Σελίδα 18 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 276

Θέμα: Ολα Εναντιων Τησ Honda!!!

είδα φως και μπήκα
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕ , ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ.

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ IRONBUM2 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΑΚΙΑΣ ΒΡΕ ΕΧΕΙΣ ΤΟ No1 ΓΙΑ ΤΟ ΧΥΤΥΡΙΟ

Για την ώρα έστειλα κάτι varadero γιατί αν και με πετάλ λόγω βάρους δεν τα κατάφεραν

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
    Για την ώρα έστειλα κάτι varadero γιατί αν και με πετάλ λόγω βάρους δεν τα κατάφεραν
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΟΤΙ Η YAMAHA ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, ΒΛΕΠΕ BULDOG 1100cc 70 ΨΟΦΗΜΙΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, Η ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΤ-01:a31: ,ΕΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ

είδα φως και μπήκα
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΟΤΙ Η YAMAHA ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, ΒΛΕΠΕ BULDOG 1100cc 70 ΨΟΦΗΜΙΑ, ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ, Η ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΤ-01:a31: ,ΕΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΤΑΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ

Εγώ????μίλησα για γρήγορα μηχανάκια????

κάτι είπες για χυτήρια και οτι το tdm μου έχει το Νο1 γιατί δεν πάει..κτλ κτλ κτλ...

πάμε τώρα στα υπόλοιπα

Το Buldog είναι καθαρά μηχανάκι ΒΟΛΤΑΣ και ο αγοραστής δεν θα το πάρει για streetfighter...οπότε τα 70 αλόγατα μια χαρά ακούγονται για κάποιον π.χ. πενηντάρι

Όσο για το ΜΤ01 και μένα δεν μου αρέσει καθόλου αλλά αυτό είναι άσχετο. Είναι ένα προτότυπο που βγήκε με πολύ λίγες αλλαγές στην παραγωγή..Και μόνο για αυτό, μπράβο στην Yamaha και στην κάθε Yamaha που κάνει τετοιες κινήσεις.
    Άλλωστε για μένα είναι ορισμός "μηχανή της καφετέριας και του πουλ μουρ" οπότε για αυτό είναι ότι πρέπει. Χώρια που αν θέλεις να εκτονωθείς κιόλας ανοίγεις το γκάζι και σκάβεις την άσφαλτο με την ροπάκλα που έχει το μοτέρ....

Δηλαδή να αρχίσω να μιλάω κι εγώ για ντονεβίλ (πως σκατά λέγεται αυτή η μάπα της Honda,που την έχουν και φωτό πιο πάνω)
    για βαλκυρία
    για τα λοιπά καράβια της Honda....αυτά είναι για χυτήριο τιγκααααααααααααα που έχουν 3 τόνους μέταλλο επάνω, όχι το tdm

ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Η YAMAHA ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΣΑΝ ΤΗ DUCATI, ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ, κτλ κτλ

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΤ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΥΤΗ Η ΑΗΔΙΑ, ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ CRYPTON ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ TO BONEVILLE ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΤΕΛΟΣ Η YAMAHA ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΤΙΓΚΑ-GLAMOUR-ΗΙGH TECH ΗΟΝDA GOLDWING

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dexter
    ...επ λιγα για την βαλκυρια.

ποιοτητα κατασκευης τιγκα
    γκαζια τιγκα
    και για το βαρος και κατηγορια της σουπερ ευελικτη και σβελτη

..δεν ξερω αν θυμαστε το τεστ του μοτο με τον Παπαγεωργιου με Βαλκυρια στον αερα...

gourou
    Σταύρο μην αναλώνεσαι άδικα, δεν αξίζει.

1. ο τίτλος του post είναι ανορθόγραφος. Κανονικά γράφεται Όλα (..τόνος) εναντίον (...όχι εναντίων) της (...όχι τησ) Honda (...HONDA για λόγους σεβασμού)
    2. ανεξαρτήτου πλάκας, γιατί πιστεύω οτί όλα αυτά για το χαβαλέ γράφονται και λέγονται, παρότι φανατικός της Big H, θα έκανα κολοτουμπίδια για ένα R7, ΖΧ7-RR, GSXR750 ('04), προκειμένου να τα είχα στο γκαράζ μου...και πιστεύω κάθε υγειώς σκεπτόμενος μοτοσυκλετιστής κατ'αναλογία.
    3. για κάθε δύσπιστο (επειδή μου πέφτει ο καφές στο Keyboard από τις μαλακίες που γράφονται), υπάρχει και το "ταμπλό" (βλ. νίκες στα GP και παγκόσμιο SBK)

όλα τα άλλα είναι αμπελοφιλοσοφίες

cheers
    s..
    My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.

...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"

www.fireblades.org

είδα φως και μπήκα
    ΜΗΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Η YAMAHA ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΣΑΝ ΤΗ DUCATI, ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ, κτλ κτλ

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΤ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΟΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΥΤΗ Η ΑΗΔΙΑ, ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ CRYPTON ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ TO BONEVILLE ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΤΕΛΟΣ Η YAMAHA ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΤΙΓΚΑ-GLAMOUR-ΗΙGH TECH ΗΟΝDA GOLDWING
    Το να ερωτευτείς ένα μηχανάκι τι το καλύτερο. ¨Οπως επίσης αν τελικά καταφέρει η Yamaha και γίνει στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα ducati τότε θα μαμήσει και θα δείρει στις πωλήσεις αφού θα συνδιάζει τα πλεονεκτήματα των Ιαπώνων με τα πλεονεκτήματα των Ίταλων!!!!!

Το οτι δεν αρέσει σε σένα και σε μένα το MT01 δεν σημαίνει οτι δεν άξιζε το βραβείο που πήρε...Άλλωστε δεν είμαστε εμείς οι Ειδικοί...

Το Boneville είναι πια πατάτα και μισή και το δείχνουν και οι πωλήσεις του.

Τέλος επειδή Yamaha και Honda έχουν διαφορετική φιλοσοφία λίγα είναι τα μοντέλα που μπορούν να αντιπαρατεθουν. Όσο για την Goldowing πάρε καλύτερα ένα golfaki και να σου μείνουν και για πασατέμπο...3 τόνοι μέταλλο πάνω σε 2 ρόδες που τσουλάνε είναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
    ....H, θα έκανα κολοτουμπίδια για ένα R7, ΖΧ7-RR, GSXR750 ('04), προκειμένου να τα είχα στο γκαράζ μου...και πιστεύω κάθε υγειώς σκεπτόμενος μοτοσυκλετιστής κατ'αναλογία.
    Ω ΝΑΙ!!!

+ 749 monoposto κιτριναΤΣι
    + Husaberg 650 sm

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    Ω ΝΑΙ!!!

+ 749 monoposto κιτριναΤΣι
    + Husaberg 650 sm

ΕΓΩ ΤΕΛΕΙ ΤΟ HUSABERG 450, ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

Το να ερωτευτείς ένα μηχανάκι τι το καλύτερο. ¨Οπως επίσης αν τελικά καταφέρει η Yamaha και γίνει στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα ducati τότε θα μαμήσει και θα δείρει στις πωλήσεις αφού θα συνδιάζει τα πλεονεκτήματα των Ιαπώνων με τα πλεονεκτήματα των Ίταλων!!!!!

Το οτι δεν αρέσει σε σένα και σε μένα το MT01 δεν σημαίνει οτι δεν άξιζε το βραβείο που πήρε...Άλλωστε δεν είμαστε εμείς οι Ειδικοί...

Το Boneville είναι πια πατάτα και μισή και το δείχνουν και οι πωλήσεις του.

Τέλος επειδή Yamaha και Honda έχουν διαφορετική φιλοσοφία λίγα είναι τα μοντέλα που μπορούν να αντιπαρατεθουν. Όσο για την Goldowing πάρε καλύτερα ένα golfaki και να σου μείνουν και για πασατέμπο...3 τόνοι μέταλλο πάνω σε 2 ρόδες που τσουλάνε είναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ Η YAMAHA ΣΑΝ ΤΗΝ DUCATI ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΟΥΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ .

ΤΟ ΒΟΝΕVILLE ΒΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ MT ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ GOLWING ΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΒΡΕ ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΤΗΣ YAMAHA, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 30000.
    ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΤΥΛ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ,CB,CD,ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, GPRS, ΟΤΙ ΧΛΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΒΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΑΛΩΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ,

είδα φως και μπήκα
    ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ Η YAMAHA ΣΑΝ ΤΗΝ DUCATI ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΟΥΝΙΟ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ .

ΤΟ ΒΟΝΕVILLE ΒΡΕ ΓΙΑΤΡΕ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΤΟ MT ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ GOLWING ΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΒΡΕ ΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΤΗΣ YAMAHA, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 30000.
    ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΤΥΛ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ,CB,CD,ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, GPRS, ΟΤΙ ΧΛΙΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.

ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΒΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥ ΑΛΩΝΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ,

δεν είπα να γίνει σαν την Ducati είπα να "πάρει" τα καλά στοιχεία των Ιταλών.

Για το Βoneville δεν το λέω μόνο εγώ...όλος ο κόσμος και ο ειδικός τύπος το λέει...Στην Γαλλία πριν κάποια χρόνια είχε ψηφιστεί σαν η πατάτα της χρονιάς!!!!

Όσο για την Goldwing σου απάντησα...άστη να χτυπηθεί με κανα HARLEY XLFCTWEJWELKX<MNIUWTYUSJVGSR:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

είδα φως και μπήκα
    ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θέλετε να παίξετε αλλά δεν σας παίζουν

άντε θα σε πάω allu fan park και θα σου πάρω και μαλλί της γριάς,που δεν σας παίζουν...

Θέλετε να παίξετε αλλά δεν σας παίζουν

άντε θα σε πάω allu fan park και θα σου πάρω και μαλλί της γριάς,που δεν σας παίζουν...
    ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕΕΕ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΒΡΕ ,ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΤΑ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΒΓΚΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

HONDA ΟΛΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
    YAMAHA ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΤΣΙ :a17:

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    HONDA ΟΛΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
    YAMAHA ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑ

kawasaki σας μαμώ όλους

πάει δεν πάει η kawasaki σας μαμάει!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Σελίδα 18 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 813141516171819 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Honda
    από zolotas στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2006, 16:31
  2. ΕΝΑ ΖΗΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΣ Honda
    από FIRE-ZX-GSXR στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2006, 13:35
  3. ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ Honda!!!
    από GTZ750 στο forum Αντιπαραθέσεις