Καλησπέρα σε όλους!
Έχω ένα gsxr 600 k4 και πριν μια βδομάδα άλλαξα τακάκια μπρος πίσω, μόνος μου. Ήθελα να πειραματιστώ και δοκίμασα κάτι goldfren απο ebay. Είναι φθηνά αλλα είχα ακούσει καλά λόγια απο μερικούς.
Τέλοςπάντων αυτά φοράω τώρα..
Ήταν η πρώτη φορά που τα άλλαζα μόνος και μου πήρε λίγο χρόνο παραπάνω. Η ηθική ικανοποίηση όμως ήταν μεγάλη.
Πριν τα αλλάξω είχε φαγωθεί σχεδόν ολο το ένα ζευγαρι απο τα μπροστα, και το πίσω. Είπα να τα αλλάξω όλα μαζί.
Απο την αρχή που έκανα την πρώτη γύρα με το νέο υλικό, εντόπισα οτι το δάγκωμα γίνεται πιο χαμηλά απο τα προηγούμενα EBC που είχα εμπρός και γενικώς η μανέτα ήταν αρκετα μαλακή.
Είπα μήπως θέλει εξαέρωση και έπραξα αναλόγως. Άλλαξα και τα υγρά με DOT4 που έλεγε το manual... Είχε μια βελτίωση, αλλα πάλι έπιανε χαμηλά το φρένο...
Το πίσω ωραίο, κανένα πρόβλημα ως προς αυτο.
Έχω κάνει 300Km απο τοτε και η μανετα το ίδιο...![]()
Το ερώτημά μου είναι το εξής... Φταίει κάτι άλλο ή τα τακάκια είναι μάπα!! Μήπως χρειάζεται καμια ρύθμιση πουθενά; Εξαέρωση έκανα και ξαναέκανα...
Με τα άλλα έπιανε με ένα άγγιγμα της μανετας! Κλαρίνο!!! Τώρα πρέπει να βυθίσω ολη τη μανέτα μεσα! Χάθηκε το δάγκωμα που θάυμαζα και μου δημιουργούσε αυτοπεποίθηση...
Το πίσω αντιθέτως έχει ωραίο δάγκωμα, αλλα με το μπροστα φρενάρουμε ρε παδιά!!!
Ευχαριστώ που με ακούσατε και περιμένω να ακούσω τους "ειδικούς" του φόρουμ... Υπάρχει ελπίδα ή πέταμα στη θάλασσα;
![]()