+1
+1
Μη μου δείχνετε τα προβλήματα
Δείξτε μου τις λύσεις
30 ποντους μπροστα ειναι ο μουσατος.Για παμε.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
+1 κι από μένα
Ανοιγοκλείνετε συνεχώς τα router σας μέχρι να περάσουμε τον άλλο Γιώργο,άντε!
Fortis Fortuna Adiuvat
+1
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
σας ευχαριστω παιδια!!!!
ελα παμεεεε μπας και τον περασουμε τον μουσατο!!!
ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ 30 ΔΑΓΚΩΤΟ!!!
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
thanx stoubi!!![]()
![]()
ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
+ Εναααα κι απο εδω![]()
Θα ξαναφηφισω κι απο αλλονε υπολογιστη ομως![]()
Καλη επιτυχια![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
σε ευχαριστω φιλε![]()
ελα ανεβαινουμε σιγα σιγα!!!![]()
τσίμπησες μια απο το σπίτι χτες και μια απο τη δουλειά τώρα, +2
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
φχαριστωωωω!!!!!!![]()
![]()
![]()