όλο προβλήματα βγάζουν,λες να είναι ΚΤΜ;
Fortis Fortuna Adiuvat
Περιμένετε να το δει ο bikerted αυτό.:rotflmao: :rotflmao:
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]